reklama
Madeline_GB
Fanka BB :)
Kira gratuluje 100-dniówki !!!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Ojej Sylwia przepraszam źle mnie zrozumiałaś ja sie ciesze bo ja niezabardzo wiem co kupić a jak wklejasz te śliczne rzeczy to i mi weselej i zaraz najchętniej bym sama pobiegła kupić coś swojemu maluszkowi dzięki Tobie skorzystałam dzis z allegro bo niekorzystałam i kupiłam leżaczek z pozytywka wkleje z dziale zakupy. Jescze raz przypraszam i ciesze się ze Twoja dzidzia bedzie miała kochanjących rodziców moja też jest strasznie wyczekiwana i juz bardzo przez wszystkich kochana
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dziękuje Kasiu mam nadzieje ze Tobie też się wszystko ułoży jak nam wszystkim!!!
Zostały trzy miesiące!!!Potem wielkie oczekiwanie
Zostały trzy miesiące!!!Potem wielkie oczekiwanie
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
NATALKO słonko ja się nie gniewam:-). Taki mam charakter - wszystko lubię mieć przygotowane wcześniej np. zaczynam sprzątanie świąteczne 1 miesiąc przed swietami, ozdoby świateczne wyciągam 2 tyg przed świetami( muszę wszystko sprawdzić) itd.Z wyprawki dla bobasa mam już większość. S U P E R teń lezaczek ale ja już bez kasy, a mąż mówi jeszcze za wcześnie
Czy wasze dzidzie dziś spokojne? Moja bardzo. Puknie co jakiś czas, ale dla mnie to za mało. Brak mi kopniaczków:-)
Zjadłam 1l lodów...
Czy wasze dzidzie dziś spokojne? Moja bardzo. Puknie co jakiś czas, ale dla mnie to za mało. Brak mi kopniaczków:-)
Zjadłam 1l lodów...
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Ok ja też taka jestem lubie mieć wszystko przygotowane szczerze to nie przepadam za niespodziankami bo lubie byc przygotowana wcześniej i tak tez jest ze wszystkim. Także jesteśmy podobne cieszę sie ze podoba Ci sie leżaczek mam nadzieje ze dotrze kupiłam go od super sprzedawcy wiec zobaczymy jutro wpłace pieniądze i poczekam, a Ty juz dostałaś jakąś przesyłeke z zmówionym towarem bo ja zamawiałam pierwszy raz.
Moja dzidzia też jest dziś strasznie spokojnia widocznie nasze skarby sobie śpią słodko!!!
Ja też uwielbiam lody najbardziej bakaliwowe ale dziś sobie podarowałam może jutro!
Moja dzidzia też jest dziś strasznie spokojnia widocznie nasze skarby sobie śpią słodko!!!
Ja też uwielbiam lody najbardziej bakaliwowe ale dziś sobie podarowałam może jutro!
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
NATALKO spokojnie. Trzy lata kupuję na allegro. Zawsze dochodzi. Teraz wybieram opcję zapłaty w domu. Poczta dolicza zawsze 2,5 zł, czyli wychodzi ok 2, 5 zł wiecej niz płacić z góry. Nie chce mi się chodzić na pacztę i tego wypełniac:-)
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Dziewczynki znalazłam to , czego szukałam.światełko 4 melodyjki za 80 zł2o2 Niania z lampką nocną TUFI NOWOŚĆ wys 24h (187345207) - Aukcje internetowe Allegro
Tia..u nas dzisiaj było 6*C i padał śnieg przez chwilkę, a do tego przestali już, barany, grzać! Kaloryfery lodowate i w domu zimno się już zrobiło, niech się cholerstwo ociepli bo tu zamarzam!
W dodatku dzisiaj siedzę sama z Julką w domu, bo Maciek musiał iść do pracy, żeby potem wziąć wolne..echh..i skurcze mnie strasznie męczą..do d. to wszystko dzisiaj.
Kira Ty tu nie kuś takimi frykasami, bo ja ostatnio taką ochotę na winko mam..uh! A ta koleżanka od pożyczania oddała mi masę ubranek po swoim synku, tylko nie te rozmiary no i nie tamte, więc jej zarzucić nie mogę tak poprostu. A poza tym to w sumie lepiej (dla mnie, hihi) bo będę mogła trochę nowych pokupować! A laktator jest, jeszcze u niej ale już na mnie czeka...uff!
A moja koleżanka od bliźniaków dzisiaj siłami natury powiła dwóch chłopaków! 2500 i 2800 ważą..kurcze, dzielna dziewczyna!
W dodatku dzisiaj siedzę sama z Julką w domu, bo Maciek musiał iść do pracy, żeby potem wziąć wolne..echh..i skurcze mnie strasznie męczą..do d. to wszystko dzisiaj.
Kira Ty tu nie kuś takimi frykasami, bo ja ostatnio taką ochotę na winko mam..uh! A ta koleżanka od pożyczania oddała mi masę ubranek po swoim synku, tylko nie te rozmiary no i nie tamte, więc jej zarzucić nie mogę tak poprostu. A poza tym to w sumie lepiej (dla mnie, hihi) bo będę mogła trochę nowych pokupować! A laktator jest, jeszcze u niej ale już na mnie czeka...uff!
A moja koleżanka od bliźniaków dzisiaj siłami natury powiła dwóch chłopaków! 2500 i 2800 ważą..kurcze, dzielna dziewczyna!
reklama
Luxik
:)
Naur dobrze ze sie wyjasnilo z tym laktatorem i inymi rzeczami.
Kurka tez dzisiaj mialam 100-dniowke, no bo skoro ty Kira mialas to ja tez, bo czasowo idziemy tak samo, moj suwak pokazuje tygodnie dlatego to tak fajnie nie wyglada
A wiec Kira ZYCZE NAM POWODZENIA W KOLEJNYCH 100 DNIACH
Dzisiaj mielismy leniwcowy sloneczny dzien z moim Carlo, mam nadzieje ze u was wszystkich tez czas milo przelecial.
Kurka tez dzisiaj mialam 100-dniowke, no bo skoro ty Kira mialas to ja tez, bo czasowo idziemy tak samo, moj suwak pokazuje tygodnie dlatego to tak fajnie nie wyglada
A wiec Kira ZYCZE NAM POWODZENIA W KOLEJNYCH 100 DNIACH
Dzisiaj mielismy leniwcowy sloneczny dzien z moim Carlo, mam nadzieje ze u was wszystkich tez czas milo przelecial.
Podziel się: