reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hej!witajcie!
Sylwia najlepsze zyczenia dla Ciebie i Twojego meza z okazji 10tej rocznicy ślubu!
Mrozik
super mój mąż poczuł pierwszego kopniaka przed świetami wielkanocnym bardzo mu sie to podobało stwierdział że to niesamowite!:tak:
Kinga dzięki za miłe słowa ale termin terminem może sie okazac że któraś z nas urodzi 8 sierpnia! pozdrawiam śliczną masz dzidzie!:-D
Madzia też mam przeczucie że to córcia sie tam u Ciebie ukrywa jak ja byłam na usg 10 marca ostatnie miałam , przed wejsciem wiedziałam ze to synek!napisz koniecznie trzmamy kciuki!:-) dzięki za rzeczy które są potrzebne ja bede kupowała ubranka na 62 i większe.:-)
Dziś troche mam lepsze samopoczucie może dlatego ze mały rano dał znać o sobie a tak sie martwiłam mam nadzieje że bedzie wszystko ok wizyta u gina dopiero 9maja!
Ja też chce sie pochwalić za 10 dni pierwsza rocznica ślubu!:-D

Szczescia Sylwia:-) i nastepnych 70 lat razem (albo i wiecej:tak: )Miłości,zrozumienia i zaufania,i wszystkiego co naj,naj:-) Wielka buźka dla Ciebie,Twojego męża i dzidzulka:tak:
Pogoda dzis u mnie ładniejsza:-p zobaczymy jak bedzie dalej,nie wiadomo jak sie ubierac:-( wczoraj jak wychodzilam z domku to bylo cieplo,a jak wracalam to zmarzlam strasznie:sick: no,ale to w koncu kwiecien:tak:
Musze wam powiedziec ze jak patrze na spis tych rzeczy do szpitala to jestem przerazona,tego jest strasznie duzo:szok: torba bedzie ogromniasta:-D
Mrozik mój Marcin nadal nie może sie doczekac na kopniaka,ostatnio czekał,głaskał,mówił,zabrał na moment reke i mały wtedy kopnął:-D
Aha i musze wam sie "pochwalić"ze mi cycochy przeciekaja:tak: z jednego na przezroczysto a zdrugiego na żółto:-) fajne uczucie.

Ja wczoraj w pracy sie załatwiłam. Zrobiłam sobie syfiastą zupkę z torebki i łyżeczkę przechyliłam zanim doniosłam ją do buzi. Cała bluzka uświniana:szok: :-D . Donbrze że pod spodem miałam bluzeczkę, to zdjęłam tą z wierzchu i założyłam sweterek​

Hejka! :happy:

Bylam wczoraj u ginki i robila usg :happy:
Sprwadzala czy maly ma wszstko na swoim miejscu, czy serduszko i naczynia wiencowe sa ok, czy nereczki, pecherz, zoladek i cala reszta sa ok. Wszystko jest dobrze :-) Moja szyjka jest ok, ilosc wod ok, lozysko tez ok :happy: Termin porodu wedlug OM to 10.08, a wedlug USG 18.08... Wolalabym szybciej urodzic...;-)

Synek wczoraj w calej okazalosci prezentowal nam jajeczka :-D :laugh2: Slodkie male kuleczki ;-) :laugh2:
W ogole to jeszcze jest taki malutki, a juz w brzuchu taka ciasnota :eek:

Eh, zaraz musze sie zbierac bo dzis czeka mnie latanie po bibliotekach. Musze pozbierac materialy do magisterki.... Mam alergie na biblioteki ;-) :no: :sick: Ble...

Sylwia wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy slubu dla ciebie i twojego męża

Ja mam bardzo dużo rozstępów, ale niestety to jeszcze pozostałości po poprzednich ciązach.

reklama
Witam kochane kolezanki po fachu:-Dw ten sloneczny (u mnie) dzionek

Kinga-
dzieki za mile slowa, tak sie sklada super ze ty z sierpnia masz synalka z grudnia a ja jestem w grudniu rodzona a moj synus bedzie z sierpnia:-D

Kasia
-ale ty niedowiezalska jestes , no:-D:-), upewnilas sie w 200%:-D

Madzia
-jak fajnie ze jestes kolejna doswiadczona mama ktora w kazdej chwili sluzy pomoca, dzieki:tak:

A gdzie ty jestes Naur?????

Sylwia
GRATULACJE Z OKAZJI 10 ROCZNICY SLUBU, mam nadzieje ze tez sie takiej daty doczekam:tak:

Wiesz co Kira z tym kopnieciem bobo u mnie jest tak samo:wściekła/y:, wolam mojego Carlo zeby przybiegl szybko bo maly kopie, a jak juz on jest i polozy reke to maly sie uspakaja, chyba maja respekt dla tatusiow:-D,albo SOLIDARNOSC PLEMNIKOW to jest:eek::-D
Mrozik ale sie zalatwilas z ta zupa:-D:-D:-D:-D:-D
A ja mam problem kobity i takie nerrrrwy:wściekła/y: prosze o pomoc, napisze za jakis czas o co chodzi

Do góry