reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witam Was!
za pare godzin ide do gina i juz chodze nerwowa, i do tego upał straszny uciekam cos zjesc i moze poczytac zeby sie zrelaksowac

reklama
Witam wszystkich!!!!
Pierwszy raz jestem na tym forum i muszę powiedzieć że jest świetne! :-)Spodziewam się drugiego dziecka termin mam na 17 sierpnia i pomyślalam że miło bedzie poklikać z osobami które mają podobne problemy. Na początek może pogratuluję wszystkim przyszłym mamom!!! Pozdrawiam!!!

Ach i jeszcze jedno...
Dziewczyny jak Wy robicie te kalendarze pokazujące kiedy maleństwo przyjdzie na świat? Jak zauważyłyście jestem początkująca i jeszcze wielu rzeczu niewiem...;-)

Witaj Gosia.
Dobrze że do nas trafiłaś :tak:. Napisz o sobie coś więcej. Suwaczki jak sie robi jest napisane gdzieś na stronie głównej , jak znajdę link to wkleję, ale to chyba już nie dzisiaj bo muszę leżeć

Witam witam!
Cieszę się że ktoś mi odpowiedział:-D. Hmm...Coś więcej o sobie...No więc mam córkę Wiktorię-3 lata i 9 miesięcy.Niedługo znów zostanę mamą bardzo się cieszę bo długo czekaliśmy na to maleństwo.Musiałam się trochę poleczyć ale na szczęście wreszcie się udało:-).Termin mam na 17 sierpnia ale niestety coś zaczyna się juz dziać:-(.W szóstym miesiącu zaczęła mi się skracać szyjka macicy teraz skróciła sie jeszcze bardziej i zagraża mi przedwczesny poród. Mam dużo odpoczywać i nic nie robić.W poniedziałek idę do lekarza na kontrolę czy nie robi się rozwarcie.Boję się że wsadzą mnie do szpitala na dobre:szok:.Wogóle dosyć ciężko przechodzę tą ciążę z pierwszą było lepiej...
Buziaczki.Pozdrawiam

Witam wszystkich :)
ja też jestem tu na forum pierwszy raz :) Już niebawem spodziewamy sie naszego pierwszego dziecka :) nie moge sie już doczekać :)
Nie wiem jak wy dziewczynki znosicie ten upał ale u mnie w trójmieście jest strasznie gorąco. Pojechaliśmy z mężem na spacerek nad morze i myślałam że tam oszaleje dosłownie żar z nieba, a miałam nadzieje na chłodną morską bryze :)
Pozdrawiam wszystkie forumki z nadzieją, że mnie przyjmiecie do swojego grona :)

Hej kobitki
Rany a ja wlasnie przyszlam sie pozalic jak duszno i goraco tu u nas:baffled::baffled:, ale widze ze u was tez nie za chlodno:eek: oszalec mozna:szok::szok:

Natalka jak tam po wizycie u doktorka???:confused:

Mrozik a ty nie mozesz sobie komputera kolo lozka zainstalowac???:confused::tak:bylabys czesciej:tak:

Gosia*** z tym suwaczkiem to klikasz na swoje "ustawienia" (w gornym lewym rogu), wybierasz "edytuj podopis", "wprowadz nazwe obrazka" czyli adres www. suwaczka ktorego sobie wybralas i juz go masz:tak:, mam nadzieje ze sie uda, bo nie wiem czy dobrze wytlumaczylam.
Po za tym zycze pomyslnych nastepnych tygodni i jak najmniej komplikacji w ciazy.

Raabit
witam jeszcze raz w gronie sierpnioweczek:tak:

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki:-)
raabit i Gosia super ze do nas trafiłyście,im nas więcej tym lepiej,piszcie jak najwięcej:-)

Naur i mrozik wizyte mam dopiero po 20 czerwca,ale wystraszylam sie z ta infekcją:-(

Natalka trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte,na pewno bedzie dobrze,daj znac co i jak.

co do upałów to są straszne,coraz gorzej je znosze,a to dopier poczatek...no i chyba nie pojedziemy do Sopotu bo zaczęłam się troche obawiac,a tak bardzo chciałam:-:)-(

ok ide sie cos pouczyc,bo został mi nicały tydzien do tej obrony,ale w ogole nie mam checi do zadnej nauki:baffled::dry:

Do góry