no no Claudi rzeczywiscie u Ciebie to juz takie objawy że lada chwilaja jeszcze nie mam brzuchola obnizonego ale rozwarcie 1,5 cm jutro wizyta i mam nadzieje ze cos poszło do przodu....bo chodziaz nie rodzisz ale zawsze te 3 cm rozwarcia do przodu:-)i blizej tej magicznej 10 cm...bo ja bym, nie chciala sie meczyc i czekac długo na rozwarcie do parcia
reklama
aaaneta23 no mam nadzieje bo ja to tak jak pisalam rozne objawy mam juz od miesiaca i nica od paru dnia w nocy mam nerwobole ktore uniemozliwiaja mi zasypianie.masakra,dzis zasnelam przed 6 rano
natalia21 mam nadzieje bo juz nie moge sie doczekac
natalia21 mam nadzieje bo juz nie moge sie doczekac
mam pytanie.cz w ostatnich dniach ciazy mozna jeszcze na basen?????bo bylismy w sumie w niedziele ale ja bym tak sie dzis jeszcze przejechala.w sumie to d.. pomoczyc bo od jakiegos czasu jezdzimy na termy.woda 37stopni i masaze podwodne-normalnie bajka
reklama
Kurde spisałam sie i mi wcieło wszystko
Claudi dziekuje za zyczonka, to na prawde bardzo milutkie zwłaszcza, że czasem bliscy znajomi zapomnają:-( a tutaj proze taka niespodzianka:-)
A jesli chodzi o ten basen to ja bym sie juz chyba wstrzymała, no chyba że to jest basen dla kobiet cięzarnych, bo w tych zwykłych to róznie bywa a ja bym nie ryzykowała jakiegos zakazenia zwłaszcza, że masz juz 3 cm rozwarcia:-) Swoja drogą to kurcze nieźle Cie twój synio trzyma chyba mu sie rzeczywiscie bardzo w domku u mamusi podoba no ale ilez mozna.
A ja tez odliczam dni do konca tyle, ze oprócz stawiania brzucha i od czasu do czasu bóli jak na okres to nie mam zadnych objawów ale widac nie kazda z nas je ma.Dowiem sie za tydzien na wizycie a do tego czasu musze jakos wytrzymac, no chyba ze cos sie zmieni w najblizszej pełni;-);-):-) (oby)
Claudi dziekuje za zyczonka, to na prawde bardzo milutkie zwłaszcza, że czasem bliscy znajomi zapomnają:-( a tutaj proze taka niespodzianka:-)
A jesli chodzi o ten basen to ja bym sie juz chyba wstrzymała, no chyba że to jest basen dla kobiet cięzarnych, bo w tych zwykłych to róznie bywa a ja bym nie ryzykowała jakiegos zakazenia zwłaszcza, że masz juz 3 cm rozwarcia:-) Swoja drogą to kurcze nieźle Cie twój synio trzyma chyba mu sie rzeczywiscie bardzo w domku u mamusi podoba no ale ilez mozna.
A ja tez odliczam dni do konca tyle, ze oprócz stawiania brzucha i od czasu do czasu bóli jak na okres to nie mam zadnych objawów ale widac nie kazda z nas je ma.Dowiem sie za tydzien na wizycie a do tego czasu musze jakos wytrzymac, no chyba ze cos sie zmieni w najblizszej pełni;-);-):-) (oby)
Podziel się: