reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Bylam kiedys w Grecji ( a co to jest kontynentalna??:zawstydzona/y::eek::baffled:) dokladnie w Leptokarii, hotel mialam na przeciwko Olimpu, cudownie wakacje, za 600 zl, promocja, na ostatnia chwile.
A na bilet do Luxa dlaczego mialoby cie nie stac , nie znasz www. ryanair .pl??? Tanie linie lotnicze , mozesz sobie sprawdzic ile kosztuja, czasami drogo, czasami jak barszcz tanie, ja kiedys za 1 euro lecialam w jedna strone:-D, trzeba trafic, i patrzec zawsze kolejny albo nastepny dzien , bo ceny bardzo sie roznia, nawet te nastepnego lub poprzedniego dnia.

reklama
kurcze chce dodac fotki brzuszka ale cos mi stronka z moimi albumami nie dziala no wkurzylam sie strasznie... Ale moze zaraz wkleje. Co do Wakacji to my we wrzesniu do polski a pozniej moze majorka zobaczymy tez chcemy z malym troche pozwiedzac:)

W bobomarket koszt wysyłki do Luxemburga kosztuje 100 zł (paczka do 10 kg), tam jest nieco inny laktator Avent - z systemem przechowywania VIA za 198 zł

Ola - Grecja kontynentalna to kontynent, a oprócz tego są jeszcze wyspy - ja byłam na Krecie - gorąco polecam. Od plaży z hoteliku dzielił nas chodniczek, ehhh, chciała bym tam wrócić....

Jeśli chodzi o wakacje to ja polecam teneryfe byłam tam super klimat, czysto, spokój i ludzie bardzo grzeczni, ale moze tam polecimy w następnym roku w tym niedamy rady,
jeli chodzi o laktator to sie takze zastanawim i nad sterylizatorem ale jeszcze zobaczym, w Grecji niebyłam ale też musi tam byc teraz ciepło i miło...

reklama
Madeline juz we wrzesniu jedziecie z malym do Polski??to mozna??ja sie czaje i planuje wakacje za rok a tu takie plany?no to moze jak mozna to my tez gdzies wyskoczymy??ale czy ja wiem?no nie wiem

A my lecimy do Portugalii, mam przyjaciolke(tez mieszka w Anglii) ktora studiowala w Portugalii pol roku, powiedziala ze sie zakochala w tym kraju, ludziach , kulturze i klimacie, goraco ale wilgotno i swieze powietrze, a na dodatek tatus naszego kroliczka to portugalczyk, a wiec wypadalo by odwiedzic pol-ojczysty kraj mojego bobo a ojczysty mojego ukochanego:eek::tak::-D

Do góry