reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Sylwia no niestety te wody nie za barzdo są zdrowe, można popić szklankę, jak napój bo tyle są warte. Ja też nie lubię pić samej wody więc dodaję plasterek cytryny albo limonki i też mam smakową!

reklama
Słoneczka pomóżcie. Od 2 dni coś mnie piecze - gniecie na środku po biustem - tam gdzie żołądek. Zgagi nie mam. A na żołądek chyba miejsce jeszcze jest;-)To 6 miesiąc. Ale męczy strasznie

Witajcie mamusie!
Dziękujemy za miłe życzenia i gratulacje!!!

Ogólnie nasza pierwsza rocznica przeszła do udanych i jak na razie do dzis jest sopkoj z kłotniami, byliśmy w restauracji na pysznej kolacji potem wielkie lody i było przemiło... mam nadzieje ze tak zastanie ale jak wiecie nigdy niejest tak jak by człowiek chciał do końca, nasz maluszek szlaleje co jakiś czas to jest strasznie miłe:-D, od dziś mamy remont w domku malowanie ale ja postanowiłam sie ulotnic z domu i jestm u mamy zeby nie wdychac farby, na zaparcia pomogły suszone morle:tak: takze dziękuje za rady:-), pogoda u nas w Toruniu nieciekawa zimno troche słoneczko swieci ale ma sie poprawić pod koniec tygodnia bluzeczka naprawde fajna podobne mają u nas w H&M i jak bedziecie tam maja też fajne ubranka dla naszych maluszków polecam ja z zakupami na serio ruszam po remoncie a za tydzień wizyta u gina i niemoge sie juz doczekać.
Pozdrawiam Was cieplutko z moim małym syneczkiem!!!:-)

Witam wszystkie mamusie i ich skarbeczki:-D

natalka_25 Dobrze że w końcu zaczyna się układać miedzy Wami. I życzę aby tak było zawsze. Ale życie płata figle...
U nas pogoda swietna.Powinnam się cieszyć bo nie mam jak na razie zaparć.
Ale za to mam ochote na Polski budyń....Wisniowy....zaraz lece do PL sklepu hihi:) Pozdrawiam

Madeline - fajna zachciewajka :-D. Ja nie lubię budyniu - jak go widze to mam ochotę zjeśc, a jak jem to mi w buzi rośnie :szok:
Naur i Sylwia - co do tych wód smakowych to mój mąż je uwielbia. Tez kiedyś kupił Nałęczowiankę i się przeraził ilością EEEE. Ale Żywiec smakowy nie ma E, więc myśle że można śmialo pić jak ktoś zwykłej mineralki nie lubi. Ja bardzo lubię mineralną niegazowana i znowu reklamuję Żywiec, najlepiej mi smakuje, bo inne to jak kranuwy dla mnie. Ja piję przynajmiej 3 literki dziennie, ale herbaty i kawki nie pijam, bo tez nie przepadam (no chyba że raz na jakis czas z eksrpesu ze spienionym mleczkiem :tak:)

Super rocznicowa kolacyjka - Natalka. Lody, hmmm coraz częściej mam na nie ochote ;-).
Ja wczoraj bylam na salatce owocowej z bitą śmietaną, pychotka :tak:

Byłam wczoraj na badaniach krwi - miałam tą krzywą cukrową robioną. Powiem wam że wypicie tej glukozy nie było takie straszne jak mi mówiono ;-). Jakos dałam radę chociaz bardzo nie lubię cukru. Badania wyszły na szczęście dobrze - a martwiłam się tym cukrem. Na czczo glukoza wyszła mi 68, a po wypiciu papki 123. Nawet że obniżył mi się ten cukier - teraz wiem dla czego ciągle ostatnio słodycze za mną chodziły :-D

Kurcze a mnie to tak brakuje wody mineralnej żywca że szok:baffled:A tu ją bardzo trudno dostać a te ich specjały są bleeeee:sick: No ja już po budyńku aż mi lepiej a jak mały zaczął kopać:-) Lody ja znów za nimi nie przepadam a w ciązy to już lepiej mi nawet nie pokazywać:baffled: Dziwne te smaki mam.Za kawą też nie przepadam dla mnie by mogła nie istnieć:p

Madeline - najlepsze jest to że ja też za lodami nie przepadałam. Na imprezkach zawsze odmawiałam, a teraz nie odmówie :-D. Zdaża się nawet że sama jak jestem w sklepie to sobie zakupię. Ostatnio znalazłam mini wersję lodów które kupujemy w pojemniczkach. Nesquick (nie mam pojecia jak się to pisze a nie chce mi sie do kuchni iść ;-)) - sa w wersji na patyczku za 1 zł :tak:

reklama
Hej babki

Naur
powiedz tej lasce zeby ci odkupila ten laktator i pare innych jeszcze rzeczy!!!!!!chamowa na maxa, przeciez to nie sa tanie rzeczy zeby tak sie bawic w klamanie, ze oddalam, zgubilam, sprzedalam.Wspolczuje, ja bym sie bardzo wkurzyla:wściekła/y:

Sylwia
ta posciel bardzo ladna, najbardziej podoba mi sie niebieska, albo piaskowa:tak:, no i to lozeczko z ciemnego drewna, pasuje super:tak:

A z lodami Mozik to u mnie zupelnie tak samo:baffled:, kiedys mogly by nie istniec, a teraz to sama wyskocze . U nas sa takie na galki , wloskie, pyyyyyyszne,wieeelkie kulki :-D

Madeline
ale mi smaka na budyn zrobilas:oo2::huh::unsure::hmm: a najgorsze ze nie mam tu takiej mozliwosci na polski budyniek. Z kawa to tez u mnie tak samo, mogla by nie istniec, choc czasami ten zapach mi sie podoba

Do góry