reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witam was dziewczynki w ten piękny,słoneczny poranek.Zaraz jadę na działeczke i nie bedzie mnie do jutra-pisze żebyście sie nie zastanawiały co sie ze mna stało:-p ;-) A własnie Naur wczoraj nie było:confused:
Szał zakupów trwa,masz racje Kasiu:-D ale to sama przyjemnosc:-)
ja na razie ubranka zamawiam i buciki takie słodkie
Nie mogłam sie im oprzec,a tak własciwie to wydaje mi sie ze mam za duzo ubranek:eek: Chociaz zdaje sobie sprawe ze idzie ich naprawde sporo nawet jednego dnia i jesli nie chce prac codziennie to musze ich miec troche to mimo wszystko mam wrazenie ze przesadzam:baffled: Ale ja nie potrafie sie im oprzec:laugh2: takie sa cudne:-)
A to moje buciki i pajacyk ktore zakupilam jako pierwsze:-)

reklama
Zapowiadają straszne zimna, ale ja mam to w d** i i tak wyjedziemy jutro, najwyżej szybko wrócimy, bo to w zasadzie jedyna szansa na wspólny wyjazd, potem ani M. wolnego nie ma ani ja sie nie nadam zabardzo.
Mam nadzieję, że nie zamarzniemy tam!

Jestem, tylko jakoś nie miałam weny na pisanie. Skurcze nieco odpuściły, ale nie do końca, łykam no-spę.

A może by tak zrobić osobny wątek o zakupach dla maluchów?? Bo tutaj to się plącze i potem trudno linków szukać.
Trzebaby zrobić osobny i te linki do stron zakupowych tam powklejać.
Co wy na to??

Okazało się, że najmniejsze ubranka i tak będę musiała kupić, bo kumpela co jej je pożyczyłam powywalała je do Caritasu!! Ale się wkurzyłam, normalnie nie wie co znaczy POŻYCZAĆ??!!!
Jeszce laktatora szukam, bo nie wiem czy mi go oddała czy też gdzieś wywaliła...ughh.!@#$%^&*()_+##@
Więcej nic jej nie pożyczę i już.

O widze z dzis sierpnioweczki na wyjazdach a ja musze w miescie siedziec...Pogoda ladna no ale coz tylko zakupy moze cos dla malego jeszcze kupimy i tak pol dnia zleci. Z checia nad morze bym sie wybrala...Ohhh. To dziewczynki milej podrozy i ladnej pogody zycze. Buziaczki dla mam i slodkich dzieciatek

Witam dziewczyny!
No wiem jak to jest z tym pożyczaniem bo do mnie tez nie zawsze wracały rzeczy pożyczone. Teraz dostałam trochę ciuszków od siostry a i kuzynka juz dzwoniła i powiedziała, że tez mi przywiezie bo ona rodzi w przyszłym tygodniu to za trzy miesiące już jej córcia powyrasta :-) Tak poza tym to bardziej się rozglądam ale nic maluszkowi jeszce nie kupuje. Bardziej to musze sobie cos kupic bo jak zrobiłam przegląd szafy to nie za bardzo mam w czym chodzić. Wczoraj kupiłam sobie spodnie na gumce ale chciałabym jeszcze takie typowo ciążowe no i jakies bluzeczki. Sukienkę mam jedną strasznie starą i poza tym nic. Musze zaciągnąc męża do sklepu ;-)
Zmykam na parę dni odpocząć na świeże powietrze. Życze Wam udanego i miłego weekendu :-D

HEj! szał zakupów trwa dobrze ze jest nowy wątek, pogda dziś super zaraz zabieram sie za sprzatanie a to dziś cisza na forum pewnie to dlatego ze dlugi weekend, ja niestety ubranka które zakupiłam mam u mamy ze wzgledu na remont przed którym jestem, Kiara śliczne te ubranka a te buciki superandzkie!
Madziara tez musze sie wybrac do sklepu by cos sobie kupic letniego wejdz na stronke która pisałam wcześniej naprawde fajne rzeczy troche drogie ale warto 9fashion - odzie

Witam wszystkie sierpnióweczki w ten sobotni dzionek:-) U mnie pogoda troszke sie zaczyna psuc to znaczy jest cieplutko ale słoneczko sie chowa za chmurki:-(
U mnie dalszy ciąg pakowania a wieczorem przeprowadzka:szok:
Fajnie, że powstał osobny wątek zakupowy:-) :tak: bo tutaj mozna sie w tych linkach troszke pogubić;-) :-)
Naur co do pożyczania ciuchów to ja sobie nie wyobrażam, żebym zrobiła cos takiego z ciuchami, któe zostały mi tylko uzyczone:confused: :baffled: Ta koleżanka musi byc udana ale masz racje juz jej więcej nic nie pozyczaj bo szkoda.Teraz musisz kupować rzeczy i niepotrzebnie przez nią tracic kasę:wściekła/y:
My na długi łikend wybieramy sie dopierow środe a wczesniej czeka mnie jeszcze rozpakowywanie i sprzastanie w nowym domku:dry: :baffled:
Dziaiaj będe tu jeszcze zagladać ale potem pewnie będzie przerwa bo na nowym mieszkaniu nie ma na razie zainstalowanego internetu, trzeba sie dopiero z firmą umówić i nie wiem ile to potrwa ale mam nadzieję, że nie długo.

reklama
Kira piekne ubranka:-D :-) Ja tez sie nie moge oprzeć i najchetniej co chwile bym coś kupowała ale nie mam gdzie tego upchać i musiałam sie na chwile wstrzymać:happy:

Do góry