reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ty nie czujesz sie laska Kira, ja tez nie, a do tego mam pryszcze :szok::szok:a ty sliczna karnacje :tak:a waga ci spadnie a mi nie wiadomo czy pryszcze znikna:-(, no i co????

reklama
Mrozik dzieki za przepis!!!!

A z tym spotkaniem to super pomysl!!!! Moze spotkamy sie wszystkie w Luxemburgu??? na lody pojdziemy???:-D:-D:-D:-D:-Dna basen, do muzeum???:-D:-D:-D:-D
Ale tak na powaznie to trza by sie kiedys tam spotkac:tak:

Dzięki mam nadzieje ze niedługo zobacze moje kochane nóżki i rączki poczuje,
kopytek niestyty niepotrafie jeszcze ale wszystko przede mną:tak: Kiara fajna laska z Ciebie i pozostałe mamusie tez ślicznie wyglądacie niema co sie martwic ja moge przytyc 30kg najwazniejszy jest moj maluszek a po weźmiemy sie za siebie i bedziemy sie dopingować.
Może znacie jakąś fajna i sprawdzona stronke z artykułami dla dzieci napiszcie adresik! dzięki!:-D

Kira wiesz co?jeszcze jest tego typu opcja(juz ostatnia) ze maluchy to nas tak pogonia ze i te nadkilo przed ciaza uda sie zrzucic:tak:
Ja mysle ze jest to bardzo prawdopodobne:tak:

Moja stronka internetowa ktora znalazlam ma tylko wozki www. bobowozki. pl, a po za tym mam pelno francuskich, bo moj man szuka, ale to chyba sie tobie nie przyda,ale jesli tak to jak Carlo z pracy wroci to ci pare podrzuce, sliczne rzeczy maja, przesliczne i nie drogie latwo znalezc. No i allegro, tez ponoc mozna cos ciekawego znalezc:tak:
A Mrozik reklamuje taka jedna ....szipszop.pl, tak?

OLUś pryszczochy znikną na 100%
A na obiad polecam młode ziemniaczki +koktajl z ogórka( przepis od MROZIK - Jola pychotka).
łóżczka już nie mam ----ma nietypowe wymiary 115 na 60cm ( och ci ruscy):-(. Materacyki są 60 na 120
Upatrzyłam kolor wózka coral lub gold oliv. Wcześniej chciałam zielony, ale patrzę, że juz za dużo zielonych w moim mieście:-D

Jesli chodz i wozki to ten mi sie podoba,(juz nie quinny) ale jasny bordo z czarnym, albo jest jeszcze wersja w kolorwe paseczki, no i oczywiscie duza spacerowa, to jest maly fotelik do smochodu, a potem wklad spacerkowy, jest tez na cztery kola(BEBECAR)

racerst_fotel.jpg

rzecz gustu:tak:

reklama
Dziewczynki tak jak mówiłam szwagierka teraz waży 50 kilo i ma tylko 162cm wzrostu więc naprawdę nie ma się czym przejmować.:-D Ja teraz tylko się martwie bo za całą ciążę przytyłam może 3 kilo :dry:A napewno maluchy Nas tak pogonią że w oczach bedziemy zrzucać te kilo:p

Do góry