reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola Tobie też pogody zazdroszczę, bo my zamiast w lesie siedzieć tkwimy w domu i oglądamy prognozy..ech..może chociaż w następny weekend się uda..
A o takich 'pożyczaczach' to szkoda gadać..tylko najgorsze, że nie mam w domu laktatora, wydawało mi się że już go od niej zabrałam, ale przekopałam wszystko i nie mam go. A jak ona mi powie że też go nie ma i już mi go oddawała?? Wściekła jestem jak ..

reklama
DOBRY ZWYCZAJ NIE POZYCZAJ!;-)

U mnie też kiepska pogoda. Mieliśmy jechać do znajomych na ryby (i grilla) - mają swoje stawy. Tak zimno - chyba nic z tego:-(. Dzidzia dzisiaj siedzi cicho a ja juz sie niepokoje...............

Sylwia spokojnie, czasem jak np. cisnienie spada to bobo też to czuje i wtedy jest senne. Poczekaj do wieczora, bo dzidziolki lubią wieczorami szaleć zazwyczaj.

Witam dziewczynki,ja jak zwykle zabiegana,bo mamy remont ciagle coś trzeba robic,juz mam dość, a to dopiero początek.Tak sie zastanawiam,czy nie powinnam zniknąc z domku na czas malowania...czy farba nie zaszkodzi dzidziusiowi?doradźcie cos,bo nie wiem co myślec,nie chciałabym zaszkodzić.Panikara jestem ogromna:-(

Wiesz Naur chyba masz rację. Jak jest ładna pogoda to czuje ruchy cały dzień. Tak było ostatnio.A w nocy to mój bobas chyba spi.Chodzę siusiu w nocy i nasłu****e:-) i spokój.

SYSKA zalezy jaka farba. Te nowoczesne nie smierdzą. Ja w tamtym roku miałam malowanie wszystkich drzwi i okien w jednym dniu i smrodku nie było:-)

I wiecie co. KOBITka w ciąży powinna pić duzo mineralnej. Ja jakoś zmusic sie nie mogłam. Wczoraj kupiłam NAłęCZOWIANKE ZE SMAKIEM - taka nazwa. Miałam o smaku owoców leśnych ( jest tez cytryna) Właśnie skończyłam 2l buteleczkę:-)

mam nadzieje,ze wystarczy,jak zamknę się w drugim pokoju,mąż maluje ściany wiec to normalna farba.Nie chcialabym na siłę uciekać z domu,ale z drugiej strony lepiej chyba byc przezornym...

Syska normalne akryle nie szkodzą. Bardziej to lakiery różne. Spokojnie możesz być w domu, najwyżej właśnie w innym pokoju.

Sylwia ale wiesz że te wody smakowe mają konserwanty, dodatki, polepszacze, E..ileśtam i mnóstwo kalorii?

reklama
Do góry