reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

odnosnie spojenia to rzeczywiscie moze sie rozejsc i potem trzeba po porodzie lezec dlugo unieruchomionym po porodzie.nieciekawa sprawa.znam pania ktorej sie to przytrafilo.ale mam nadzieje ze w tych czasach juz sie tak nie zdarza

reklama
raabit mowisz ze objawy moga byc juz na 2 tyg przed porodem???ja mam brzuch obnizony juz od miesiaca,czyscilo mnie juz pare razy na poczatku lipca,prawie juz 2 tag temu mialam skurcze co 5 minut i?????? jak sie maly zaparl to nie chce wyjsc wiec ja juz powoli przestaje wierzyc w te objawy.jedna je ma a u drugiej oznaczaja calkiem co innego.w poniedzialek dowiedzialam sie ze mam 3 cm rozwarcia i nawet nie wiem od kiedy i nadal nic.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec ja juz nie wiem na co mam patrzyc.a odnosnie spuchniecia to ja bylam jak byla u nas te upaly i juz tez myslalam ze pojade do szpitala bo tak jak ty,nawet zginac palcy nie moglam bo tak bolalo ale przeszlo,a obraczki nie nosze juz od 3 tygodni bo nie dam rady
kasiaWie nie tylko twoj maz tak sie zachowuje.moj tez nie chce sie mieszac jak chodzi o cos miedzy mna a tesciowa,choc powinien bo to jego mama a nie moja,ale nie daj sie.ja juz nauczylam sie mowic moje zdanie,delikatnie bo nie chce sie klocic ale powiem to co mysle
peplina witam.widze ze masz ten sam termin co ja:-);-):-D
gosia-ja plamilam troszke po poniedzialkowym masazu ale polozna powiedziala mi ze to normalne ze szyjka sie skraca i wtedy moze byc plamienie,ale jakby bylo duzo to moze idz na kontrole

z tym spojeniem to jest chyba to o co pytalam !! w ktorym miejscu ono moze sie tak rozejsc?? musze sprawdzic... to by sie zgadzalo bo mnie to rwie jak sie dzieciak do dolu pcha...:baffled:

aaaneta23 niestety nie rodze choc bardzo bym juz chciala.mama mojej bratowej jak byla w ciaza to tadzien chodzila z 3 cm rozwarciem zanim zaczela rodzic,wiec ja juz taz sie nie nastawiam na szybki porod bo chyba malemu podoba sie u mnie w brzuszku i niestety nie chce wychodzic

oo, wlasnie sie dowiedzialam ze moja kumpelka z w-wy zaczela rodzic.a termin na jutro.. miala rano delikatne skurcze, ale nie byla pewna czy to to:)
mieszkam w Aberdeen, ale nie polecam:) na kazdym kroku szlag mnie trafia. koperty kupuje sie nie na poczcie ale w spozywczym, przyrzekam!
nie bede samotna mamusia, ale tez nie zamezna. i na razie tak zostanie. Lidka to nasz 1 robaczek. jestem stomatolozka.ale wyglada na to ze do wiosny nie popracuje:)

w kazdym razie dzidzia jest tuz tuz:tak::tak::tak: fanatastycznie:-) trzymam tylko kciuki zeby Cie za dlugo nic nie meczylo tak jak biedna naur.ale naprawde strasznie fajnie ze jestes tak blisko:)

reklama
a co do Twojej kolezanki to punktualna dziewczyna:) gratulacje dla niej.zaraz bedzie mamusia.napewno wiele Ci opowie a wtedy moze cos nam przekazesz.jha tam jestem strasznie ciekawa wszystkich wrazen z porodow

Do góry