reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Janbor Sylwi chodziło chyba o to że lepiej żeby faceci nie czytali naszych wypowiedzi zwłaszcza po tym jak Sylwia napisała o czymś grubym w sobie ;-) przynajmniej ja tak zrozumiałam :-D

Naur ale jesteś biedna :shocked2::szok: to już lepiej zebyś urodziła niż tak sie męczyła :wściekła/y: wykończysz sie biedaku :-(

To moja córeczka Zuzia, urodziła się 22 VII o godz 15:10 z wagą urodzeniową 3110g.
Jest naszym małym słoneczkiem.

Shot at 2007-07-28

A juz myslałam, że sie udało:-) z moim było to samo, padł jak pet nim zdazyłam skończyc wieczorna toaletę:-( ale juz mu zapowiedziałam romantyczny wieczorek w tygodniu:-D:-) ciekawe czy sie uda.

Naur no po prostu masakra z tymi objawami.Ja mam nadzieję, że u mnie to sie tak wlec nie będzie tylko jak sie zacznie to juz bez jakichś falstartów, bo moja psycha tego chyba nie zdzierży:-(

Naur ty to biedna jesteś z tymi skurczami:-:)tak::szok:ciekawe co to jest mi to też na przepowiadające nie wygląda:no::shocked2:może córcia w końcu się zdecyduje???:-)skoro ty też masz taki śluz jak mój to może to nie jest to nic złego??:szok:tylko ciekawe czemu tak się zmienił:confused:

Viviana serdeczne gratulacje!!!!!!!
ale niespodzianka :szok::tak: niedawno sie zastanawiałyśmy co z tobą :tak: ale masz słodziutką córeczke!
Duuuuuużo zdrówka dla ciebie i malutkiej :-D napisz coś o porodzie :tak:

viviana no proszę!!! serdecznie gratuluję życzę dużo zdrówka dla Ciebie i malutkiej!!!! Córcia jest śliczniutka!!! :-D:-D:-D

heheheh Raabit źle zrozumiałam wypowiedź:-p:-D

Viviana wreszcie sie odezwałaś:-) i to z jaką nowinką:-):-D:-D córunia po prostu śliczna.WIELKIE GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA DLA wAS OBU

czekamy na Twoja relację z porodu:-) No prosze juz trzecie sieropniowa mamusia rozpakowana, a Claudi prorokowała, że w tym miesiącu limit rozdwojeń wyczerpany;-)

Zobaczymy co przyniesie pełnia:-)

VIVIANA gratulacje:-) Prawdziwe cudeńko. NAPRAWDę. Moja córcia w pierwszej wersji tez miała być Zuzia:-D

reklama
Do góry