reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
pewnie że można czemu nie samolotem można wszędzie do Polski lecimy na mały urlopik w góry do Piwnicznej polecam:) A później jak mały będzie miał z pół roku to gdzies gdzie ciepło jest:) Moja siostra jak jej córa miała pół roku to pojechali do Chorwacji na tydzień. i wszystko było ok

No to tak my tez myslimy, za pol roku, moze troszke pozniej do tej Portugalii poleciec, jak juz maly bedzie wiekszy troche:tak:, a do polski to w sumie tez czemu by nie??czytalam kiedys ze w samolotach zabrania sie przewozic niemowleta ponizej 7 dnia zycia, a wiec po miesiacu da rade:tak:

Ja to sobie planuje pierwsze miesiace matki polki, z cyckiem, obiadem na kuchni, sprzataniem, praniem, spiewaniem kolysanek i chodzeniem na spacerki, taki typowy domatorski czas, a potem sie zacznie balangowanie:cool2::cool2::-D:-D

Już sie nie mogę doczekać dzidzi:-)Zobaczcie co właśnie zamówiłam: przesciradło z falbaną, pościel, baldachim i rożek:-D

Ja własnie cos takiego mam na oku,dobrze ze baldachim z moskitiery a nie zwykły,tylko wzór inny:tak: Ile za to dałas??szukam na allegro ale nie znalazłam z moskitiera.:no: A mozesz ma na gg link przesłac?bede ci ogromnie wdzieczna

Witam goraco!!
Ola lux-sliniaczki kupowalam w Disney i next

ktos pytal o kluski-no wiec ugotowane ziemniaki ugniesc 1/4 odlozyc na bok i wyrownac ta dziure maka ziemniaczana.Do tego dodac jajko i tak lyzeczke soli.Wszystko dokladnie wymieszac.Jesli jest ciapa to dolozyc maki,wszystko zalezy od ziemniakow.

Jesli zas chodzi o przewoz paczek to cenowo mniej wiecej wyglada to tak ze chca oni 5.80zl za kg.my wlasnie czekamy na paczke z PL i szlak mnie tyrafia bo juz 2 firma przewozowa nas wykiwala:baffled:

Z waga u mnie to chyba nie jest az tak zle bo na poczatku schudlam 4 kg.teraz przytylam 3kg wiec jestem jeszcze kg.lzejsza niz przed ciaza:tak: no ale zobaczymy jak dlugo.No ale brzuchalek juz ladniutki mam:tak:
oto on

Sylwia prosze napisz skąd zamówilaś taki piękny kąplet do łożeczka:-)
Ja niewiem co sie dzieje ale niemoge dogadać sie ze swoim mężem jedyna radośc dla ktorej teraz zyje to mój sysnuś w brzuszku tak mi sie chce płakać a w niedziele mamy pierwszą rocznice niewiem jak to dalej bedzie az wstyd sie przyznac...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
U mnie to chyba nigdy niebedzie dobrze ze wszystkim zawsze cos jak nie w robocie to w domu wkółko to samo... wiem ze nas kocha i chce dobrze ale cos mu niewychodzi... przepraszam ze smece ale mamie niechce mówic tez ma swoje problemy...
przepraszam juz niebede sie wyzalać
Musze przyznać Sylwia ze ostro zabrałaś sie za zakupy ja tez musze to humor mi sie poprawia mam dla kogao życ:tak:

reklama
Do góry