reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Madeline - a czemu nie chcesz do szkoły rodzenia?
Oczywiście że się pomodliłam. Na 23 maja zamówiłam msze za zdrowie maluszka, za wasze tez się oczywiście pomodlę :tak:

reklama
Byłam w lesie na spacerku. Potem zjadłam loda. A teraz naszła mnie ochotka na kwaśny owoc np. kiwi , pomarańcza. Ale w sklepie tylko mango było Oczywiście kupiłam i zjadłam, ale to nie to....:-(
Będzie ładna pogoda, bo mój skarbek bryka:-)

Kasiu puki masz okazje i ochote no i dobre samopoczucie to dobrze zrobi Ci taki wypad ja niestyt niedam rady jechac w te wakcje:-( ale w następne napewno wybiore sie do trójmiasta ode mnie to 2godziny także mozna wytrzymać:tak: ale wszystko zalezy od ciebie i twojego samopoczucia, jestem w szoku że niema juz miejsc jak była motelu Bursztyn Motel przy samym morzu.
Madeline ja mam bajki z gazety zbierałam je przed ciąża już:-D staram sie od czasu do czasu czytać małemu:-Djak twoje samopoczucie moje tez teraz takie sobie:-(
Mrozik dzięki za modlitwe to wazne dla mnie, znajomi zamówili msze na 8 czerwca dziękczynna za skończone studia i za szczęśliwe rozwiązanie dla mnie:tak:tez pomodle sie za nas wsztystkie!

Kasia no to czekamy na Ciebie w Sopocie!! :-) A kiedy ten wyjazd masz??

Ola to nosidełko nazywa się Chicco GO, dość popularne ale się sprawdziło.

Madeline no niezły ten filmik, tak to właśnie wygląda pod koniec ciąży :tak:

A my jutro do lasu wyjeżdzamy, wracamy we wtorek albo środę :cool2: ale się cieszę, trochę poodpoczywam i poleniuchu'ję.

Cześć dziewczynki:-) Ale mnie długo nie bylo:tak: Ale jeżdze po
Polsce:laugh2: jutro znowu wybywam:tak:
Po koleji:-p Madeline- swietne linki.Jesłi chodzi o kopniaki to ja mam różnie.Wczoraj wieczorem to miałam popis i nawet Marcin czuł z każdej stron,jakby mały był wszędzie.Niesamowite uczucie i nie bolesne.czasem jak sie zapedzi i skopie mnie po odbycie to niezbyt miłe,ale ogólnie to tylko czekam na kopniaki :tak: :-)
Włoski farbowałami jest ok,cole czasem sobie łykne,a co;-)
Do szkoły rodzenia ide jak juz wczesniej pisałam bo chce:-) i Marcin też bardzo chce:-)
Sylwia-Sliczna bluzeczka:tak:

Naura i Kira udanego wyjazdu i słonecznej pogody!
ja juz uciekam jakaś zmęczona jestem, dobrej i spokojnej nocy dla Was mamusie ja odezwe sie prawdopodobnie w niedziele bo zostawiam laptopa mojemu bratu wiec bede bez kompa:-(
Wszystkiego dobrego dla Was i udanego weekendu dla wszystkich!!!!

To ja się już pożegnam, bo jutro to czasu na kompa mieć nie będę.
Miłego weekendu dziewczynki, zdrówka i dobrego samopoczucia!!

A ja teraz nie mogę spać:baffled: mały też kopie jak nie wiem co dzis. Mój M to już od dawna czuł kopniaki. No i po kolei odpowiadam

Kira24 A widzisz już jak skarbek faluje gdy się porusza. To jest dopiero cos hehe:)
Natalka Z samopoczuciem kiepsko teraz mnie M zaczyna wkurzać sama nie wiem czym mam burze hormonów tak to tłumacze...:dry:A co u Ciebie jak samopoczucie i jak z Mężem pewnie już wszystko dobrze:-D
Mrozik dziekuje z całego serduszka za modlitwę.
Do szkoły się nie wybieram bo trochę miałabym daleko a samochodem nie jeżdżę bo się sama boje teraz w ciąży a mój M nie ma za bardzo czasu. W końcu pracuje za nasza trójkę bo ja już dawno powiedziałam STOP pracy.Autobusem nie usmiecha mi się wiec odpada szkoła rodzenia. A oglądać sale mam jechać w 30 tygodniu więc jakos poznam personel. Z reszta wiem że będzie przy mnie moja położna więc nie mam się czego bać fajna babka z niej:-D:-D:-D Ok dziewczynki ja pójde się położyc mam nadzieję że zasnę. Pozdrawiam Was i słodkie maleństwa w brzuszkach:-D:-D:-D
A cieszę się że podobały Wam się filmiki:tak::tak::tak:

Madeline widze jak mi sie brzuch porusza,ale to takie malutkie ruchy,delikatne falowanie,chociaz ostatnio nawet moja mama zobaczyla:tak: Uwielbiam to,te kopniecia,przekrecenia,falowanie,czkawke:-) strasznie mi bedzie tego brakowac:tak:

reklama
Cześc dziewczynki.Poprosze was o pomoc.Albo radę.
Strasznie mnie boli brzuch w dole,i po bokach,zupełnie jak bóle więzadłowe,ale duzo mocniejsze.:no: wczoraj wieczorem nie mogłam wstać z łózka,aż sie popłakałam z bezsilności.Czuje sie troszke jak kaleka.Fakt że sie wczoraj troche nadwyrężyłam bo i spacerek i bodbiec trzeba było:sick: Ale czy to normalne zeby az tak bolało?Dzidzie czuje normalnie,kopie jak szalone,zupełnie nie wiem co mam myśleć,a mój gin na urlopie,bedzie po 10.05 dopiero:-( :hmm: Kupiłam sobie dzis no spe wziełam 2 ale nie pomogło,może troszke:hmm:

Do góry