reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dzięki mam nadzieje ze niedługo zobacze moje kochane nóżki i rączki poczuje,
kopytek niestyty niepotrafie jeszcze ale wszystko przede mną Kiara fajna laska z Ciebie i pozostałe mamusie tez ślicznie wyglądacie niema co sie martwic ja moge przytyc 30kg najwazniejszy jest moj maluszek a po weźmiemy sie za siebie i bedziemy sie dopingować.
Może znacie jakąś fajna i sprawdzona stronke z artykułami dla dzieci napiszcie adresik! dzięki!
kopytek niestyty niepotrafie jeszcze ale wszystko przede mną Kiara fajna laska z Ciebie i pozostałe mamusie tez ślicznie wyglądacie niema co sie martwic ja moge przytyc 30kg najwazniejszy jest moj maluszek a po weźmiemy sie za siebie i bedziemy sie dopingować.
Może znacie jakąś fajna i sprawdzona stronke z artykułami dla dzieci napiszcie adresik! dzięki!
Luxik
:)
Kira wiesz co?jeszcze jest tego typu opcja(juz ostatnia) ze maluchy to nas tak pogonia ze i te nadkilo przed ciaza uda sie zrzucic
Ja mysle ze jest to bardzo prawdopodobne
Moja stronka internetowa ktora znalazlam ma tylko wozki www. bobowozki. pl, a po za tym mam pelno francuskich, bo moj man szuka, ale to chyba sie tobie nie przyda,ale jesli tak to jak Carlo z pracy wroci to ci pare podrzuce, sliczne rzeczy maja, przesliczne i nie drogie latwo znalezc. No i allegro, tez ponoc mozna cos ciekawego znalezc
A Mrozik reklamuje taka jedna ....szipszop.pl, tak?
Ja mysle ze jest to bardzo prawdopodobne
Moja stronka internetowa ktora znalazlam ma tylko wozki www. bobowozki. pl, a po za tym mam pelno francuskich, bo moj man szuka, ale to chyba sie tobie nie przyda,ale jesli tak to jak Carlo z pracy wroci to ci pare podrzuce, sliczne rzeczy maja, przesliczne i nie drogie latwo znalezc. No i allegro, tez ponoc mozna cos ciekawego znalezc
A Mrozik reklamuje taka jedna ....szipszop.pl, tak?
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
OLUś pryszczochy znikną na 100%
A na obiad polecam młode ziemniaczki +koktajl z ogórka( przepis od MROZIK - Jola pychotka).
łóżczka już nie mam ----ma nietypowe wymiary 115 na 60cm ( och ci ruscy):-(. Materacyki są 60 na 120
Upatrzyłam kolor wózka coral lub gold oliv. Wcześniej chciałam zielony, ale patrzę, że juz za dużo zielonych w moim mieście
A na obiad polecam młode ziemniaczki +koktajl z ogórka( przepis od MROZIK - Jola pychotka).
łóżczka już nie mam ----ma nietypowe wymiary 115 na 60cm ( och ci ruscy):-(. Materacyki są 60 na 120
Upatrzyłam kolor wózka coral lub gold oliv. Wcześniej chciałam zielony, ale patrzę, że juz za dużo zielonych w moim mieście
Luxik
:)
Jesli chodz i wozki to ten mi sie podoba,(juz nie quinny) ale jasny bordo z czarnym, albo jest jeszcze wersja w kolorwe paseczki, no i oczywiscie duza spacerowa, to jest maly fotelik do smochodu, a potem wklad spacerkowy, jest tez na cztery kola(BEBECAR)
rzecz gustu
rzecz gustu
reklama
Madeline_GB
Fanka BB :)
Dziewczynki tak jak mówiłam szwagierka teraz waży 50 kilo i ma tylko 162cm wzrostu więc naprawdę nie ma się czym przejmować. Ja teraz tylko się martwie bo za całą ciążę przytyłam może 3 kilo A napewno maluchy Nas tak pogonią że w oczach bedziemy zrzucać te kilo
Podziel się: