reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mrozik a tak wogóle to słyszałam że jeśli gondola nie ma odpowiednich pasów zabezpieczających to możesz dostać bardzo wysoki mandat za przewożenie dziecka w niewłaściwy sposób! :szok:

reklama
haha ale zamieszanie z tymi nalesnikami dzisiaj!!! Raabit tez cie wzielo??:-D:-D Ale jaja.:-D:-D

Mrozik , moj Carlo czytal ostatnio na ten temat ,u nas gondola w samochodzie jest zabroniona , ponoc badania wykazaly ze jest to niebezpieczne, jest zakazane, fotelik montuje sie tylem do kierunku jazdy, czyli dzidzia patrzy na tylnia szybe.
A wiele razy widzialam fotelik zamontowany przodem do kierunku jazdy, ale to nie znaczy ze to wlasciwie

Mnie zależy na bezpieczeństwie maluszka. Jak lepiej tyłem to montujemy tyłem :tak:, w końcu komuś muszę zaufać :rofl2::-)

Mrozik nie ma za co :tak: ja też miałam wątpliwości ale jak poczytałam to juz wiem że tylko tyłem do kierunku jazdy :tak: zresztą nawet mam takie oznaczenia na swoim foteliku że prawidłowo montowany jest tylko tyłem! :tak:

No dziewczynki ale sie rozpisałyscie kurde chwila a nadrabiania kilka stronek:szok:

Narobiłyscie smaka tymi przepisami na kawusie mrozoną i nie wiem czy jutro nie zaszaleje:-) i w ogole po tych dyskusjach o jedzonku to az mi ślinka cieknie, chyba zaraz wrzuce pierożki ruskie na ruszcik:tak:

Jesli chodzi o foteliki to zdecydowanie nalezy je montowac tyłem do kierunku jazdy,żeby sie w razie wypadku czy ostregi hamowania nic dziecku nie stało ale to zreszta juz Raabit napisała:tak::tak::tak: moje znajome mialy tak zamontowane foteliki nawet do roku czasu i ja mam taki zamiar, bo 3 miesieczne dziecko to mi sie wydaje jeszcze za male na siezenie przodem do kierunku jazdy.

reklama
witam :)

no to chyba wprowadzilam Was w blad :(

napisalam ze chcialabym urodzic 26 lipca bo 26 mam urodzinki i rocznice slubu ale urodzinki mam 26 czerwca, 26 sierpnia rocznice slubu a dziecko chcialabym urodzic 26 lipca :) ah namieszalam.
tak czy siak dziekuje za zyczonka dzisiaj akurat z mezem jestesmy 11 miesiecy po slubie wiec to tez jakas rocznica :)

co do golenia to robi to maz, ja tylko paszki i nozki

co do jedzenia to staram sie jesc to co po ciazy nie da sie, czyli dzisiaj byl mocno przyprawiony kurczak i ziemniaczki smazone

a jak u Was bedzie po porodzie? chodzi mi o to czy ktos Wam pomoze w te pare dni w domku czy bedziecie musialy sobie same radzic? bo u mnie niestety ale maz zostanie ze mna po porodzie gora tydzien i bedzie musial wracac do pracy. kurcze troszeczke sie obawiac zostac sama z dzieckiem ale coz bede musiala

Do góry