reklama
Luxik
:)
Gosia ja kiedys taki mialam, nie bylo go duzo, byl wodnisty, lekarz mi porobil wymazy i nic nie wykazalo, a zastanawialas sie ze to moze mocz ktory kropelkami sie uwalnia samoczynie??I miesza z uplawami a my myslimy ze to uplawy maja taki kolor.U kobiet w ciazy to sie czasto zdarza
Luxik
:)
Claudi cholernie masz przerabane!!Bardzo ci wspolczuje, mysle ze te czopki ci pomoga?co?Trzymam kciuki coby ci przeszlo jak najszybciej!!
A tak po za tym to tu wesolo dzisiaj:-)
Najpierw Monia z tym kotem, usmialam sie Monia jak glupia, sama mam kota i wiem jakie one sa czasami smieszne, biedny tylko ten wrobel
A z ta skakanka i zebami w brzuchu-ktoras napisala- to myslalam ze padne, co za fantazja, macie racje , pomysl zabojczy z ta skakanka, ja to ledwie bym noge przezucila przez sznurek, mozna by niezle show nakrecic jak skaczemy na tych skakankach
Kira no widzisz, czyli to nic groznego z tymi uplawami
A tak po za tym to tu wesolo dzisiaj:-)
Najpierw Monia z tym kotem, usmialam sie Monia jak glupia, sama mam kota i wiem jakie one sa czasami smieszne, biedny tylko ten wrobel
A z ta skakanka i zebami w brzuchu-ktoras napisala- to myslalam ze padne, co za fantazja, macie racje , pomysl zabojczy z ta skakanka, ja to ledwie bym noge przezucila przez sznurek, mozna by niezle show nakrecic jak skaczemy na tych skakankach
Kira no widzisz, czyli to nic groznego z tymi uplawami
reklama
Podziel się: