reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
heheh Jak widać napięcie końcówki ciąży wszystkim się nam udziela:-D;-)
Elis ja rozumiem, że samej Ci cięzko (nie ma to jak silne ramie faceta w takich kryzysowych momentach) ale zgadzam sie z zdiewczynami, że nie powinnas jeszcze nic przyspuieszać, bo 36 tydzień to stanowczo dla dzidzi za wczesnie:tak:

Ja właśnie zrobiłam mięsko na obiadek ale mąz wyjechał do swojego rodzinnego domku w interesach a ja sama jakos nie mam ochoty na obiadek:-( chyba wtrace jakas kanapeczke a jak wróci to razem cos zjemy:tak:

Nogi mam strasznie spuchnieta od siedzenia wiec chyba Was na jakis czas opuszcze, żeby sie troche zregenerowac:-):-D

Janbor ja chętnie wpadne do ciebie na mięsko :tak::-D:-)

A tak poważniej troche to tez mam dzisiaj baaaaaaardzo spuchnięte nogi :wściekła/y: i wogóle jakoś tak dziwnie boli mnie brzuch :szok: ale nie jest to taki ból od środka tylko tak jakby bolała mnie zewnętrzna strona tzn jakby był poobijany bo jak dotykam to sprawia mi ból :shocked2::szok: nie wiem od czego tak sie zrobiło? a może skóra jest już tak naciągnięta ze sprawia mi to ból?:confused: dziewczyny też tak macie? :-(

Jeśli chodzi o nogi to od wczoraj wieczorem wyglądają jak serdelki,są baaardzo spuchnięte:-(a z brzuchem,nie mam tak i nie wiem od czego mogłoby tak być:confused:

no ja tak nie mam...dla mnie bardziej kłopotlie jezeli chodzi o skóre na brzuchu jest swędzenie...juz i tak mam za bardzo rozdrapany:zawstydzona/y:

Kurcze to nie wiem co to moze być?:confused: mało tego że boli jak dotykam to na dodatek jest bardzo twardy :szok: mąż ocenił ze tak jakby napuchnięty :-( a do gina ide dopiero w czwartek :-(

Raabit jak jest twardy to może po prostu sie stawia,ja ostatnio miałam twardy brzych przez pół dnia prawie,nic przyjemnego:no:no bo jesli to nie to :confused:to co innego:confused:

Raabit niby kto prowokuje? 5 lat życia spędziłam na studiowaniu psychologii i nie życzę sobie, żeby ktoś ( niańka od dzieci) mówił " co ty wypisujesz"
W żadanym z miesięcy ( lipiec, czerwiec) nikt tak nie jęczał. Od 2 tygodni ta sama śpiewka. Nie nudzi was to? Co my możemy pomóc na czyjś ból. Dałam radę, żeby sie tak nie wsłuchiwać w swoje ciało to ooooooooooooo. Tu każda z nas jest w ciąży, nie mozna byc egoistą i pisac tylko o swoich nieustających skurczach - we mnie to wywołuje strach

reklama
Sylwia własnie pokazujesz swoje wyższe wykształcenie:no:ja 4 lata spedzam na studiowaniu pedagogiki i dzis własnie stwierdzam ze współczuje twojemu dziecku.Bez komentarza...a swoją drogą poczytaj swoje wczesniejsze posty z maja i czerwca własnie...dopiero potem komentuj inne...

Do góry