reklama
Dziekuje wszystkim za gratulacje:-)
Edyta,trzymaj sie,mam nadzieje,ze córcia jednak posiedzi jeszcze z parę tygodni w brzuszku.
Magda,świetnie,ze dostalas taki prezent,na pewno bardzo sie przyda.
Dziś zrobiłam wielkie pranie ciuszków,a jutro czeka mnie prasowanie.I chyba najwyższy czas torbę przygotowac na wszelki wypadek.
Edyta,trzymaj sie,mam nadzieje,ze córcia jednak posiedzi jeszcze z parę tygodni w brzuszku.
Magda,świetnie,ze dostalas taki prezent,na pewno bardzo sie przyda.
Dziś zrobiłam wielkie pranie ciuszków,a jutro czeka mnie prasowanie.I chyba najwyższy czas torbę przygotowac na wszelki wypadek.
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Ech dziewczyny - zaskakujecie mnie Ja odliczam dni do spotkania z Malutką, a tu niektóre piszą, że po postach uświadomiły sobie, że to koniec............Ale cóż.........każdy jest inny:-)
Pisałyście cały dzień o paleniu papierosów. Cz któraś z nas pali???????????? Raczej był to wyraz politycznej poprawnośći;-)
Pisałyście cały dzień o paleniu papierosów. Cz któraś z nas pali???????????? Raczej był to wyraz politycznej poprawnośći;-)
Witam wszystkie Sierpnióweczki! :-)
Tak jak Wy czekam na dzidziusia w sierpniu (termin mam na 26.08) - to moje pierwsze dzieciątko. Od poniedziałku siedzę sobie w domku i odpoczywam - do tej pory pracowałam ale zaczęły mnie męczyć bóle w dole brzucha i drętwieje mi też prawa ręka, więc to już czas na odpoczynek , poczytywałam sobie Was od jakiegoś czasu a teraz chciałabym dołączyć do Waszych pogadauszek :-)
Tak jak Wy czekam na dzidziusia w sierpniu (termin mam na 26.08) - to moje pierwsze dzieciątko. Od poniedziałku siedzę sobie w domku i odpoczywam - do tej pory pracowałam ale zaczęły mnie męczyć bóle w dole brzucha i drętwieje mi też prawa ręka, więc to już czas na odpoczynek , poczytywałam sobie Was od jakiegoś czasu a teraz chciałabym dołączyć do Waszych pogadauszek :-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Widze li_monka że wytrwała jesteś. Ja niby chciałam do końca czerwca pracować, ale jakoś mój brzuszek miął inne plany .
Ja tylko chciałam jeszcze dodać że pogoda jednak nas rozpieszcza, miały być takie upały, a u mnie nawet da sie żyć ostatnio. Była co prawda fala gorąca, ale teraz jest całkiem znośnie.
Ja tylko chciałam jeszcze dodać że pogoda jednak nas rozpieszcza, miały być takie upały, a u mnie nawet da sie żyć ostatnio. Była co prawda fala gorąca, ale teraz jest całkiem znośnie.
reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Znowu mi się przypomniało. Mam ytakie pytanie - w poradnikach piszą, że jeśli mamy taką możliwość, to żeby sobie zrobić parę dań i je zamrozić, żeby nie trzeba było gotowaniem się zajmować, od razu po wyjściu ze szpitala. Tylko co takiego można przygotować i zamrozić, co można jeść i karmić piersią??? Może macie jakiś pomysł. Wiadomo, w razie co to mamuśki pomoga i mężowie, ale może na wszelki chociaż jeden, dwa posiłki bym zrobiła?
Podziel się: