reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Sylwia dobrze, że w końcu sie podniosłaś :tak: Ja już też nie siadam we wannie bo mi się ciężko podnieść.
Mój maluszek tez bardzo aktywny - kopie na całego - a szczególnie wtedy gdy ja chce spać ;-)

reklama
Hihihi, neźle Sylwia. Teraz rusały coraz niezdarniejsze sie robimy, chociaż ja nadal zrywam się na baczność z łóżka w nocy jak Julka zapłacze i z wanny też się podnoszę, no ale ja nie mam tak dużego brzucha.

Kira norma uwzględnia spokojny dzień śpiącego bobasa, po 30tc. a wtedy juz ruszają siemniej intensywnie bo im za ciasno na akrobacje. A sama wiem, ze zdarzało się z Julką że cały dzień nic. I wtedy to ma sens.
Chociaż zastanawiam się czy liczy się każdy pojedynczy ruch jako 1 czy serię ruchów bez przerwy...hmm..muszę dopytać.

Ach..błoga sobota, Julka z tatą a ja mam spokój, później upiekę ciasto bo mam wielką ochotę, jabłecznik.

Hej mamuśki
No Sylwia nieźle z ta wanną. Ja na przeciwko łóżka na wielkie lustro i samej mi się chce śmiać jak się z niego podnoszę, macham nogami itp.
Co do ruchów i ich liczenia to chyba gdzieś wyczytałam, że między jednym i drugim ruchem który się liczy musi być 30 sek. przerwy. Ale pewności nie mam.
My jedziemy na piknik.

Dziewczyny!

Prowadze Fundacje, ktora zajmuje sie potrzebujacymi kotami, a czesto takze innymi zwierzetami. Mozecie poczytac o nas na naszej stronie
www.fundacjakot.pl

Bardzo potrzebujemy wsparcia, bo utrzymujemy sie tylko z datkow dobrych ludzi!
Tym razem NIE CHCe prosisc Was o pieniadze ani nic w tym stylu...

Chcialam poprosisc o poswiecenie 5 minut i oddaniu na nas glosu w glosowaniu dzieki ktoremu mozemy zdobyc karmy dla zwierzat za ok 2000 zl.
Bylby to dla nas ogromny ratunek.

BLAGAM!!! Wystarczy tylko chwila , a bardzo nam pomozecie!

Oto co trzeba zrobic:

Z jednego kompa można oddać jeden głos (założyć jedno konto na forum i raz
zagłosować - będą sprawdzać IP.).
1) Rejestrujesz się tu:
http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register - trzeba podać tylko nazwę użytkownika, e-mail i hasło (i wpisać ten kod z obrazka).
2)odbierasz e-mail aktywacyjny i klikasz na zawarty w nim link.
3) po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link o góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło.Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum
www.krakvet.pl Strona Główna" .
Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" (to najwyżej) i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-maj 2007".
Jeśli uda Ci się zalogować poprawnie, to wtedy nie będziesz już widzieć wyników ankiety i słupków procentowych, tylko same nazwy schronisk z możliwością zaznaczenia jednego po lewej stronie.
Zaznaczasz "Fundacja KOt z Torunia" klikasz pod ankietą "Wyślij".
*instrukcja długa bo łopatologiczna, całość procesu trwa góra kilka minut więc się nie zniechęcać i głosować!
Dzięki z góry!

PS Przeslicie to swoim znajomym , jesli oni moga nech tez kogos poprosza. Kazdy glos jest na wage zlota, a moze byc tylko 1 z 1 komputera dlatego jest tak wazne aby duzo ludzi to zrobilo

Z gory ogromne dzieki dla tych co zechca pomoc!

Hej kobietki!!!!!!!!!!
Moj brat przyjechal na jeden dzien i przywiozl ze soba laptopa a wiec odrazu pomyslalam o was:tak:
Ostro tutaj bylo momentami:baffled:,ale i tak musi byc czasami, aaa co, trzeba oczyszczac klimat i mowic co sie nie podoba, ale tylko po to zeby wiecej sie nie gniewac, przynajmniej ja to tak z moim Carlo robimy:happy:,a wy laski kurcze .....ah, nie gniewajcie sie na siebie:no:

U mnie w porzadeczku,odpoczywamy sobie z moim ukochanym i syneczkiem.Maly to tak daje mi popalic:baffled::baffled::baffled::eek::eek::dry::dry::sick: kopie,rozpycha sie,caly czas tak samo,a boli....poracha!!!W krzyzu lupie, jajniki to juz chyba siniaki maja,:szok::szok:do tego brzuch twardnieje a to przeszkadza w poruszaniu sie:eek:Po za tym ok.Rozstepow zero, sikanie raz w nocy, czasami nie chce mi sie wstac i spie z pelnym pecherzem(wiem nie zdrowo)taki spioch leniwy jestem ze az strach:eek:
No i jak zwykle problem jest tez, jak zawsze, bez problemow ani rusz:wściekła/y:,kota zostawiamy u moich rodzicow, bo bedziemy sie przeprowadzac gdzie nie bedzie ogrodu a wiec kot bylby tylko w domu zamkniety,a kiedy dzidzia sie urodzi to sobie tego nie wyobrazam:eek:,dopuki nie znajdziemy czasu i zorganizujemy ogrod, zdecydowalismy kota tu zostwawic.Nie wiem czy dobrze robimy bo kochany jest, przyzwyczail sie do nas, a tu inne koty, spacery na smyczy na poczatku, nowi ludzie, cholerka przykro mi ze tak musi byc, przywiazalismy sie do niego, nie wiem jak to sie ulozy, czy nie bedzie uciekal i nas szukal:confused::confused:zalamalabym sie.

Pozdrawiam i Dobranoc, (do srody):tak:

Ależ dzisiaj piękna pogoda!! Julka już z tatą na plaży, kopie coś w strumyku a ja odpoczywam, zaraz ie do ogródka na kawkę i ciasto.
Niestety czuję się średnio, mam wrażenie że mi brzuch odpadnie i że waży z 10 kilo. No i cycki strasznie mnie bolą, ot..uroki.

Ola fajnie że wpadłaś do nas na chwilkę! Ja się na kotach nie znam, więc nie wiem czy będzie mocno tęsnił. A Ty się oszczędzaj jak tak Cię wszystko boli, zwłaszcza te skurcze!

Lidka melduję wykonanie zadania, hihi.

Kobiety sa nienormalne..hihi..odkąd przyciemniłam włosy (naturalne: ciemny brąz) to mam ochotę na zmianę w sronę blond! Nie jakiś jasny, ale jednak blond, nigdy jeszcze nie byłam blondynką; ale narazie jednak się powstrzymam, poczekam może mi minie. A jak nie to już po ciąży, jak mnie dzidzia wypuści do fryzjera, czyli za jakieś 6,7 m-cy.

Witam:-)
Ola miło Cię znowu widzieć;-)
Naur ale Tobie fajnie z tą plaża:-)a Ty mieszkasz gdzies blisko plaży?pamiętam ze pisałas ze chodzisz tam kolo tego hotelu Maryla,no ale to moze tylko na spacer.

u mnie dzis gorącoooo jakos nie znosze takich upałów bo czuje sie ociezale,no ale takie są uroki:-)jakoś trzeba bedzie wytrzyma to lato:baffled:
mnie jak narazie nic nie boli (odpukać) ale zaczyna mnie przeraza ten cellulit :wściekła/y:zaczelam juz masowac nogi,ale to chyba teraz niewiele pomoze,nie wiem jak potem sie go pozbęde:-(a słyszałyscie o tych pasach poporodowych?czy one w ogole se sprawdzaja i czy sa zdrowe?wiem ze za szybko o tym mowic,ale wlasnie trafilam na cos takiego i sie zastanawiam.

ok to zmykam sie na chwilke polozyc,a pozniej gdzies zmykamy :-)
miłego dnia życzę wszystkim;-)

reklama
Do góry