reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Madeline ja też mam nadzieje ze bedzie lepiej ale sama wiesz ze niezawsze tak jest. Budyn bardzo lubie...
Mrozik narobiłaś mi apetytu tą sałtka owocową
Naur niech ta kolezanka teraz odkupi Twoje rzeczy przeciez Ty też bedziesz je potrzebowała!!!
Sylwia super rzeczy kupujesz i fajnie ze sie chwalisz masz fajny gust, :-)
Kiara pewnie że sie z toba napijemy lampkę szampana mozna!!!;-)
Mrozik narobiłaś mi apetytu tą sałtka owocową
Naur niech ta kolezanka teraz odkupi Twoje rzeczy przeciez Ty też bedziesz je potrzebowała!!!
Sylwia super rzeczy kupujesz i fajnie ze sie chwalisz masz fajny gust, :-)
Kiara pewnie że sie z toba napijemy lampkę szampana mozna!!!;-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Hehe, a ja jakoś nie umiem się wysypiać , o 6 rano wstaje, no ale dzisiaj to pobyczyłam sie do 8 rano.
Ja się Kira napiję z tobą, tyle że może łyczka wina, bo szampana to nie lubię ;-) (za winem tez nie przepadam, ale wolę od szampana).
Ola - budyń można sobie samemu przyrządzić. Moja koleżanka zawsze dziecku robi sama, bo kupnego nie chce dawać, podobno chemia (ale tak się śmieję bo tej chemii to na prawdę nie da się uniknąć)
Ja się Kira napiję z tobą, tyle że może łyczka wina, bo szampana to nie lubię ;-) (za winem tez nie przepadam, ale wolę od szampana).
Ola - budyń można sobie samemu przyrządzić. Moja koleżanka zawsze dziecku robi sama, bo kupnego nie chce dawać, podobno chemia (ale tak się śmieję bo tej chemii to na prawdę nie da się uniknąć)
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
:-) NATALKA ja się nie chwalę Ja po prostu się B A R D Z O cieszę z mojego skarbka. Chcę to ogłosić całmu światu.
Moje macierzyństwo to nie przypadek, nie wypadek przy pracy:-) Chcielismy tego, byliśmy w pełni świadomi. Razem już 10 lat : 3 lata studiów ( wyszłam za mąż na 2 roku), 3 lata pracy( i studia doktoranckie) i 3 lata choroby, która popsuła wszystko....Już jest ok i będzie dzidzia:-)
To kupiłam dzisiaj2o2 Cieplutki welurowy śpiworek do spania 70cm (189656052) - Aukcje internetowe Allegro
Moje macierzyństwo to nie przypadek, nie wypadek przy pracy:-) Chcielismy tego, byliśmy w pełni świadomi. Razem już 10 lat : 3 lata studiów ( wyszłam za mąż na 2 roku), 3 lata pracy( i studia doktoranckie) i 3 lata choroby, która popsuła wszystko....Już jest ok i będzie dzidzia:-)
To kupiłam dzisiaj2o2 Cieplutki welurowy śpiworek do spania 70cm (189656052) - Aukcje internetowe Allegro
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
I jeszcze toDWUFUNKCYJNY PODGRZEWACZ DO DOMU I SAMOCHODU TUFI (187748077) - Aukcje internetowe Allegro
I juz nie mam pieniązków na koncie:-)
I juz nie mam pieniązków na koncie:-)
reklama
Hej dziewczyny,jak tam wam mija ten weekend majowy?bo mi tak sobie.
Kira grauluje z okazji 100-dniówki :-) teraz to juz coraz mniej:-)
wiecie co ja jak zaczynam jesc lody to nie konce na jednych,jak ich nie mam to wytrzymuje,ale jak je widze to nie da rady,musze zjeść:-)
wiecie ze zostały pełne 3 miesiące,a pozniej to juz Bog jeden wie ile,alez ten czas leci:-)
Kira grauluje z okazji 100-dniówki :-) teraz to juz coraz mniej:-)
wiecie co ja jak zaczynam jesc lody to nie konce na jednych,jak ich nie mam to wytrzymuje,ale jak je widze to nie da rady,musze zjeść:-)
wiecie ze zostały pełne 3 miesiące,a pozniej to juz Bog jeden wie ile,alez ten czas leci:-)
Podziel się: