Hej dziewczynki
jak zaczęłam czytać o dentystach to az mnie zęby rozbolały brrrrrrrr
niestety nie ma wielu dentystów z powołania, którzy delikatnosć i dobro pacjenta stawiają nade wszystko
większość to sadyści bez serca, którzy robią co chcą bo w końcu co ich obchodzi biedny pacjent :-( a mam wrażenie ze najgorzej sa traktowane dzieci
potem dziwią sie że ludzie boją sie chodzić do dentysty skoro tych paranoicznych lęków nabywają już za młodu
szkoda słów.....
Naur koniecznie zadzwoń do lekarza może nawet jeszcze dzisiaj? lepiej w takich sytuacjach nie czekać skoro az tak bardzo cie boli :-(
Gosia nie przejmuj sie głupim gadaniem koleżanki! w końcu to twoje dziecko i skoro robisz zakupy tzn że przygotowujesz sie do roli mamy jak najlepiej wiec jak ktoś taki może zwracać uwagę i mówić o odpowiedzialnosci?
Co do zakupów to sie dzisiaj wkurzyłam
pojechaliśmy do hurtowni art, dziecęcych po "drobiazgi" za które w rezultacie zapłaciliśmy 304zł
ale nie o to chodzi! w końcu kupiłam sobie majtki poporodowe 5szt jednorazowych firmy canpol i 2szt wielorazowe takie z siateczki. Przyjechaliśmy do domku chciałam przymierzyć majtki te jednorazowe a w opakowaniu zamiast 5szt są 4szt na dodatek 1szt rozpakowana i tak jakby już przymierzana
ludzie to świnie! jak tak można? to już nie chodzi o to że zapłaciłam za 5szt a mam 4szt w tym 1szt rozpakowana z woreczka ale o to że jak można robić takie rzeczy?
szkoda ze tego nie zauważyłam w sklepie bo awanture bym zrobiła! no nic trudno następnym razem bede sprawdzać co kupuje bo chyba jestem zbyt ufna
kupiłam tez 2 paczki wkładów poporodowych bella czyli 20sztuk. Wyjęłam z opakowania i załamałam sie jakie to wielkie
pokazałam mężowi to tylko spytał czy ja mam zamiar to nosić bo z czymś takim to chyba nie da sie normalnie chodzic?
no ale zabiore ze sobą do szpitala skoro trzeba.
Dziewczynki zastanawiam sie jaki kupić stanik do karmienia? czy macie jakieś sprawdzone firmy? no i ile sztuk zakupić?