reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witam dziewczynki:-) Wczoraj wróciłam i poczytałam sobie:tak:
Natalka szcześcia i miłośći:tak: A na działeczce nawet nie było tak zimno,moze czasem jak wiaterek zawiał:-p Dzidzia sie rozbrykała w ten weekend,słoneczko poczuła;-) a jutro znowu wybywamy,ale trzeba korzystac z wolnych dni.a teraz jedziemy odwiedzic moją prababcie;-) Odezwe sie pózniej.Miłego dnia wam życze mamusie;-) :-)

haha Naur ale nas pocieszyłas :-D
Madeline a Ty masz dzis STUDNIÓWKE!!!!Trzeba świetować:-)

a z ta pogodą to mnie wkurzaja,bo zapowiadaja co innego a co innego jest,dzis u mnie mialo byc chlodniej jak wczoraj,a jak na razie swieci slonko i robi sie coraz cieplej.

zabieram sie dzis do pisania pracy:baffled:

No u nas pogoda sprawdza się w 100%, zimno, 7*C, pochmurno...bleee...dzisiaj odpoczywam w domu, mam gdzieś taką pogodę.

100-dniówka dzis!!

Nareszcie się doczekałam jeszcze tylko 100 dni i Willy będzie z nami:-D
Już nie możemy się doczekać synka:)

U nas jest bardzo ładna pogoda słoneczko praży tylko żeby się ta pogoda utrzymała:tak:

Madeline no to gratuluję!! A pogody zazdroszczę, bo u nas to psa z kulawą nogą na taki lodowaty wicher bym nie wygoniła.

Zgubiłam laktator, cholera jasna!!

reklama
Hej kobitki.
U nas bez przerwy super slonko,tylko wczoraj kiedy akurat umowilysmy sie z dwoma innymi dzewczynami z BB u mnie w Luxemburgu, lalo jak z cebra!!!To sie nazywa pech, ale pomimo tego czas minal bardzo milo i wesolo.

Madeline , Natalka GRATULACJE Z OKAZJI 100 DNI DO NARODZIN DZIDZIUSIA:tak:
Naur z tym pozyczaniem to tak mi utkwilo w glowie!!!!ja kiedys pozyczylam mundur harcerski kolezance i kiedy chcialam zeby mi oddala bo jechalismy z drozyna na biwak, to mi powiedziala ze skruszona mina"ale ja go sprzedalam", biedni sa tacy ludzie, bo nikt ich nie nauczyl kultury i rozeznania co wolno a co nie.:no:

Natalka te twoje problemy :confused::eek::dry: trzymam kciuki za to wszystko zeby sie ulozylo:happy: Z facetami to my chyba wszystkie czasami mamy problemy, sa ciche, glosne , normalne i cudowne dni, takie chyba jest zycie, nie? tak mi sie wydaje :nerd::eek:

Po za tym zycze nam wszystkim milego weekendowania i cudownej pogody.

Do góry