reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witajcie sierpnióweczki :-)
Kira super te ubranko a buciczki jescze lepsze :-)
Ja dzis tez kupilam pierwsze ubranko(!!!!!!!)kaftanik z body i 3 pary skarpeteczek:-) chyba nastapił u mnie przełom i teraz bede jak maniak kupowac;-)

Ale dzis ciepło na dworze,jak dla mnie to az za-ciepło,a co dopiero bedzie latem:baffled: no ale wszytskim dziewczynom które wyjezdzaja na weekend majowy zycze udanej pogody :-) choc slyszalam ze w drugiej polowie tygodnia ma padac :baffled:

Cos dzis cicho na forum,pewnie kazda na dworku spedza czas,ja juz mam dosc dworka;-)

reklama
Dziewczynki pomóżcie! Kiedyś widziałam na allegro takie coś, że jak dzidzia zacznie płakać to zapala sie światełko i włącza muzyczka. Gra ciszej i ciszej i dzidzia usypia...... Kurcze jak to się nazywa. Elektroniczna niania to co innego:-(

Witajcie mamusie ale dzis cisza na forum,
Kasiu fajnie ze cos juz kupiłaś ja tez sie wahała ale przestałam... później mają być upały i niedam rady chodzic po dworzu a samemu to mozna wybrać sobie to co nam sie podoba.
Mój mały dziś łobuzuje w brzuszku tak sie ciesze.
Jutro pierwsza rocznica ślubu pomimo ze ostatnio nie jest tak miedzy nami jak powinno postaram sie by ten jutrzejszy dzień był mily zamówiłam stolik w restauracji wiec zapowiada sie miło...:-D:-)
Janbor ja dziś też porządki przed remontem, ale sie nieprzemeczaj i czekamy na Ciebie takze podłącz internet na nowym domku i zaglądaj do nas!!!
Pozdrawiamy

O kurcze nie mam pojecia niesłyszalam o tym Sylwia widze ze wpadłaś w wir zakupów fajnie :-):tak::-D
zobacz moze w zabawkach na allegro,

Janbor no to udanego rozpakowywania i odpoczynku po!! A co do mojej, hmm...koleżanki, to wściekła jestem, bo ze stówę lekko więcej będę musiała wydać, no a o wartości sentymentalnej pierwszego ubranka Julki nie wspomnę...
tak to jest być miłym.

Sylwia nie mam zielonego pojęcia??

Na wszelki wypadek się żegnam, bo może wyjedziemy ale właśnie chyba rezygnujemy ze względu na pogodę, niech to szlag jasny trafi!!! Najwyżej pojedziemy za kilka dni, zobaczymy..

Ja też dziś pierwsze zakupy zrobiłam dla dzidzi,mąż dziwnie uległy,juz sie nie upierał,że za wcześnie,kupiłam różowy komplecik i body w H&M, humorek od razu lepszy:-) Niezłego nam psikusa dzidzius zrobi,jak sie jednak chłopcem okaże:laugh2: W różowy komplecik go nie wystroje.

Widzę,ze pare osob juz szykuje sie do remontu w majowy weekend,my tez zaczynamy od poniedzialku odświeżać i upiększać mieszkanko

reklama
CZeśc mamusie!
Pogoda dziś lepsza bynajmniej u nas, noc miałam z przygodami najpierw musiałam dwa razy wstawać siusiu, pójniej złapał mnie jakis skurcz dziwny ale mój gin powiedziała ze wtedy mam brac nospe i pomogło i mam problem z zaparciami przepraszam ze tak od rana ale niemoge sie załatwić szlak mnie bieże!
Dziś mam pierwszą rocznice ślubu jejku jak czas leci:-)
Miłego dnia dla Was kochane!!!:-):-):-):-):-):-)

Do góry