reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Wiem że to śmieszne, ale prawdziwe . My leczyliśmy sie 3 lata, w kwietniu odstawiliśmy leczenie, bo planowaliśmy wakacje w Grecji. W czerwcu polecieliśmy na Kretę i stamtąd przywieźliśmy pierwszą fasolkę. Tam na prawde zrelaksowaliśmy sie na maksa i nie myśleliśmy o staraniach. Druga fasolka pojawiła się też bez "starań", bo te mieliśmy zacząć po 4-6 miesiącach od zabiegu, a tu sie w 3 przytrafiła . A moja znajoma starała się 5 lat, miała cudaczne kuracje - i to naprawde..., przestała sie leczyć, poleciała do Irlandii i po 2 miesiącach bach, jest dzidzia
Luxik
:)
Cudownie Mrozik, ja wierze w to co piszesz z tym relaksem.On na wszystko pomaga. A kobietom ktore nie moga zajsc zycze radosci, powodzenia i wytrwalosci. Moj wojek nie moze miec dzieci, zyja z moja ciocia z pieskiem, maja biznes, kase, sliczny dom a tak sucho u nich, bez dzieci, kochani ludzie sa, dzidzia miala by u nich fajnie, bardzo przykre to jest, bardzo.
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
22 s s s c s c c s c c c c
23 c s c s s c s c c s s c
24 s c s s c s s c s c c c
25 c s s c s c s s c s s s
26 c c s c c s c s s c c c
27 s s c s c c s s c c s s
28 c c s c c c s s s s c c
29 s s c s s s c s s c c c
30 c c s c c c c c c c c c
31 s c s c c c c c c c s s
32 s c s c c c c c c c s s
33 s s c s s c c s c c c s
22-33 to wiek kobiety w momencie zajscia w ciąże a cyfry od 01 do 12 to poszczególne miesiące no a s- to syn; c- to córka.
22 s s s c s c c s c c c c
23 c s c s s c s c c s s c
24 s c s s c s s c s c c c
25 c s s c s c s s c s s s
26 c c s c c s c s s c c c
27 s s c s c c s s c c s s
28 c c s c c c s s s s c c
29 s s c s s s c s s c c c
30 c c s c c c c c c c c c
31 s c s c c c c c c c s s
32 s c s c c c c c c c s s
33 s s c s s c c s c c c s
22-33 to wiek kobiety w momencie zajscia w ciąże a cyfry od 01 do 12 to poszczególne miesiące no a s- to syn; c- to córka.
Luxik
:)
Tez juz gdzies to widzialam Sylwia, takie smieszne,
a ja 26lat w listopadzie i pisze corka a lekarz mowil ze syn , dobrze ze takie zabawy, przesady i wrozby sie nie sprawdzaja bo by bylo za nudno, bez adrenalinki tak jakosc nie za ciekawie, sekret robi motylki w brzuchu
a ja 26lat w listopadzie i pisze corka a lekarz mowil ze syn , dobrze ze takie zabawy, przesady i wrozby sie nie sprawdzaja bo by bylo za nudno, bez adrenalinki tak jakosc nie za ciekawie, sekret robi motylki w brzuchu
reklama
Podziel się: