reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Wiem że to śmieszne, ale prawdziwe :tak: . My leczyliśmy sie 3 lata, w kwietniu odstawiliśmy leczenie, bo planowaliśmy wakacje w Grecji. W czerwcu polecieliśmy na Kretę i stamtąd przywieźliśmy pierwszą fasolkę. Tam na prawde zrelaksowaliśmy sie na maksa i nie myśleliśmy o staraniach. Druga fasolka pojawiła się też bez "starań", bo te mieliśmy zacząć po 4-6 miesiącach od zabiegu, a tu sie w 3 przytrafiła :szok: :-D . A moja znajoma starała się 5 lat, miała cudaczne kuracje - i to naprawde..., przestała sie leczyć, poleciała do Irlandii i po 2 miesiącach bach, jest dzidzia :tak:

:-) Moja mamcia codziennie przykłada ucho do brzuszka i nasłu****e. Dziś zaliczyła dwa kopniaczki w ucho. Ja to czułam,a ona aż odskoczyła- nie spodziewała się........:-D

Cudownie Mrozik, ja wierze w to co piszesz z tym relaksem.On na wszystko pomaga. A kobietom ktore nie moga zajsc zycze radosci, powodzenia i wytrwalosci. Moj wojek nie moze miec dzieci, zyja z moja ciocia z pieskiem, maja biznes, kase, sliczny dom a tak sucho u nich, bez dzieci, kochani ludzie sa, dzidzia miala by u nich fajnie, bardzo przykre to jest, bardzo.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
22 s s s c s c c s c c c c
23 c s c s s c s c c s s c
24 s c s s c s s c s c c c
25 c s s c s c s s c s s s
26 c c s c c s c s s c c c
27 s s c s c c s s c c s s
28 c c s c c c s s s s c c
29 s s c s s s c s s c c c
30 c c s c c c c c c c c c
31 s c s c c c c c c c s s
32 s c s c c c c c c c s s
33 s s c s s c c s c c c s
22-33 to wiek kobiety w momencie zajscia w ciąże a cyfry od 01 do 12 to poszczególne miesiące no a s- to syn; c- to córka.

Tez juz gdzies to widzialam Sylwia:-D:-D:-D, takie smieszne,
a ja 26lat w listopadzie i pisze corka a lekarz mowil ze syn:confused: , dobrze ze takie zabawy, przesady i wrozby sie nie sprawdzaja bo by bylo za nudno, bez adrenalinki tak jakosc nie za ciekawie, sekret robi motylki w brzuchu:tak::tak:

Coś nie tak.. Chyba wszystki zaszłyśmy w listopadzie

wiek kobiety
w chwili zajścia w ciąże
2
1-D 27-D
22-D 28-D
23-C 29-D
24-D 30-C
25-C 31-D
26-D 32-D

33-D
34 C