reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
VIVIANA ALE NIESPODZIANKA!!WPADLAS TAK NIESPODZIEWANIE I TO Z TAKA WIADOMOSCIA!!

GRATULUJE SLICZNIUNIEJ KRUSZYNKI!! TYLKO CALOWAC TAKIE MALENSTWO!!

Raabit ja to chyba romantyczny wieczorek zorganizuje w ta pełnię:-);-);-) ciepła kapiel, winko...... hmmm ale sie rozmażyłam

Mam nadzieje, że u mnie coś się dzieki temu ruszy.

VIVIANA CUDNĄ MASZ DZIEWCZYNKĘ!!! GRATULUJĘ BARDZO I PISZ WIĘCEJ O WAS I O PORODZIE!! :-)

Ola ja się na cukrzycach nie znam. I nie wiem czy to może w późniejszej ciąży sie tak pojawić, skoro badania są tylko wcześniej i jak są ok to się ich nie powtarza.

Juz się wykąpalam, idę kawkę zrobić, bo nieprzytomna dalej jestem.

Janbor Nutella juz mi sie znudzila, teraz przeszlam na cos "twardszego" : chipsy bekonowe, batony, czakloadki,i innego tego typu trutki, tak od 2-3tygodni staram sie tego nie kupowac, ale moj Carlo sobie kupuje i czasami mu jeszcze podjadam:szok::wściekła/y::confused::baffled:

Janbor ja mam zamiar jutro albo w poniedziałek coś zainicjować :tak: ale chyba bez winka bo jak sie zacznie akcja porodowa to tak troche głupio jechac do porodu z alkoholowym chuchem hihihi :-D

O KURKA:szok:Viviana ale nas z zaskoczenia wzięłaś.
Ogromne gratulacje!!!masz piękną córeńkę:-)
Napisz cos więcej,jak poród przebiegał,jak się czujecie.
No i zadna z rozdwojonych nie napisała nic jak wyglądal pierwszy dzień pierwsza noc w domku...przynajmniej dla mnie jest to wazne:tak:

Naur razem z Claudi ,trzeba was bedzie do Ksiegi Rekordow Guinnessa wpisac, przeciez to straszne i wielkie co musicie przezywac, naprawde wielki szacunek dla was.Szczerze wspolczuje.

reklama
Janbor ja walcze ze sobą zeby nie jeść słodyczy ale cięzko mi to idzie :wściekła/y: jestem w szoku bo nigdy w życiu nawet jak byłam mała nie przepadałam za żadnymi słodyczami! :tak:dopiero teraz pod koniec w ciąży jakoś mi sie odmieniło i nawet mój mąż jest w szoku :szok: ale ostatnio kupiłam sobie herbatniki bez cukru żeby oszukać organizm :-D

Do góry