reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mrozik a tak wogóle to słyszałam że jeśli gondola nie ma odpowiednich pasów zabezpieczających to możesz dostać bardzo wysoki mandat za przewożenie dziecka w niewłaściwy sposób! :szok:

reklama
haha ale zamieszanie z tymi nalesnikami dzisiaj!!! Raabit tez cie wzielo??:-D:-D Ale jaja.:-D:-D

Mrozik , moj Carlo czytal ostatnio na ten temat ,u nas gondola w samochodzie jest zabroniona , ponoc badania wykazaly ze jest to niebezpieczne, jest zakazane, fotelik montuje sie tylem do kierunku jazdy, czyli dzidzia patrzy na tylnia szybe.
A wiele razy widzialam fotelik zamontowany przodem do kierunku jazdy, ale to nie znaczy ze to wlasciwie

Mnie zależy na bezpieczeństwie maluszka. Jak lepiej tyłem to montujemy tyłem :tak:, w końcu komuś muszę zaufać :rofl2::-)

Mrozik nie ma za co :tak: ja też miałam wątpliwości ale jak poczytałam to juz wiem że tylko tyłem do kierunku jazdy :tak: zresztą nawet mam takie oznaczenia na swoim foteliku że prawidłowo montowany jest tylko tyłem! :tak:

No dziewczynki ale sie rozpisałyscie kurde chwila a nadrabiania kilka stronek:szok:

Narobiłyscie smaka tymi przepisami na kawusie mrozoną i nie wiem czy jutro nie zaszaleje:-) i w ogole po tych dyskusjach o jedzonku to az mi ślinka cieknie, chyba zaraz wrzuce pierożki ruskie na ruszcik:tak:

Jesli chodzi o foteliki to zdecydowanie nalezy je montowac tyłem do kierunku jazdy,żeby sie w razie wypadku czy ostregi hamowania nic dziecku nie stało ale to zreszta juz Raabit napisała:tak::tak::tak: moje znajome mialy tak zamontowane foteliki nawet do roku czasu i ja mam taki zamiar, bo 3 miesieczne dziecko to mi sie wydaje jeszcze za male na siezenie przodem do kierunku jazdy.

reklama
witam :)

no to chyba wprowadzilam Was w blad :(

napisalam ze chcialabym urodzic 26 lipca bo 26 mam urodzinki i rocznice slubu ale urodzinki mam 26 czerwca, 26 sierpnia rocznice slubu a dziecko chcialabym urodzic 26 lipca :) ah namieszalam.
tak czy siak dziekuje za zyczonka dzisiaj akurat z mezem jestesmy 11 miesiecy po slubie wiec to tez jakas rocznica :)

co do golenia to robi to maz, ja tylko paszki i nozki

co do jedzenia to staram sie jesc to co po ciazy nie da sie, czyli dzisiaj byl mocno przyprawiony kurczak i ziemniaczki smazone

a jak u Was bedzie po porodzie? chodzi mi o to czy ktos Wam pomoze w te pare dni w domku czy bedziecie musialy sobie same radzic? bo u mnie niestety ale maz zostanie ze mna po porodzie gora tydzien i bedzie musial wracac do pracy. kurcze troszeczke sie obawiac zostac sama z dzieckiem ale coz bede musiala

Do góry