reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Dziewczyny właśnie robię pedicuree. Jestem po śniadaniu, w brzuchu 105cm, Alan/Majka;-)się kręci,a ja się zgiąć nie mogę:-Dśmiać sie czy płakać....Co to będzie za 2 mce???????????????

reklama
Hej dziewczyny
rany jak ja sie dzis ruszam,normalnie cuje sie jak słon,a kazdy krok sprawia mi trudnosc,mam nadzieje ze to tylko przejsciowe.
Sylwia no to czekamy z niecierpliwościa na relacje z 3d :-)
ja na nastepnej wizycie spyta sie lekarza o to usg,bo w sumie wcesniej nawet o tym nie myslalam :baffled:

a w nocy to mi sie spi coraz gorzej,budze sie kilka razy,tu mnie cos boli tam mi reka zdretwieje,jakos mi niewygodnie,mąż mowi ze sie rozpycham i chce go z łóżka zrzucic no i faktycznie to łózko wydaje mi sie coraz mniejsze,kurcze chyba dopiero teraz zaczyna sie ta cala ciąża,i to jeszcze 3 miesiące:baffled: :confused:

Ja też dzisiaj koszmarnie spałam, zanim zasnęłam była prawie 2.00, przed 6.00 się obudziłam i do 7.00 nie zasnęłam, potem dopiero na godzinkę, aż Julka wstała. I pogoda do d., wieje mocno i zimno, chmurzy się..

sylwia powodzenia na usg, pochwal się szybko!!

To nie spanie w nocy to uroki ciąży:-)Im bardziej zaawansowana tym gorzej. Ja sypiam źle od początku ciąży. Raz na 2 tygodnie śpię normalnie. A dzisiaj 6 razy siusiu w nocy:szok:Chyba kupię sobie pampersy dla dorosłych:-D
A usg pochwalę sie pewnie jutro - dzisiaj będę chora po podróży:-(

Witajcie kochane Sierpniowki!
Tak sobie Was czasami podczytuje i wspominam jak to bylo dokladnie rok temu :-) Mialam termin na 23-go sierpnia, a urodzilam 17-go.
Zycze duzo wytrwalosci, wiecej przespanych nocy, rzadszego ucisku na pecherz, mniej upalnego lata niz w zeszlym roku, no a przede wszystkim jak najszybszych i jak najmniej bolesnych porodow!

Pozdrawiam, Sandra
Sierpniowka 2006

Śliczny szkrabik Sandra - dziękujemy za życzenia :-) . Lato zapowiadają niestety okropnie upalne ale damy rade :cool2:

Sandra dziękujemy za odwiedziny:-) to Twoja malutka bedzie miec roczek a my bedziemy sie rozdwajac...no popatrz jak czas przelecial,pewnie nam tez tak poleci i sie nie obejzymy a bedzie nie tylko sierpien 2007 ale i :-) 2008

Dziewczyny zobaczycie jak Wam to zleci! Jeszcze tylko Czerwcowki, Lipcowki i przyjdzie Wasza kolej :-)
Nasze dzieciaczki dopiero sie urodzily, a juz zaczynaja stawiac pierwsze kroczki :-)

Pozdrawiam raz jeszcze!

reklama
Hej dziewczynki:-) Miałam troszke do nadrobienia ale nie mam neta w domku do przyszlego tyg.bo jakas awaria i tak tylko na momencik zeby sie pokazac:tak:
Mój maluszek tez sie bawi ze mna w pukanie,prawie zawsze mi odpowie
Jesli chodzi o palenie to tak jak Naur wypowiadałam sie na forum o papierosach,tez paliłam przed ciążą.Ale jak tylko sie dowiedzialam o fasolce rzuciłam i wcale nie bylo mi trudno:tak:
sylwia-powodzenia i napisz co i jak jak wrócisz:-)
Odkąd zmieniłam łóżko jakos lepiej spie i mnie tak brzucho nie boli:-p Chociaz dzisiaj tez ledwo łaże,pogoda tragiczna,spac mi sie chce,dzidzia daje mi po pecherzu i plecy nawalają:tak: Narzekam teraz a co bedzie za 2 msc:szok:
Dzieki Sandra.Śliczna dziewczynka:tak:
A ja jutro mam krzywą cukrową:sick: przeraza mnie to:sick: ble:errr:

Do góry