reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Janbor tez myslę ze za wcześnie na takie momenty, mam nadzieje ze jakoś sie to ułoży, i bedzie lepiej dla Nas ciesze sie ze bedziecie lepiej mieszkać bo 18metrów to naprwde malo jak na Waszą trójkę nam sie udało mamy swoje mieszkanko życzę Wam żeby sie Wam dobrze mieszkało- nowe mieszkanko nowe życie rodzina w kąplecie super :-) oby wszystko Wam wyszło tak jak sobie zaplanujecie, czego i sobie i Wam zycze,
dobrej nocy dla wszystkich mamus i ich słodkich niemowlaczków:-)

o raju ale sie dziewczyny rozpisały,chyba z pół godziny musiałam nadrabiac to czytanie:-)

widze ze trwa szał na zakupy,ciekawe kiedy ja zaczne:baffled:

Ola co do klusek to: ugotuj ziemniaki,przegnieć przez praskę,poczekaj az lekko przestygną (ale zeby nie były zimne) podziel na 4 częsci,wyjmij jedna czesc i na to miejsce wsyp mąke ziemniaczana(ale mąkę, nie-mączkę),dodaj jajko,troche soli i mozesz dac troche masła,no i wszystko ugniataj,zrób kulki i wrzuc do gotującej się wody,jak beda sie gotowac to polej je zimna woda,wtedy ci sie nie rozgotuja.

a co do kopytek to nie jestem pewna jaka mąka ma być,ale jak zrobisz tak jak kluski i pokroisz je w takie romby to mysle ze tez beda dobre:-)

Natalka niestety w zyciu sa dobre i złe chwile,zawsze nam jest za mało...faceci tacy sa,oni inaczej na wszystko patrza,ale to nie znaczy ze nas nie kochaja,oni poprostu nie okazuja tak uczuc jak bysmy chcialy.NIe smutaj sie kochana,wiem ze Ci cieżko,uwierz ze mi tez cięzko i chciałabym żeby było inaczej,zebysmy mieszkali sami i zeby moj Artur nie musiał robic ze swoimi rodzicami,no ale co zrobie,narazie nic,trzeba sie jakos z tym pogodzić. My kobietki sie rozumiemy ale dla facetów jestesmy jak jakies kosmitki,które mowia w innym języku niz ooni. Głowa do góry i nie poddawaj sie;-)

Dzięki Kasiu u mnie podobnie mój mąż pracuje ze swoim teściem a ja pracuje z mojego meza tata ciekawe co mam nadzieje ze u Ciebie sie ułozy a zakupami sie niemartw jest jescze troche czasu nadrobimy!
dzięki za dobre słowo!
tzrymajcie sie ja juz uciekam spac co zmeczona jestem chyba ta cała sytuacja zobaczymy jak to bedzie ale trzeba myslec pozytywnie!

Co to juz dziewczynki spac idziecie ja jeszcze maly maratonik filmowy i tez do lozeczka.Ale jeszcze troche posiedze a w watku o brzuszkach dalam jeszcze drugie zdjeci powiem Wam ze z profilu to sie mniejszy wydaje a tak to duzy jest hehe:)

Ja probowalam z M zrobic ale na prawde ni wychodza oni tu maja jakies plastikowe ziemniaki... Ale moze jutro sprobuje bo mi smaka narobilyscie moze wyjda trzymajcie kciuki ja cosik;p

Cześć mamusie!
dziś już sobota czas leci...
zajżałam na forum majówek one juz sie rozdwajają:szok::-D
ale szkoda sie tak od rana stresować przyjemnie jest wejśc tu na forum bo u góry są zdjecia dzieciaczków piękne obejżyjcie sobie.
Miłego dnia dla Was kochane!:-)

reklama
Do góry