reklama
Gosiaczek27
Zaciekawiona BB
mi tez cos nie wyszlo.Tak sie rozpisalam a tu psinco.Pisalam Natalce ze wszystko bedzie ok.Raz jest dobrze,raz zle.Jezu jakie my mielismy manewry przed slubem.Nawet zastanawialam sie nad slusznoscia podjetej juz decyzji.Ale kryzys mnol i teraz jest ok.U was tez tak bedzie.Tym bardziej ze Tobie pewnie nie wiele teraz trzeba aby sie wkurzyc.Bedzie dobrze zobaczysz,wierze ze sie dogadacie
Gosiaczek27
Zaciekawiona BB
taka mamy posciel
Sun Flower - orange - Naturalna po
Sun Flower - orange - Naturalna po
Gosiaczek27
Zaciekawiona BB
kurcze znowu mi nie wyszlo!Trudno
Wyprawki.pl Po
Wyprawki.pl Po
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Łózeczko to chyba takie kupię. kolor teak, szuflada, materac kokosowo-gryczany.KOSZT 296zł
NATALKA ja sie ostatnio z nikim nie dogaduje. kazdy mnie drazni.mąz schodzi mi z drogi:-), dzisiaj posidziałam sama na allgro i sie nieco wyciszyłam. takie to zyci...
NATALKA ja sie ostatnio z nikim nie dogaduje. kazdy mnie drazni.mąz schodzi mi z drogi:-), dzisiaj posidziałam sama na allgro i sie nieco wyciszyłam. takie to zyci...
Już sie nie mogę doczekać dzidzi:-)Zobaczcie co właśnie zamówiłam: przesciradło z falbaną, pościel, baldachim i rożek
przesliczny komplecik!!!
Tez bym chciala juz kupic, ale najpierw chce dobrac tapety do pokoju, a piozniej pasujaca posciel
Gosiaczek27
Zaciekawiona BB
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Ja staram sie niebyc konfliktowa ale wszystkiego sie mnie czepia poprostu juz czasem niewytrzymuje niederwuje sie bo niechce małego stresowac ale łzy same mi leca poprostu przykre tyle razem wspólnych chwil znamy sie od 7lat nie od wczoraj szkoda gadac niebede smecic, kiedys potrafił byc czuły kochany teraz moze ja potrzebuje wiecej niewiem brakuje mi tego on jest ciagle zabiegany pracyje 5 nocek w tygodniu jak wraca jest zmeczony spi obiad i do pracy wkółko to samo, 2 dni dla siebie ale on zawsze znajdzie sobie zajecie jutro obiecal spacer napewno niedotrzymam słowa bo wiem ze ma inne plany praca jest wazna niemam pretensji bo dzidzia w drodze i wydatki spore ale ja takze zarabiam mimo ze jestem w domku tez mam swoje pieniadze szkoda gadc licze ze jak maly sie urodzi to sie troche zmieni bo niechce zeby było tak dalej...
dobrze ze mam Was kochane mamusie mozna napisac posmecic radowac sie z Wami!!
dobrze ze mam Was kochane mamusie mozna napisac posmecic radowac sie z Wami!!
reklama
Gosiaczek27
Zaciekawiona BB
Podziel się: