reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

a jesli chodzi o odpoczynek pozniej dam rade,ja jak sie na cos nakrece to dlugo moge na szybkich obrotach wiec mam nadzieje ze dam rade,tylko zeby maly juz byl tu

reklama
antylopka jesli z przodu samochodu obok kierowcy masz poduszke powietrzna to w zadnym wypadku nie mozesz tam zamontowac fotelika dla dziecka.ja wlasnie tak mam i mala bedzie jezdzila z tylu(troche mi smutno bo nie bede jej widziec w trakcie jazdy. i oczywiscie tez przylaczam sie do opinii ze takie male dzieciatko wozimy tylem do kierunku jazdy.
a ja tez juz po obiadku i teraz mnie wzielo na cos slodkiego tylko ze nic w domku nie mam a nie chce mi sie wylazic.ale jutro lody obowiazkowo:tak:

Edyta no to super! Juz spokojnie mozesz sobie czekac na maluszka

Claudi widze ze u ciebie to jak u mnie, ale przy moim C. musze uwazac , bo kuma po polsku:baffled:, coraz wiecej, razem sie uczymy, ja portugalskiego i francuskiego , on polskiego.

a odnosnie powrotu ze szpitala z dzieciatkiem to wyglada na to ze tylko ja wracam do pustego domku.moze nie wiem na co sie pisze:eek:.jesli kompletnie nie bede dawac rady to moze mama do mnie wpadnie.ale na dzis dzien to z moja kruszyna bedziemy sie mialy cale dla siebie

aaaneta współczuje :-( ale nie wiem czy to dobry pomysł zebyś sama wracała z maluchem ze szpitala? moze jednak ktoś ze znajomych po ciebie przyjedzie?;-)

reklama
Edyta super że już wiesz kiedy masz dokłądnie termin cesarki :tak: no chyba ze akcja zacznie sie szybciej tak?:baffled:

Do góry