reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

hej dziewczyny!
Sylwia31 Ty może zdążysz mieć "lwiątko" bo ja to już chyba nie-mam termin na 28.08 no chyba że będzie się spieszyło mojej kruszynce. Ja jestem lew ale znam dobrze panny bo mój facet to zodiakalna panna i muszę sobie jakoś z nim radzić:-D .A u mnie w brzuszku najprawdopodobniej dziewczynka:-)

reklama
Witajcie mamusie kochane!
Naura dobrze że wyjaśniła sie sprawa z rzeczami, dbaj o siebie ja też sie zaniepokoiłam dwa dni temu miała dwa skurcze wzięłam nospe i jakos pomogło, w środe następną mam wizyte wiec pewnie dowiem sie co to było, miłego spacerku!duże te bliźniaki!
Ola gratulacje 100 dniówki! damy rade dotrwamy!
Sylwia fajny ten horoskop ja tez ma nadzieje ze mój synek bedzie lewkiem, śliczna ta lampka my chcemy kupić małemu karuzele:-D, a i dzięki za rade;-)
Lena idż do lekarza mi też było słabo wyniki miałam dobre ale to było zatrucie pokarmowe lepiej sie upewnij i napisz nam jak sie czujesz i co na to Twój lekarz.
Ja dziś czuje sie nie najlepiej źle spałam, mały też mój spokojny od czasu do czasu daje znac o sobie, ma do was pytanie jak u Was z upławami ja mam ich coraz więcej :zawstydzona/y::zawstydzona/y: niewiem czy to dobrze sa białe ale strasznie mnie to derwuje,
Pogoda u nas troszke lepsza ale i tak zimno ok 14stopni, a jak Wasze samopoczucie i jak wasze maluszki też spokojne?

U mnie cisza i spokój w domu. Jakoś tak dziwnie bez dziewczynek ale przynajmniej mogę poleniuchować na całego. Wczoraj wieczorek zrobiliśmy z mężem wypad do McDonalda na szejka. Dzisiaj chcemy jechać do Castoramy bo czeka nas niedługo remont i musimy sobie obejrzeć parę rzeczy. A poza tym to luz. Czuję się dobrze czego i Wam życzę :-)

Byłam u lekarza tydzień temu.Wyniki mam bardzo dobre.Nie wiem może to po prostu ze zmęczenia.Wcinam też dużo słodyczy, więc może nadmiar cukru?

Ja do tej pory chodzę w koszuli nocnej:-)To wstaję, to się kładę, to jem i tak w koło. Upławy raz mam raz nie ( najczęściej jak wstaje po nocy). W dzień raczej nie. Białe upławy to chyba norma w ciąży:tak:

Lena 3004 ja mam dokladnie jak ty ,czasami kiedy ide na zakupy i stoje w kolejkach czy nawet kiedy spaceruje albo gotuje obiad, czasami czuje ze zemdleje, robia mi sie mroczki przed oczami i nogi mi sie gna, duszno, bylam z tym u lekarza , powiedzial ze taki urok mojej ciazy, bo wszyskie badania sa perfekt, to tez moze byc na tle nerwowym. Popieram dziewczyny, musisz isc koniecznie do lekarza, pewnie to nic , jak u mnie:tak:

Naur
, cholerne skurcze!!!, ja trzymam kciuki ze wszystko bedzie dobrze, ze nawet jesli beda sie utrzymywac to dotrwasz do konca;-)

Natalka
uplawami sie nie przejmuj, tez mam, czasmi kremowe, ale lekarz pobral probke i wszystko w porzadeczku, a uplawy biale to norma.Pogoda natomiast sloneczna, okolo 25 stopni zapowiadali, wietrzyk wieje.Maly kopie od czasu do czasu, ale jak kopnie to jak sportowiec:szok::-D:-D:-D

Sylwia
super ten horoskop, moj bobo napewno bedzie lew, takze horoskop w sam raz, do tego w srodkowej dekadzie bedzie mial cos ze strzelca czyli z mamusi:tak::tak:-perfekt.

Dzisiaj mam jakis nerwowy dzien z samego rana, drazni mnie jakos wszystko, wrrrrrrrrrr a jak do tego znowu przyjdzie brat Carlo dzisiaj to bedzie z nim krucho :wściekła/y:oj krucho :wściekła/y:

Madeline zapomnialam dodac ze o tym allegro co napisalas to spoko, bo ja jakos nigdy do nich przekonania nie maîalam, ale sprobuje, bo widzialam kilka fajnych rzeczy a potem szlam do sklepow i szukalam podobnego:dry:, ale skoro mowisz ze zadowolona jestes no to trzeba by sprobowac:tak::tak:.

18 .05 mam juz bilet do Polski!!a wiec jesli cos sobie zamowie to na adres polski a potem zabiore ze soba spowrotem:tak::tak:, taniej.

SUPER Ola , że przyjeżdżasz:-D. Jak by było bliżej, to byśmy sie spotkały. Ja mieszkam w lubelskim.

reklama
Do góry