reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

raabit ok, dzieki, przegapilam wczoraj, mam inwazje gosci:) przetestuje wszystko jak najszybciej i dam znac, z jakim rezultatem:)

reklama
Co tu nagle taka cisza???:-D odpoczywacie?
Ja się ciągle zastanawiam nad tym śluzem bo jest jakiś inny...:no:nie jest taki zbity tylko bardziej wodnisty i jakiś taki żółtawy...:confused::confused::confused:

A może to ten czop? hmmmmm :dry:

Kira wcześniej pokazało mi że taką samą wypowiedź jak twoja napisał ktoś z nicku "sierpniowy tatuś" :tak: jak to mozliwe?:confused::szok:

Gosia ja kiedys taki mialam, nie bylo go duzo, byl wodnisty, lekarz mi porobil wymazy i nic nie wykazalo, a zastanawialas sie ze to moze mocz ktory kropelkami sie uwalnia samoczynie??I miesza z uplawami a my myslimy ze to uplawy maja taki kolor.U kobiet w ciazy to sie czasto zdarza

Raabit-to konto mojego męża-zapomniałam go wylogować:-D
Ola jeśli to jest tak jak napisałam to ja mam identycznie i nie jest to mocz na bank,zmienił sie kolor śluzu-podobno normalne:tak:

Claudi cholernie masz przerabane!!Bardzo ci wspolczuje, mysle ze te czopki ci pomoga?co?Trzymam kciuki coby ci przeszlo jak najszybciej!!

A tak po za tym to tu wesolo dzisiaj:-)

Najpierw Monia z tym kotem:-D:-D, usmialam sie Monia jak glupia, sama mam kota i wiem jakie one sa czasami smieszne, biedny tylko ten wrobel:sorry:

A z ta skakanka i zebami w brzuchu-ktoras napisala- to myslalam ze padne, co za fantazja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, macie racje , pomysl zabojczy z ta skakanka, ja to ledwie bym noge przezucila przez sznurek:eek:, mozna by niezle show nakrecic jak skaczemy na tych skakankach:-D:-D:-D

Kira
no widzisz, czyli to nic groznego z tymi uplawami

reklama
Do góry