reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

opinie o kosmetycha strasznie podzielone, zadne takie same, chyba najlepiej jak kupimy po szarym mydle i juz, najzdrowsze, naturalne i nie brudzi ani nie uczula:-D:-D

Madeline nie wiem tak naprawde ile kosztuje Mustela, slyszalam tylko ze droga ale bardzo dobra , a czy to prawda? Oilatum-nie wiem co to ,dobre?

Edyta fajnie ze ta nazwe kremu na brodawki podalas, bo to bardzo wazne kiedy przyjdzie nam sie z tym problemem uporac.

reklama
OLA ja nie powiedziałam, że truskawki są zabronione w ciąży. Ale z umiarem. Ja oprócz fajek i alkoholu niczego sobie nie odmawiam w ciąży. Ważny jest UMIAR - nawet witaminy w nadmiarze mogą zaszkodzić. Gosia zapytała, ja powiedziałam, co słyszałam na ten temat.A Ty jedz co chcesz, NA ZDROWIE.
NAUR pewnie na łożu szpitalnym:baffled:
Co do kosmetyków wybiorę albo JONSON albo NIVEA - to sprawdzone marki.

Jasne Sylwia, nie powiedzialas ze sa zabronione, wiem. Mowilas zeby ostroznie, zle sie zrozumialysmy . Nadmiar wszystkiego nie wychodzi na zdrowie-popieram. Za zyczenia "na zdrowie"- Dziekuje:tak:.:-D:-D:-D

Witam,dawno mnie nie bylo i wdze,ze mam okropne zaleglosci,nie wiem czy uda mi sie je nadrobic:-)Caly moj czas pochlaniaja przygotowania do obrony i przygotowywanie pokoju dla malej.Ech,mam nadzieje,ze uda mi sie przylaczyc do dyskusji;-),od jutra bede miec wiecej czasu na szczescie wiec postaram sie zagladac regularnie

Hej mamusie!
ja własnie wróciłam ze szkoly bylo tak goraco ze cieszko sie cwiczyło jestem troche wkurzona na prowadzaca zajecia bo niewziełam dresika i miałam spodnie z materiału i sie mnie przyczepiła az mi przykro bylo bo tak przy wszyskich jedna laska byla w sódniczce i jej nic:no::wściekła/y: miała do mnie głupie teksty typu bo sobie podre spodenki lub sie wygniote:no::wściekła/y:potem na koniec do niej podeszłam i powiedziałam ze mam problem z szyjka to mam sobie do 34tyg podarowac cwiczenia tylko cwiczyc oddechy wykłady super przemiła kobieta, u nas w szpitalu dla malego bierze sie ubranka, becik i nic wiecej i podobno znieczulenie niejest płatne jesli chodzi o kosmetyki to poleciła nive a i podobno noworotka kompie sie co dwa dni a codziennie przemywa. A mówiono nam o banku krwi pepowinowej podaje dla Was stronke Polski Bank Kom

NATALKA ja myślałam juz o tej krwi pępowinowej, ale ceny.............. Ciąża pojedyncza - jedna kaseta Usługa
Cena​
Raty miesięczne​
3 miesiące​
6 miesięcy​
Opłata wstępna
600​
-​
-​
Opłata podstawowa
1590​
551​
286​
Przechowywanie 1 rok
400​
-​
-​
Przechowywanie 5 lat
1600​
555​
288​
Przechowywanie 10 lat
2800​
971​
504​
Przechowywanie 17 lat
4000​
1387​
720​

Olcia Oilatium jest dobre wiele moich koleżanek używała w tym siostra i szczerze powiem że przez pierwsze tygodnie nie trzeba używać nic oprucz tego do mycia wlewasz do wanny trochę i myjesz ręką dzieciaczka a skóra po tym jest boska a po sudocrem i cos na twarzyczkę. Nie slyszałam nic na temat uczuleń od Oilatum więc naprawdę mogę to polecić. Mustela hmm nie jest aż taka droga przynajmniej u mnie. W internetowej aptece ceny kształtują się mniej więcej tak MUSTELA ★ Leguidesante.co.uk : online pharmacy for health and beauty products A tutaj jesli chcecie cos poczytać o Oilatum
Oilatum - Start choć to już troszkę droższe kosmetyki.
A mi mowiono że dziecko powinno się myć raz na 5 dni i tylko wielkie oczy zrobiłam:szok: z reszta wszystko w praniu wyjdzie...

reklama
Madeline wlasnie czytamy z moim manem o tych roznych kosmetykach , i znalezlismy ten magiczny plyn Oilatium, zapowiada sie ciekawie, a ceny Musteli tutaj sa jednak wysokie, ten Oilatium jest tylko troche drozszy, hmm...:eek:
Ale powiem ci ze zastanawiamy sie nad nim, bo rzeczywiscie potem nic juz tak naprawde nie potrzebujesz, z tego co mowisz i co przeczytalismy swietnie pielegnuje skore! jedynie potem jakis lightowy kremik na twarz, czy olejek...
A poszukaj sobie Mytosil, moze tam macie, krem ktorego kazda mam ocenia na 5 gwiazdek , na odparzenia i podraznienia skory , ma nieprzyjemny zapach bo jest robiony z tluszczu ryby , ale efekt nastaje momentalnie.

Do góry