reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
NAUR ja jak mam doła włączam nastrojową muzyczkę np Oldfielda lub ERe, Enigme( słuchawki na uszy) zapalam kadzidełko- ulubione zapachy to sandał i cynamon, jak jest wieczór to jakiś świecznik ( mam ich w domu ok 10- uwielbiam światło świec) i troche popłacze, trochę poprzeklinam, jak np ktos mnie wkurzy pomysle o słodkiej zemście:-(i przechodzi. Jak nie było Mai w brzuchu to na takie użalanie jeszcze zimny browar i fajeczek.
Zastosuj coś z tego -może Tobie tez pomoże Pomyśl,że każdy dzień męczarni zbliża Cie do KOńCA DO FINISZU:-)
Zastosuj coś z tego -może Tobie tez pomoże Pomyśl,że każdy dzień męczarni zbliża Cie do KOńCA DO FINISZU:-)
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
aaaneta23 ja też to słyszałam o tych porodówkach kurde w Opolu tylko jeden szpital polożniczy mam nadzieję że sie załapię na miejsce hehe
Sylwia a ja słyszałam że w ciąży nie można za bardzo wdychać tych kadzidełek nie wiem ile w tym prawdy ale gdzieś czytalam że trzeba uważać
Sylwia a ja słyszałam że w ciąży nie można za bardzo wdychać tych kadzidełek nie wiem ile w tym prawdy ale gdzieś czytalam że trzeba uważać
Antylopka
Potrojna mamuska
Naur 3maj się dzielnie, juz niedługo!!
na podły nastrój proponuję duuuużą czekoladę, budyń, lody.... cokolwiek, co Ci trochę endorfin dostarczy.
A jeśli Ci sie uda na chwilę być samej (jak Julka zaśnie może) to polecam wyładowanie się na jakiejś poduszce lub kartce papieru. Nic tak nie pomaga jak pobicie poduszki i pogniecenie, podarcie, podeptanie itd kartki papieru. To ta kartka wszystkiemu winna!!
na podły nastrój proponuję duuuużą czekoladę, budyń, lody.... cokolwiek, co Ci trochę endorfin dostarczy.
A jeśli Ci sie uda na chwilę być samej (jak Julka zaśnie może) to polecam wyładowanie się na jakiejś poduszce lub kartce papieru. Nic tak nie pomaga jak pobicie poduszki i pogniecenie, podarcie, podeptanie itd kartki papieru. To ta kartka wszystkiemu winna!!
Gosia***
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś chyba taki dzień :-)ja też nie mogę sobie poradzić ze swoim nastrojemwczoraj właśnie mówiłam do męża że mam chyba depresję przedporodową jeśli coś takiego istnieje...ale teraz nie możemy się dać tym wszystkim dolegliwościom;-)wytrzymałyśmy tyle to wytrzymamy jeszczejuż coraz bliżej...TRZYMAJCIE SIĘ
no widze ze nie jestem sama.ja juz nerwicy dostaje od rana skurcze co 6 minut i trwaja ponad 30sekund,normalnie tan maly diabel moglby sie w koncu zdecydowac albo wychodzi albo niech siedzi spokojnie,bo inaczej bedzie mial znerwicowana mame.
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
chyba każda w ostatnich dniach przechodzi takie załamkiJutro idziemy z mężem na wesele (zn na pewno do kościoła, a z weselem to ja jeszcze nie wiem), a ja nie mam w co sie ubrać!!
Przeszłam wczoraj cały Stary Browar (centrum handlowe), wcześniej już dwa inne, wszystkie sklepy ciążowe na mieście i NIC nie znalazłam. W Starym Browarze to już w ogóle dolina! Albo tuniki z materiałów, co ja szmaty w domu mam lepsze, albo w sklepie ciążowym sukienka za 959 zł ( i jeszcze pani do mnie, że akurat jest przecena, więc dobrze trafiłam). Tylko, że takiej sukienki to ja bym nie założyła, nawet jakby te 9 stów mi dała Badziewie!!!!
Dziś od rana zrobiłam całkowity przegląd szafy i... hehe, znalazłam sukienkę normalną, w której dobrze wyglądamŻadna ciążowa, co najlepsze 38 rozmiar, ale tak uszyta, że bez oporu mogę w niej iść
odrazu lepiej jak się wypisałam...
Przeszłam wczoraj cały Stary Browar (centrum handlowe), wcześniej już dwa inne, wszystkie sklepy ciążowe na mieście i NIC nie znalazłam. W Starym Browarze to już w ogóle dolina! Albo tuniki z materiałów, co ja szmaty w domu mam lepsze, albo w sklepie ciążowym sukienka za 959 zł ( i jeszcze pani do mnie, że akurat jest przecena, więc dobrze trafiłam). Tylko, że takiej sukienki to ja bym nie założyła, nawet jakby te 9 stów mi dała Badziewie!!!!
Dziś od rana zrobiłam całkowity przegląd szafy i... hehe, znalazłam sukienkę normalną, w której dobrze wyglądamŻadna ciążowa, co najlepsze 38 rozmiar, ale tak uszyta, że bez oporu mogę w niej iść
odrazu lepiej jak się wypisałam...
Podziel się: