reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola ja sobie zamówiłam ich katalog to po zobaczeniu cen tych wózków o mało nie zemdlałam. W Anglii one są naprawdę drogie:dry: A szkoda bo fajniusie są szczególnie te w starym stylu:tak:

reklama
Wiesz Madeline?? Z ta waga do ostatniej wizyty u lekarza to tez mi super szlo bo tylko 2 kilo mialam wiecej , ale ostatnie 4 tygodnie mnie rozdelo, niesamowite!!!!niemozliwe!!! a jednak.Na poczatku chudlam, chudlam, rodzinka myslala ze diete cud sobie robie, potem delikatnie szlo do gory, bez znacznej roznicy, no ale teraz jak juz mowilam , totalny szok:szok:

A ten wozek to ja nie wiem czy my na 100% kupimy, Carlo chce ale dla mnie za drogo, z czasem zobaczymy, bo inne wydatki nas czekaja jeszcze, potem lekarze, lekarstwa, kosmetyki, pieluchy, pranie codziennie, i wiele wiele innych, a sa tez inne fajne markowe, np.Esprit nie drogi a tez w miare fajny:tak:

Niewiele wyszło z tych moich stronek więc napiszę nazwy sklepów, będziesz sama musiała poszukać ;-). Boboland, bobomarket, sklep.petit. e-bobasek

Jak nie weszlo jak weszlo:-D:-D, te adresy dobrze dalas Mrozik, wskakuja bez problemow .Ja nie umiem tego zrobic:-(, wpisuje adres ze spacja:dry:

Zaraz sobie podejze z tymi laktatorami, i czy oni wysylaja za granice?? zaraz sobie sprawdze:tak:, a jak znajde jakas stronke to tez podam :tak:

Jestem w domku. Patrzę przez okno na mamusie z wózeczkami............Kiedy to będzie... Ech,żeby juz było za 4 mce. Moja dzidzia puknęła w coś na dole,że aż zabolało.

Teraz siedzę jak palec w domu, mąż wróci późno i jakoś mi smutno...

Ola - wysyłają, ale strasznie dużo się płaci. Nie wiem czy nie taniej wyjdzie ci zamówić do mamy przesyłkę i niech może ona paczkę wyślę do ciebie - ale też nie wiem ile taka paczka kosztuje :eek:

Zapomniałam o najważniejszym :szok: Ola - ja do Luksemburga z chęcią się wybiorę :-D, tylko czy na bilet mnie będzie stać :eek:. My z mężem uwielbiamy zwiedzać świat:tak:, a maluszek jak będzie miał już parę miesięcy to myślimy na wakacje jechać gdzieś za granicę. Zastanawiamy się np nad Grecją kontynentalną

reklama
Sylwia, nie jestes sama:tak:,my jestesmy jeszcze:tak:, a teraz weekend sie zacznie to wiecej czasu bedzie na "bycie razem" :-D
A bobo to moze cie w jajnika dziabnal , jak na dole i zabolalo??:eek:, to jajnik chyba:-D, ten twoj slodziutki to tez maly lobuz!:-Djak moj:-D

Z tym laktatorem Mrozik to zobacze ile tutaj kosztuje, bo jesli przesylka ma byc droga to moze i na to samo wyjdzie:eek:, albo jak bede w Polsce to sobie kupie,bardzo ci dziekuje za ta stronke z aventa:tak::tak:, o tej przesylce musze sie dowiedziec, zaraz zadzwonie, jesli nie drogo to zamowimy, albo do mamy i mama wysle:eek:, ah....zbaczymy:tak:

My na przyklad kupilismy pare rzeczy w sklepie Premaman, a to ich stronka www. premaman. com

Tutaj laktator , ten sam co mi pokazalas kosztuje 57 euro z dwoma butelkami i dwoma smoczkami, a komplet laktatorowy kosztuje 147 euro, z torba i innymi duperelkami - to odpada.

Do góry