odnosnie spojenia to rzeczywiscie moze sie rozejsc i potem trzeba po porodzie lezec dlugo unieruchomionym po porodzie.nieciekawa sprawa.znam pania ktorej sie to przytrafilo.ale mam nadzieje ze w tych czasach juz sie tak nie zdarza
reklama
raabit mowisz ze objawy moga byc juz na 2 tyg przed porodem???ja mam brzuch obnizony juz od miesiaca,czyscilo mnie juz pare razy na poczatku lipca,prawie juz 2 tag temu mialam skurcze co 5 minut i?????? jak sie maly zaparl to nie chce wyjsc wiec ja juz powoli przestaje wierzyc w te objawy.jedna je ma a u drugiej oznaczaja calkiem co innego.w poniedzialek dowiedzialam sie ze mam 3 cm rozwarcia i nawet nie wiem od kiedy i nadal nic.......wiec ja juz nie wiem na co mam patrzyc.a odnosnie spuchniecia to ja bylam jak byla u nas te upaly i juz tez myslalam ze pojade do szpitala bo tak jak ty,nawet zginac palcy nie moglam bo tak bolalo ale przeszlo,a obraczki nie nosze juz od 3 tygodni bo nie dam rady
kasiaWie nie tylko twoj maz tak sie zachowuje.moj tez nie chce sie mieszac jak chodzi o cos miedzy mna a tesciowa,choc powinien bo to jego mama a nie moja,ale nie daj sie.ja juz nauczylam sie mowic moje zdanie,delikatnie bo nie chce sie klocic ale powiem to co mysle
peplina witam.widze ze masz ten sam termin co ja:-);-)
gosia-ja plamilam troszke po poniedzialkowym masazu ale polozna powiedziala mi ze to normalne ze szyjka sie skraca i wtedy moze byc plamienie,ale jakby bylo duzo to moze idz na kontrole
kasiaWie nie tylko twoj maz tak sie zachowuje.moj tez nie chce sie mieszac jak chodzi o cos miedzy mna a tesciowa,choc powinien bo to jego mama a nie moja,ale nie daj sie.ja juz nauczylam sie mowic moje zdanie,delikatnie bo nie chce sie klocic ale powiem to co mysle
peplina witam.widze ze masz ten sam termin co ja:-);-)
gosia-ja plamilam troszke po poniedzialkowym masazu ale polozna powiedziala mi ze to normalne ze szyjka sie skraca i wtedy moze byc plamienie,ale jakby bylo duzo to moze idz na kontrole
aaaneta23 niestety nie rodze choc bardzo bym juz chciala.mama mojej bratowej jak byla w ciaza to tadzien chodzila z 3 cm rozwarciem zanim zaczela rodzic,wiec ja juz taz sie nie nastawiam na szybki porod bo chyba malemu podoba sie u mnie w brzuszku i niestety nie chce wychodzic
peplina
Początkująca w BB
oo, wlasnie sie dowiedzialam ze moja kumpelka z w-wy zaczela rodzic.a termin na jutro.. miala rano delikatne skurcze, ale nie byla pewna czy to to
mieszkam w Aberdeen, ale nie polecam na kazdym kroku szlag mnie trafia. koperty kupuje sie nie na poczcie ale w spozywczym, przyrzekam!
nie bede samotna mamusia, ale tez nie zamezna. i na razie tak zostanie. Lidka to nasz 1 robaczek. jestem stomatolozka.ale wyglada na to ze do wiosny nie popracuje
mieszkam w Aberdeen, ale nie polecam na kazdym kroku szlag mnie trafia. koperty kupuje sie nie na poczcie ale w spozywczym, przyrzekam!
nie bede samotna mamusia, ale tez nie zamezna. i na razie tak zostanie. Lidka to nasz 1 robaczek. jestem stomatolozka.ale wyglada na to ze do wiosny nie popracuje
reklama
Podziel się: