reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ale sie dzis troche wkurzyłam bo nielubie czegos takiego mamy znajomych maja synka 2latka, zaproponowali nam że dostniemy od nich po ich synku łóżeczko, a dzis mąż niechiał mi nic przed badaniem powiedziec ze stwierdzili że oni właściwie niewiedzą czy nam dadzą było mi przykro rozumiem ze moze chcą miec dziecko kolejne, ale przeciez nikt ich niepytał o łożeczko sami zaproponowali a teraz stwierdził kolega meza ze mój mąz ma pojechac do jego zony i poprosic bo on sam niewie, szok ale juz mi przeszło zamówiłam dzis z allegro tylko zastanawiam sie czy łozeczko turystyczne jest łozeczkiem bezpiecznym i niewiem czy dobrze zrobiłam co myslicie? wiem to temat ogólny ale musiałam sie wygadac:-(

reklama
No to już żegnam towarzystwo. Włosy se właśnie pofarbowałam, od dawna tego nie czyniłam ale to z nudów, na baaardzo ciemno, prawie czarno bo i tak brunetką-szatynką jakąś jestem z natury. Ale to farba spieralna więc zblednie.

Natalka ja się na turystycznych nie znam, ale chyba są w porządku. A znajomi po świńsku tak odkręcają, nieładnie..

No to dobrej nocki!!

A ja znów nie mogę spać nie wiem co się ze mną dzieje teraz sobie ogladam Klątwe 2 kurcze lubie takie filmy...
Jutro mam umowione spotkanie z polozna trzymajcie za mnie kciuki.
Natalka też mialam na oku to lozeczko turystyczne ale szczerze powiem nie oplacalo mi sie kupowac w Polsce bo przed porodem sie nie wbieram a przsylki sa drooogie wiec kupimy tutaj Graco to co wczesniej wklejałam linka. Moze jutro juz zamowimy z M bo na moj kolor musze czekac 2 tygodnie:baffled: Ze tez nie maja na stanie...
A widzialam to lozeczko na wlasne oczy naprawde sa on bardzo stabilne i choc jest troche czesci do skladania to nie jst to trudne. A te wibracj taki milutkie...I do tego na matracu nie ma zadnych zgiec od skladania. Moze z czasem sie pojawia ale watpie w koncu nikt skladac i rozkladac go dziennie nie bedzie.
Gratuluje 100%zdrowego synka. Tylko pamietaj ze czasem przy porodzie mozna sie mile zaskoczyc.Paru znajomych tak mialo hehe:-D:-D:-D
Ale sie rozpisalam.Milej lekturki spijcie dobrze papa;-)

Hej dziewczynki. Ja już na nogach. Dzisiaj mam 3d.......no i...same wiecie. Różne myśli.... czy wszystko dobrze.Boże jak ja się boję....
W dodatku mam chorobę lokomocyjną:-(, a nie chce brać żadnych leków.Za 12 godz bedzie po wszystkim. Ale jeszcze długie 12 godzin. Bardzo się cieszę, że zobaczę skarbka, ale i tak samo bardzo boję się....

Natalko naprawdę bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Mąż pewnie zachwycony z synka:-D

Słonko jezeli zamówiłaś coś w KUP TERAZ to trudna sprawa. Napisz email do sprzedającego. A jeżeli nie zechce odwołać - to po prostu nie wysyłaj pieniążków. Może wystawić Ci negatywną opinie:-(Napisz np. że znalzałaś w korzystniejszej cenie. Negatywem się nie przejmuj - ja ma 2, ale ponad 40 pozytywów:-)

Natalka - super że chłopiec zdrowy :tak: .
Sylwia - nie stresuje się , szkoda dzidzi, uwierz że będzie dobrze:tak: .
Ile ci Madziara ten cukier wyszedł że zakwalifikowali do cukrzycy ciążowej? To było po wypiciu glukozy? Jaką dawke miałaś? Trzymam kciuki żeby było lepiej po następnym badaniu.

A ja coraz szybcie przybieram na wadze - czy to normalne? Już mi chyba z 9 przybyło. :szok: Martwię się bo ja nie moge za dużo przybyć - dla zdrowia dzidzi - bo podobno jak jest się grubsiejszym przed ciążom to nie powinno się bardzo dużo przybrać. Z tego co piszą to tylko 14 powinno mi dojść, czyli zostało mi 5 kg na ponad 3 miesiące - hmmmm, może dam radę ;-)​

reklama
Do góry