reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

To dobrze napewno bede trzymać kciuki ja ma w środe na 16ta napewno naoisze jak było prosze trzymajcie kciuki w środe. Ostatnio miałam głupie myśli i sen wiec troche sie denerwuje ale mam jeszcze troche czasu.

reklama
Hej dziewczynki:-) Moja komódka nie śmierdziała,wiec nie mam takiego problemu:tak: ale ubranka zawsze trzeba wyprac,czy nowe czy używane-wypierz po swojemu.Ja zakupiłam proszek Lovella i wszystko mam już poprane,poprasowane(zabijamy dodatkowe bakterie) i poukładane w nowej komodzie:tak: Co do łóżeczka to sama sie nad tym zastanawiam,ale na dniach zmieniamy łóżko i robimy małe przemeblowanie wiec chyba od razu łózeczko wstawie zeby sie potem z nim nie bujać:tak: Pościeli jeszcze nie mam ale mam materac,wiec niech sobie lezy,kocem przykryje i bedzie ok:-p

Jelp,lovella,bobas,cypisek jaki sobie zyczysz:-D przejdz sie po prostu do sklepu i popatrz:tak: jest ich naprawde sporo,akurat Jelp jest dosc drogi,wiec zakupiłam tańszy:tak:

Hej laseczki:-) ale tu pustki
u mne dzis ladniusia pogoda,swieci slonko:-) a mial padac deszcz:baffled:
niedlugo wybywam na uczelnie,ale mam jeszzce troche czasu.

hehe majówki rodzą,ale zobaczycie jak zleci i juz czerwcowki beda sie rozdwajac,a potem do nas to juz niedaleko:szok: :surprised: :oo2: :rofl2: :sorry2:

Dziękuje Kira:-) Tyle wiesz, jak matka z 3 dzieci;-)Ja myślałam, że CYPISEK już nie istnieje - mama mamcia mi w nim prała jak byłam mała. Pamiętam nawet pudełko - taki chłopiec z bujną, ciemną czupryną, chyba prawym profilem:-D

:zawstydzona/y: No nie przesadzaj Sylwia:zawstydzona/y: Zajmuje sie dziecmi zawodowo wiec to i owo zawsze podpytalam mamusie:-p I zapamietałam,dlatego tez mam wrazenie jakbym miała juz pare dzieciaczków i nie podchodze do niektóryh rzeczy jak swieża mamusia,alnie nie wiem czy to dobrze:confused: :-D

Witam dziewczynki ale sie rozpisalyscie. Coz u nas pogoda sie popsula ale trudno sie mowi. Kurcze zazdroszcze Wam tego malowania szykowania dziecia pokoju...
My nie mozemy traz nic zrobic bo bedziemy sie przeprowdzac ale to dopiero na poczatku czerwca do mniejszego mieszkania bo ta chata gdzie jestesmy jst za duza dla nas i w ogole jest stare budownictwo ohhh szkoda gadac. A to nowe juz ogladalismy i jst naprawde fajnie tyle tylko ze jakas dziecieca tapetke si wkleji i bedzie oki co najwazniejsze nie ma dywanow tylko panele wiec nie bede sie tak bac o roztocza itd Sama jestem alergiczka wiec bedzie dobrze.
A no i ladniejsze otoczenie:):-DJuz nie moge sie doczekac...:-D A u mnie coz maly daje popalic czasem juz na prawde nie moge tak sie wypina. Ja za jakies dwa tygodnie wszystko zaczn prac zeby bylo swieze na tyle a pozniej najwyzej jeszcze raz... Strasznie sie boje tych wszystkich bakterii Wy tez tak macie??:baffled: Pozdrowionka dla Mamus i dzieciatek:-D

Madeline - widzę że kolejna będzie witała maluszka w nowym mieszkaniu :tak: .
Mnie się dzisiaj nic nie chce. No może oprócz spania :-D . Powrót do pracy jednak mnie wymeczył, ale to dobrze, bo mi sie teraz dobrze pośpi ;-)
Zapisałam się na jutro na usg, podejrzę co maluszek porabia.​

reklama
A ja zamowilam laktator Avent na allegro, a teraz chcemy zamawiac fotelik maxi cosi citi i wozek z quinny freestyle ,bo fotelik z maxi cosi mozna zamontowac do tego wozka a tak po za tym nic innego. Zadnego lozeczka, zadnej poscieli :-(, w przyszlym miesiacu moze, hmmm......

My nie mamy dzis ladnej pogody, pada, zimno:dry: a do tego nerwowa jestem i nie mam humoru:no::eek::confused::dry::baffled::sick::sick:

Mrozik a ty znow w pracy? z tym starym zgredem sie musisz meczyc?:-D:-D o szefie mowie, pozdrow kolesia odemnie:wściekła/y::cool2::wściekła/y:

Do góry