reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej Dziewczyny
Wy narzekacie ,że zimno a u mnie drugi dzień 30 stopni. Z pracy wyszłam szybciej , bo już padam. Właśnie piję mrożona herbatkę i modlę się o deszcz:laugh2:
Tak naprawdę to mam nadzieję, że jeszcze się troszkę ochłodzi, bo nie wiem czy dam radę do sierpnia:baffled:.

reklama
Wow Kira juz wskoczyła w 7 okienko:szok:

evelinakol wspolczuje Ci tych upałów,szczerze mowiac to nie chciałabym zeb u nas tak było.

Sylwia trzymamy kciuki i czekamy na relacje.

Ja właśnie zmykam spać, tzn. poczytam, wykąpię się i lulu. Może dzisiaj lepiej się wyśpię.
Dobranocki!!

Jestem juz:-(Taki gbur ze szok ten lekarz.Jak chciałam poprosić mamę, to powidział , że to nie cyrk. Robiłam usg 3 tyg temu. Wszystko było ok. A ten mi na początek ze chore nerki, potem ze trisomia, na koncu to odwołał i powiedział,że wada serca......SZOK. Mam za duzo wód ( wielki brzuch) i dzidzia jest za mała wg niego. SZOK. Będzie dziewczynka - MAJA:tak:Jutro jade do swojego doktorka - 3 tygodnie temu wszystko było ok.....

Sylwia niemartw się prosze tacy są lekarze. Jak moja mama była w ciązy z moim bratem a różnica miedzy nami jest 10lat ma teraz 15, to lekarz stwierdziła wade sterducha, potem okazało sie ze powiedział to specjalnie zeby mama do niego przychodziła i płaciła taki gbur a kobita przez calą ciąże sie denerwowała, mówie ci strasznie to przezyła pamietam. Niektórzy lekarze niemaja serca niby sie znaja na sprzecie odczytuja a potem okazuje sie ze to nieprawa napewno bede trzymala kciuki ale wiem napewno ze wszystko bedzie dobrze!Idz do swojego lekarza powiedz mu wszystko i niech on to sprawdzi swoim okiem!
GRATUJULE CÓRCI!!!!BĘDZIE DOBRZE!!!!

NATALKO mam nadzieję.... Chwalił się, że ma najlepszy sprzęt w Polsce. Pytał czy mój lekarz coś podejrzewa i dlatego mnie tu przysłał. Mówił ,że to nie cyrk że tu si e szuka powaznych wad rozwojowych. To wszystko powiedział zanim zaczął badanie. Z takim nastawieniem robił badanie.
Na początku usłyszałam wada nerek, potem Down ( gołym okiem widać,że nie) na koncu tamto odwołał i napisał wada serca. O tamtym ani słowa.
Budowa komór prawidłowa i przedsionków też, bije miarowym rytmem (154/min) - bo mnie zestresował....

Jejku niewiem co mam napisać dzidzia śliczna i widać ze zdrowa idź jak najszybciej do innego lekarza.To ze ma najlepszy sprzęt to jeszcze nieznaczy ze sie niepomylił, a swoja droga bardzo nieprzyjemny ja tez wole prawde z mostu od razu ale nie w taki sposób jeszcze sie badanie nie zaczęło a on tak...
Mówie Ci niedenrwuje sie idź do innego lekarza i o sprawdz.
Bede trzymałą kciuki dziewczyny napewno tez, musisz wierzyc ze wszystko bedzie dobrze ja w to wierze!!!

Pewnie że Sylwia musisz iść do innego gina - to że ma najlepszy sprzęt nie znaczy że umie z niego korzystać ;-)​

reklama
W iecie co dziewczynki. Tak myślę, miałam usg zwykłe 4 razy. Na 3d nikt mnie nie kierował , 0 podejrzeń -----------MóJ WYBRYK. Gdyby tatko nie dał kasy nie byłoby 3d. Na zwykłym wszystko w 100% dobrze. Wychodzi na to ,że Te z Nas które mają zwykłe zyją w nieswiadomsci:-D PARANOJA

Do góry