reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

no to Antylopka udanej "zabawy" z brzuszkiem a co do ciuchów to ja sie też zastanawiałam ostatnio czy nie kupić sobie jeszcze jakiejś sukienki ale stwierdziłam że już chyba nie będę nic kupować a swoją droga cene niezła tej sukienki co pisałaś hehe

Claudi trzymaj sie (tak sobie po cichutku myślę że Ty, Naur albo Kira teraz do rozpakowania)

reklama
Kurcze na to wszystko jeszcze się maluszek tak strasznie rozpycha dziś że już nie wyrabiam:no::szok:chyba też ma gorszy dzień...:-D

cześc zdiewczynki:-)
Na poczatek dołaczam sie do zyczeń dla solenizantek:-);-) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DZIEWCZYNKI

Madeline popłakałam sie jak przeczytałam Twoją relację z porodu:tak::tak: Wiliamek jest taki słodziutki, że co chwuilę wracam na stronę z jego zdjęciami i tak cudnie wygląda w tym śpiworku.Az sie nie moge doczekac na swoją Amelkę:-);-)

Kira, Naur, Claudi i wszystkie dziecwzynki, ktore tak sie męczycie jesteście na prawde dzielne.Zyczę Wam, żeby sie te wasze prody ruszyły i w zamian za te cierpienia były szybciutkie i lekkie:-):tak:

A ja dzisiaj od rana "biegam"(ostatnie badania i zakupy dla siebie i dzidzi:-)) i po prostu ledwo doszłam do domu tak mnie plecy i brzuch i stopy bolały.Kurde nigdy bbym nie sądziła, że jest tak cięzko sie poruszac pod koniec na prawdę masakra:szok: zresztą nie ja jedna mam takie odczucia.A depresja przeporodowa i mnie dopadła tylko, że w poniedziałek i wtorek a Teraz jest troszke lepiej i mam nadzieje, że juz nie wróci do porodu:-)

Natalia21 wszystkiego najlepszego z okazji imienin i urodzin:-)
Kira będą jaja jak urodzisz w moim terminie( 22) a ja w twoim( 8):laugh2: Tylko moja malutka się nie spieszy.
Dziewczyny nie ma co snuć przypuszczeń. O ile sobie przypominam znaczna część mówiła, ze urodzi w lipcu. Naturalnie urodziła tylko jedna i to nie z 1 czy 2 sierpnia tylko z 8:-DJa obstawiam, że w lipcu juz nikt nie urodzi - no może claudi( niby była lipcówką)
To, że mnie nic nie boli nie znaczy, że za tydzień nie urodzę- tak powiedziała położna. To tak jak z miesiączką- jedne zwijają się, z bólu przed i w trakcie inne nic nie czują.

Masz rację Sylwia z tymi objawami, nam nawet na szkole rodzenia połozna mówiła, że niektóre kobiety maja wszystkie objawy zapowiadające poród a inne nie mają żadnych tylko sie u nich po prostu poród zaczyna i tyle.

Sylwia no niby tak:-p,ale ja osobiscie nie zyczylabym sobie jeszcze miesiaca takiego samopoczucia jak mam:-(Tobie oczywiscie zycze 9.08 ale ty mi nie zycz 22:no:prosze:dry:
Antylopka udanej zabawy,tylko zbytnio nie szalej;-)
Janbor dzieki,ale to nic pewnego.mozemy sie meczyc jeszcze gluuugo a u was pyk i po obocie,nie ma reguły:-)

reklama
Kira ja jednak mam nadzieje, ze długi sie męczyc nie bedziecie:-):-D i tego życzę

Zaparzyłam sobie meliskę i idę sie połozyć, może uda sie zdrzemnąc chociaz chwilkę bo miałam niezbyt udaną noc.

To na razie dziewczynki zajrze poźniej:-):tak:

Do góry