reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

a jesli chodzi o odpoczynek pozniej dam rade,ja jak sie na cos nakrece to dlugo moge na szybkich obrotach wiec mam nadzieje ze dam rade,tylko zeby maly juz byl tu

reklama
antylopka jesli z przodu samochodu obok kierowcy masz poduszke powietrzna to w zadnym wypadku nie mozesz tam zamontowac fotelika dla dziecka.ja wlasnie tak mam i mala bedzie jezdzila z tylu(troche mi smutno bo nie bede jej widziec w trakcie jazdy. i oczywiscie tez przylaczam sie do opinii ze takie male dzieciatko wozimy tylem do kierunku jazdy.
a ja tez juz po obiadku i teraz mnie wzielo na cos slodkiego tylko ze nic w domku nie mam a nie chce mi sie wylazic.ale jutro lody obowiazkowo:tak:

Edyta no to super! Juz spokojnie mozesz sobie czekac na maluszka

Claudi widze ze u ciebie to jak u mnie, ale przy moim C. musze uwazac , bo kuma po polsku:baffled:, coraz wiecej, razem sie uczymy, ja portugalskiego i francuskiego , on polskiego.

a odnosnie powrotu ze szpitala z dzieciatkiem to wyglada na to ze tylko ja wracam do pustego domku.moze nie wiem na co sie pisze:eek:.jesli kompletnie nie bede dawac rady to moze mama do mnie wpadnie.ale na dzis dzien to z moja kruszyna bedziemy sie mialy cale dla siebie

aaaneta współczuje :-( ale nie wiem czy to dobry pomysł zebyś sama wracała z maluchem ze szpitala? moze jednak ktoś ze znajomych po ciebie przyjedzie?;-)

reklama
Edyta super że już wiesz kiedy masz dokłądnie termin cesarki :tak: no chyba ze akcja zacznie sie szybciej tak?:baffled:

Do góry