reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira też bym chciala żeby już było po:tak:alejak widzisz jeszcze nie...:-Ddzidziuś nie chce to nic z tego:-)
No właśnie też się zastanawiam co z Claudi ja obstawiam że jest w szpitalu może niebawem przywita swoje maleństwo...:-D

reklama
sylwia31 jak mam to rozumiec?
Ze jak mnie boli krzyz, promieniuje na brzuch i nogi ( mnie az do lydek) to ze niby rodze??
Ja tak mam od 4 tygodni i nic .

A co do tych waszych klotni to uwazam je (sorry ) za prymitywne. Forum jest dla kazdego. A jesli juz ma ktos jakies ALE to prosze mowic w prost do tej osoby!
po tym co przeczytalam odechcialo mi sie szczeze uczestniczyc w tych pogawedkach.

:szok::no::wściekła/y:

ELIS cyt. ból zaczyna sie w okolicy krzyżowej i rozprzestrzenia się na podbrzusze- może tez promieniować w kierunku nóg

Właśnie ELIS. Tu nie można być szczerym i mieć własnego zdania. Bo jak Syska napisała " nikt cie nie popiera"

Elis dyskusja zamknieta wiec nie wracajmy już do tego ok? :tak:

Syska wklej fotke i napisz pare słów jak tam poród? no i co z laktacja czy nadal sie utrzymuje? mam nadzieje, ze tak :tak:

Kto ma tel do Claudi? może by do niej smsa napisać co? ja niestety nie mam do niej nr tel :-(

reklama
no to pasuje mi z porodu prawdziwego :
*nasilenie skorczy przy zmianie pozycji ( z siedzacej na stojaca)
* ten bol promieniujacy na nogi

eh.... ale mam dola..

Naur nie znalazlam twojej wypowiedzi o tej herbatce. Któras z dziewczyn pytala jak czesto ja pic. Moglabys powtórzyc?

Do góry