reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Natalia 21 czuje sie całkiem podobnie w wannie a najlepiej jak sobie chce poleżec to później musze wołac męza bo nie moge sie podnieśc, bo woda mnie z abardzo wciaga:szok::szok::-D takie ze mie słonisko:-)

Jeny chyba mi naprawde dziś krzyże rozsadzi:szok::szok::szok:

Czy Wy też tak macie że nie możecie się schylić????:szok::eek:ja jak chcę się schylić to czuję blokadę nad kością łonową:baffled:a poza tym jak już mi się uda i robię coś schylona to zaraz mi się robi brzuch twardy i boli:angry::wściekła/y:masakra

gosiu to pewnie glowka dziecka uciska i tak cie blokuje (mi tak lekarz mowil)
lepiej unikaj schylania dopoki tak sie dzieje :szok::angry:

jejku ale sie dzieczyny rozpisały:-)
ja juz zaczynam zaklady która jest następna w kolejce:-)

Mnie nic nie rusza narazie,ale w sumie i dobrze;-)a w wannie to tez sie czuje jak wielorybica,jak sie poloze to ledwo umiem wstac,a przy wychodzeniu z wanny to musze sie mocno skupic,licze do trzech i wtedy wstaje:-)

Claudi Ty tak jak Naur rodzicie chyba etapami,biedne wymęczy was to,macie dzidzie donoszone wiec zycze wam zeby juz zechciały wyjsc.Claudi a z tesciowa to ja nie mam problemu,ja mam problem ze szwagierka ktora doprowadza mnie do białej gorączki,wczoraj nie umialam zasnac bo bylam tak strasznie zdenerwowana bo sie czegos dowiedzialam,a mianowicie tego ze kazdy moj oddech i ruch sa przez nią niemile komentowane,wszystko co ja zrobie to ona negatywnie wypowiada,a mnie wkurza jak se czasem burczy pod nosem,a ja zawsze olewam to bo nie chce z kretynka sie klocic,a z nia niestety nie idzie porozmawiac,nie bylo jej teraz 3 dni to mialam raj,ale jutro juz bedzie i obiecalam sobie ze jak jesczze raz uslysze ze cos na mnie burczy to nie zwazam na nikogo i mam wszystko w d.... ale w koncu jej dogadam,bo ja juz nie wytrzymam,najwyzej wywolam jakąs kłotnie,ale ja nie bede sie przez nią denerwowac,bo to źle na mnie wpływa.

dobra koniec bo sie straszliwie rozpisałam:-pide korzystac z ostatnich godzin bez tej kretynki:baffled:

Hej
Kasiu biedna jestes z tymi nerwami..rzeczywiscie moglaby szwagierka wziac pod uwage twoj stan i nawet jak cos do ciebie ma to przejsc obok i przemilczec a nie wkurzac...pamietaj nie warto nerwow na takie osoby...ja mialam ostatnio starcie z takim głąbem w tramwaju i tez mnie długo nosiło:wściekła/y: ale stwierdziłam ze nie bede dzidzi denerwowac:-)
pozdrawiam

Hej mamusie!

Janbor25 najlepsze życzenia!!!!:-)
Kira faktycznie juz masz z górki odezwij sie jeszcze!
Claudia jejku lada chwila i masz koniec, super tylko szkoda ze Ty i Naur tak sie na meczycie.
Kasiu niemartw sie mnie oprócz bólu jak przy miesiaczce dusznosci i bezsennosci nic niedolega a chciałabym zeby cos sie zaczeło juz dziac.
Gosiu to uwazaj na siebie mnie tak kregosłup bolał na poczatku ale to pewnie dlatego ze mniałam tyłozgiecie macicy,

ogólnie jestem juz tym wszstkim zmeczona zniecierpliwina ale finał niedługi tylko kiedy?mysle ze do terminu wytrzymam okaze się:rofl2:

reklama
natalka mnie na początku też kręgosłup bolał bo też mam tyłazgięcie macicy:szok::tak:ale teraz to napewno dzidzia uciska:tak:no ale dzisiaj to po prostu nie mogę chodzić:szok::szok:aż tak to mnie jeszcze nie bolało

Do góry