reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczyny :-)
faktycznie wszystkie wybyły na weekend.
ja wczoraj bylam na grillu u kuzynów,a dzis..hmmm...brzydka pogoda ale mimo to nie chce mi sie siedziec w domu,zjadlabym jakies lodziki:-) :-D
jutro musze jechac na uczelnie oddac prace :baffled:

Madziara bidulko wspolczuje takiej sąsiadki :no:

no ok uberam sie i wywleke gdzies mojego A.:-)
trzymajcie sie,udanej niedzieli ;-)

reklama
Janbor - a tak się zastanawiąłm gdzie się podziewasz tyle czasu. Super że masz już wszystko gotowe. Ja jestem zupełnie w proszku. Mam tylko część zakupów, które trzymmam w wanience :-D. jedno wiem na pewno, już sie sprawdziła jako szfa ;-). Pranie mam zamiar zrobić chyba w czerwcu, pod koniec, jak będe w domku siedzieć.
Madziara - faktycznie udana ta sąsiadka. Stac ją na te remonty?
A ja idę spać. Zdrzemne się chwilkę:-)

Nie wiem czy ja stać ale tym razem to juz jej nie daruje. Tymbardziej, że takie zalanie na ponad pół dnia zamyka mi kuchnie - bo jest mała i jak wszedzie kapie to nic nie mozna zrobić.

Ja na szczęście zawsze w domku mieszkałam, nie wiem co to znaczy mieć takie sąsiada, ale na prawdę współczuje.

Witam brzuchate lasencje:-). Dzisiaj czytałam książekę do 3. Mój skarbek szalał : kopał i boksował - czułam go w 2 miejscach jednocześnie. Robi to delikatnie, więc jak śpię to nie czuję.:-D
Zauważyłam też, że pociemiały mi brodawki i zaczyna tworzyć się ta ciemna linia:tak:
MIłEGO DNIA

No to Sylwia poszalałaś w nocy - do tej pory siedzieć :-) .
Ja teraz czekam na przesyłki - łóżeczko i pościel. Jak dojdą i będzie ok, to zamieszczę fotki w dziale zakupów.
A ja od dzisiaj znowu w pracy. Zobaczymy co to będzie.... :baffled:

Cześć mamusie!
troche nas tu nie było bo niemiałam kompa troche sie naczytałam waszych postów,
Właśnie wróciłam z badań miałam krew+mocz, zważyłam sie i juz 65kg:szok:, ale trudno dla dzidzi moge i 108kg ważyc, strasznie mnie dziś głowa boli, pogoda piękna no i musze sie pochwalic ze tez jestesmy juz po remoncie sciany pomalowane jade odebrac firanki i posciel z pralni i bedzie pieknie. Przysłali mi lezaczek:-) polecam naprawde fajny i oderazu weselej w pokoiku, zamówiliśmy komode na ubranka i teraz czekam na mebelki, ma pytanie czy jak kupujecie teraz łożeczka to je odrazu składacie bo ja sie zastanawiam łożeczko bede miała za dwa tygodnie dostaniemy od znajomych po ich synku i tak sie zastanwiam. Rocznica ślubu naprawde było miło i odpukac narazie nie jest źle ale czy to na długo niemam pojęcia, mój mały tez potrafi delkatnie przez cały dzień pukać dziś odbudział sie w nocy troche pokopał i rano i teraz spokój,
Mrozik Sywia ja cale szczęście moge sie przekręcać i wstawć ale dbaj o siebie i wypoczywaj jak najwięcej
Madzia współczuje sąsiadki :wściekła/y: mozna sie wkurzyc!
Janbor dobrze ze juz po remonciku napewno ślicznie wygląda i zarza inaczej sie czujesz ze tyle zrobione
Kasia jejku odajsz prace a ja jeszcze mam do pisania ale gratuluje!Ja nie wiem kiedy skończe swoją
Ja już odliczma godziny w środe wizyta u gina ostatnie usg było robione 2miesiące temu juz niemoge sie doczekać!!!! :tak:
miłego dnia mamusie!!!!

Ja łóżeczka jeszcze nie mam. A jak będę mieć, to prawdopodobnie skręcimy w lipcu. Mam 62m2, mieszkamy tu 9 lat i już nie ma zbyt duzo wolngo miejsca:-)Tam, gdzie będzie łóżeczko stoi taki fajny okrągły fotel z JYSKA. Jak się rozbieramy, tam rzucamy ubrania:-) A tak co - do łóżeczka......:no:
Dziewczyny czy będziecie prały ubranka DZIDZI przed pierwszym założeniem? W jakim proszku?( chyba musi być dla małych dzieciaczków).Też kupiliśmy komodę i teraz wszystkie ciuszki pachną/ śmierdzą jak nowe meble:tak:BęDę MUSIAłA je jakoś odświeżyć. Tylko w czym.....?

NATALKA ja mam w czwartek 3 d. Też odliczam godziny, bo też nie mogę się doczekać. Mam na 17.40:-)

reklama
My wypierzemy wszystkie ciuszki w prasie polecają proszki Jelp i takie które mają uznanie przez instytut, należy kilka razy po wypraniu w proszku wypłukać żeby pozostałosci proszku nie uczulały maluszka tak bynamniej pisza gazety ale ja pranie zrobie czerwiec lipiec pewnie. O tym jeszcze nie myslałam.
A majówki juz rodzą :szok::-D

Do góry