reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Raabit twoj jest duzy, to nie ma znaczenia, duzy bobasio i juz, moj mniejszy,to bez znaczenia, jak sie urodzi to moj bedzie mniejszy twoj wiekszy, i tyle:-D
a glowka sie nie przejmuj, jeszcze sie obroci:tak:

reklama
Ola pewnie masz rację. To uroki MOJEJ ciąży. Do tej pory było wręcz doskonale: żadnych mdłości , wymiotów, skurczy, bóli, puchnięć.Ale przed ciążą ważyłam 60 kg teraz 80kg:szok:Wkurzam się, że jestem taka nieporadana. Byłam szczupła - nie miałam kłopotów np ze złożeniem rur odkurzacza i podłączeniem go:-).Jestem opryskliwa dla bliskich, ale to już któraś taka noc..............W dzień nie zasnę.
Jest u mnie mama - pieczemy bułeczki z jagodami. ZAPRASZAM WSZYSTKIE łAKOMCZUCHY:-D

Sylwia nic wiecej nie mow o tych buleczkach!!!:szok::szok:
Bo ja nie mam piekarnika, a zjadlabym z tysiac takich, bosze takie cieple , moje ulubione Z JAGODAMI:oo2:, no coz, moze mi sie kiedys przysnia??:happy2:

Ola_lux co do maluchów masz absoultna racje :tak:
Sylwia ty tak nie zachęcaj tymi bułeczkami bo aż slinka leci ;-) a co do wagi to ja przed ciążą ważyłam 58kg a teraz waże 70kg. Przez ostatni miesiac przytyłam tylko 1kg i jestem ciekawa na jakiej wadze skończe? u każdego to indywidualna sprawa. Też mam problem żeby sie schylić :szok: większość zwykłych prozaicznych rzeczy sprawia mi problem :-( ale dla malucha można znieść wszystko :-D zresztą już niedługo nie bedziemy miały takich brzuszków i wszystko wróci do normy :rofl2:

Sylwia31 ja sie nie znam ale może to przybieranie na wadze to zatrzymywanie sie wody w twoim organiźmie? :szok: a czy zauważyłaś czy puchną ci ręce lub nogi?:oo:

Sylwia to ja juz nie wiem :zawstydzona/y: byc może taka twoja uroda :tak:głowa o góry jak zaczniesz sie zajmować maluchem to od razu wszystko zgubisz ;-)

Witajcie dziewczyny dawono mnie nie było, przez te burze siadł mi net no i musiałam uczyć sie do egz. jeszcze jeden przede mną i obrona 21 czerwca.
Ja też byłam dziś u gina. Mały jest o tydzień większy więc zostało mi niecałe 5 tygodni. Lekarz mówił że stawia na połowe lipca. No chyba że przenosze ale mówi że mało prawdopodobne. Waży ponad 2 kg i jest ułożony główką w dół. Lekarz mówi że trochę się go boi dziś zawalił mu kopa prosto w głowice usg, zresztą od tego usg jest jakiś rozwścieczony:-). Ogólnie wszystko ok wyniki mam jak koń. odstawił mi część leków i kazał wpisać sobie nr jego komórki w tel wiec chyba rzeczywiście trzeba zacząć sie sprężać z tymi wszystkimi zakupami.
Wiecie co moja sąsiadka urodziła tydzień temu córcię która ważyla 6,5 kg. :szok: Mały kolos, mówi że wyglądala między tymi noworodkami jak monstrum.

reklama
Matko 6,5kg :szok: to chyba przez cesarke:-) nie wypobrażam sobie urodzić takiego klopsa siłami natury :no: no ale najważniejsze ze zdrowa :-D

Do góry