reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Dziewczyny:-) Ja mam dzisiaj studniówkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ten czas leci:tak: Świętujemy:-D
Chyba taka odrobinka nie zaszkodzi;-) :-pPijecie ze mną?:-p

reklama
Madeline ja też mam nadzieje ze bedzie lepiej ale sama wiesz ze niezawsze tak jest. Budyn bardzo lubie...
Mrozik narobiłaś mi apetytu tą sałtka owocową :tak:
Naur niech ta kolezanka teraz odkupi Twoje rzeczy przeciez Ty też bedziesz je potrzebowała!!!
Sylwia super rzeczy kupujesz i fajnie ze sie chwalisz masz fajny gust, :-)
Kiara pewnie że sie z toba napijemy lampkę szampana mozna!!!;-)

Dziewczyny ja na lody mam ochote codziennie:zawstydzona/y: :-p
Naur ja bym nie ustąpiła:wściekła/y: co to znaczy ze oddała albo zgubiła,pożycza sie to sie oddaje:wściekła/y:

Kira szampańskiej zabawy ;-)

Ja tez bym mogła jesc lody w dużych ilościach i czesto :tak:

Dzieciaczki u tesciów, spokój w domu - wyspałam sie dzisiaj do 10-tej :-)

Hehe, a ja jakoś nie umiem się wysypiać , o 6 rano wstaje, no ale dzisiaj to pobyczyłam sie do 8 rano.
Ja się Kira napiję z tobą, tyle że może łyczka wina, bo szampana to nie lubię ;-) (za winem tez nie przepadam, ale wolę od szampana).

Ola - budyń można sobie samemu przyrządzić. Moja koleżanka zawsze dziecku robi sama, bo kupnego nie chce dawać, podobno chemia (ale tak się śmieję bo tej chemii to na prawdę nie da się uniknąć)

:-) NATALKA ja się nie chwalę Ja po prostu się B A R D Z O cieszę z mojego skarbka. Chcę to ogłosić całmu światu.
Moje macierzyństwo to nie przypadek, nie wypadek przy pracy:-) Chcielismy tego, byliśmy w pełni świadomi. Razem już 10 lat : 3 lata studiów ( wyszłam za mąż na 2 roku), 3 lata pracy( i studia doktoranckie) i 3 lata choroby, która popsuła wszystko....Już jest ok i będzie dzidzia:-)

To kupiłam dzisiaj2o2 Cieplutki welurowy śpiworek do spania 70cm (189656052) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Hej dziewczyny,jak tam wam mija ten weekend majowy?bo mi tak sobie.
Kira grauluje z okazji 100-dniówki :-) teraz to juz coraz mniej:-)
wiecie co ja jak zaczynam jesc lody to nie konce na jednych,jak ich nie mam to wytrzymuje,ale jak je widze to nie da rady,musze zjeść:-)
wiecie ze zostały pełne 3 miesiące,a pozniej to juz Bog jeden wie ile,alez ten czas leci:-)

Do góry