reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
heheh Jak widać napięcie końcówki ciąży wszystkim się nam udziela:-D;-)
Elis ja rozumiem, że samej Ci cięzko (nie ma to jak silne ramie faceta w takich kryzysowych momentach) ale zgadzam sie z zdiewczynami, że nie powinnas jeszcze nic przyspuieszać, bo 36 tydzień to stanowczo dla dzidzi za wczesnie:tak:

Ja właśnie zrobiłam mięsko na obiadek ale mąz wyjechał do swojego rodzinnego domku w interesach a ja sama jakos nie mam ochoty na obiadek:-( chyba wtrace jakas kanapeczke a jak wróci to razem cos zjemy:tak:

Nogi mam strasznie spuchnieta od siedzenia wiec chyba Was na jakis czas opuszcze, żeby sie troche zregenerowac:-):-D

Janbor ja chętnie wpadne do ciebie na mięsko :tak::-D:-)

A tak poważniej troche to tez mam dzisiaj baaaaaaardzo spuchnięte nogi :wściekła/y: i wogóle jakoś tak dziwnie boli mnie brzuch :szok: ale nie jest to taki ból od środka tylko tak jakby bolała mnie zewnętrzna strona tzn jakby był poobijany bo jak dotykam to sprawia mi ból :shocked2::szok: nie wiem od czego tak sie zrobiło? a może skóra jest już tak naciągnięta ze sprawia mi to ból?:confused: dziewczyny też tak macie? :-(

Jeśli chodzi o nogi to od wczoraj wieczorem wyglądają jak serdelki,są baaardzo spuchnięte:-(a z brzuchem,nie mam tak i nie wiem od czego mogłoby tak być:confused:

no ja tak nie mam...dla mnie bardziej kłopotlie jezeli chodzi o skóre na brzuchu jest swędzenie...juz i tak mam za bardzo rozdrapany:zawstydzona/y:

Kurcze to nie wiem co to moze być?:confused: mało tego że boli jak dotykam to na dodatek jest bardzo twardy :szok: mąż ocenił ze tak jakby napuchnięty :-( a do gina ide dopiero w czwartek :-(

Raabit jak jest twardy to może po prostu sie stawia,ja ostatnio miałam twardy brzych przez pół dnia prawie,nic przyjemnego:no:no bo jesli to nie to :confused:to co innego:confused:

Raabit niby kto prowokuje? 5 lat życia spędziłam na studiowaniu psychologii i nie życzę sobie, żeby ktoś ( niańka od dzieci) mówił " co ty wypisujesz"
W żadanym z miesięcy ( lipiec, czerwiec) nikt tak nie jęczał. Od 2 tygodni ta sama śpiewka. Nie nudzi was to? Co my możemy pomóc na czyjś ból. Dałam radę, żeby sie tak nie wsłuchiwać w swoje ciało to ooooooooooooo. Tu każda z nas jest w ciąży, nie mozna byc egoistą i pisac tylko o swoich nieustających skurczach - we mnie to wywołuje strach

reklama
Sylwia własnie pokazujesz swoje wyższe wykształcenie:no:ja 4 lata spedzam na studiowaniu pedagogiki i dzis własnie stwierdzam ze współczuje twojemu dziecku.Bez komentarza...a swoją drogą poczytaj swoje wczesniejsze posty z maja i czerwca własnie...dopiero potem komentuj inne...

Do góry