reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Naur,gratulacje dla koleżanki,chłopcy ważą dosć dobrze jak na bliźniaków.Moj mąż jest z bliźniąt, po porodzie ważył 1500 maleństwo

reklama
Syska Te bliźniaki donoszone do 37 tygodnia, to się upasły, a koleżanka dość postawna, to miała miejsce na hodowlę, nie to co ja na przykład, hihi.

Ola no wyjaśniło się, na szczęscie jako tako. No i gratuluję stódniówki!!

Ja spadam do wyrka, bo fatalnie się czuję. Myślalam że jak dwa dni poleniu****'e to sie coś poprawi a dzisiaj czuję się jeszcze gorzej niż ostatnio, nie podoba mi się to!

Olcia gratuluje100-dniowki :-D:-D:-D

Nataliko fajny ten lezaczek
:-D
Naur ciesze sie ze sie wyjasnilo z tymi rzeczami na drugi raz nie pozyczaj
:-p
U mnie Willy tez dzis spokojny i troche mnie to martwi no ale coz powinnam sie zadowolic tym kopniakiem co jakis czas:-D
ja tez bedac w Polsce duzo kozystalam z allegro i nigdy mnie nie zawiedziono:) Nie ma sie czego bac ale dobrze jest sprawdzac komentarze. Pozdrawiam dziewczynki

Kurcze, to niedobrze Naur że ci tak dokuczają te skurcze. Nie daj się im, już tak niewiele zostało :tak:. A jak często no-spe bierzesz? Podobno można nawet 3 dziennie łykać. A może lekarz ci przepisze coś mocniejszego, jakieś zastrzyki ?

Witam z rana:-). Tak sobie myślę, że nasze pociechy to lwiątka będą. Super znak - ja też jestem lew ( 26 lipiec) Jeżeli wyrobię się w terminie ( 22 sierpień) też będę miała lwiaczka. Od 23 już panna:-( - tego znaku ( dla chłopca bym nie chciała:no:) Tu kilka cech:
Charakterystyka znaku:
Pierwsza dekada znaku to typowy Lew. Jest ambitny, łasy na pochlebstwa i żądny władzy. Zawsze pierwszy i najlepszy dba o popularność i uznanie. Potrafi jednak być troskliwy i opiekuńczy szczególnie wobec tych, którzy są w niego zapatrzeni. Druga dekada znaku to Lew z odrobiną osobowości Strzelca. Często popada w skrajności i przesadę. Jest szczery, sprawiedliwy i szlachetny, idealista. Bywa też wygodnicki, snobistyczny i subiektywny. Potrafi być łagodnym kotkiem, a za chwile ryczącą bestią. Trzecia dekada to Lew i trochę Barana. Bywa odważny i nieobliczalny, ma dużą siłę przebicia, często choleryk i pieniacz o zmiennych nastrojach. Egoista, żyjący chwilą.

Jak kochać Lwa?
Zachowując szczerość. Jest w stanie pogodzić się z wieloma rzeczami pod warunkiem, że znane mu są zasady gry. Jak z nim rozmawiać?- Traktując rozmowę jak grę, lubi bowiem dyskusje pełne kurtuazji, zabarwione uwodzicielską nutą i odrobiną erotyzmu. Jak go rozszyfrować?- Analizując jego uśmiech, który wyraża zaufanie i sympatie do rozmówcy.

Ona - jak ją zdobyć?
Musisz jej zaimponować i to w taki sposób by koleżanki zzieleniały z zazdrości. Lubi typ supermana. Silny, męski, a jednocześnie czuły i wpatrzony w nią mężczyzna daje jej poczucie bezpieczeństwa, dowartościowuje. Pozwól jej czasem rządzić.

Z kim najlepiej czuje się pani Lew?
Bardzo dobrze z: Lwem, Skorpionem, Koziorożcem i Wodnikiem.
Dobrze z: Bykiem.
Obojętnie z: Rakiem, Panną i Rybami.
Źle z: Baranem, Bliźniętami, Wagą i Strzelcem.

On - jak go zdobyć?
Następuje to od pierwszego wejrzenia, bo często Lew tak się zako****e. Można też pozwolić się sobą zaopiekować. Należy sprawiać wrażenie osoby bystrej, inteligentnej, ale nie bardziej niż on. Lubi dziewczyny w seksownych ubraniach. Ceni szczerość i lojalność, wyrozumiałości dla jego licznych wybryków. Nie znosi krytyki i pragnie by świat kręcił się wokół niego.

Z kim najlepiej czuje się pan Lew?
Bardzo dobrze z: Lwem, Koziorożcem i Wodnikiem.
Dobrze z: Baranem, Bykiem Wagą i Strzelcem.
Obojętnie z: Bliźniętami Rakiem i Strzelcem.
Źle z: Skorpionem i Rybami.
Horoskop opracowała wróżka Regelinda z Warszawy
Więcej informacji znajdziesz na stro

wybrono Miski Kwietnia Naszych Wymiarów;-)
Zachęcam Do Wpisów W Maju. Proponuję Wpisywać Sie Co Miesiąc Od Daty Pierwszego Wpisu:-)

Witam was dziewczyny. już kiedys coś tu popisywałam , ale mam tak mało czasu, ze wpadam czasami poczytać albo zapytać o radę. Tak jest i tym razem. jestem w 27 tc, zaniepokoiło mnie, ze czasami zdarza mi się takie dziwne krecenie w głowie, ale to było lekkie, natomiast wczoraj usypiajac moja małą miałam wrażenie, że zemdleje. Cała noc było mi niedobrze, mdło. dzisiaj czuje sie lepiej, ale moze z niewyspania jakoś słaba jestem. czy Wam tez zdarzają sie zawroty głowy? Wykluczam zatrucie pokarmowe. Przez głowę przemknęło mi zatrucie ciążowe, ale ciśnienie mam ok, a pierwsza ciąża przebiegła super.
Mam nadzieje, ze to normalne, bo naczytałam się różnych rzeczy, ze włos sie jeży na głowie.

Pozdrawiam.

Mrozik no borę no-spę 3x dziennie, za tydzień pójdę do lekarza pomolestować o coś innego, bo to guzik pomaga.

Lena witaj! Nie wiem co może CI dolegać, albo przemęczenie, anemia? Jakie masz wyniki? Może lepiej idz do lekarza, nie lekceważyłabym tego.

Zaraz idfziemy na spacerek, bo nie będę dziecka trzeci dzień w domu trzymać. Już nieco cieplej 12*C.

reklama
Lena - ja tez mam tylko jedną radę - idź do lekarza. Może to być faktycznie anemia. Lepiej niech ci zrobi badanko z krwi

A suwaczek to zauważyłam że coś zastrajkował. postaram się go naprawić, ale jakoś nie chce mi się grzebać :zawstydzona/y::-D

Do góry