reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Naur mój też taki/a wstręciuch/a kolankami się zasłaniał/a jak byłam w ostatni piątek. Kolejne usg mam wyznaczone na czerwiec, więc to bardzo dużo czasu -pogadam jutro z gin może da mi skierowanie jakoś wcześniej to może uda się podejrzeć malucha :)
Takie te nasze dzieci niesłuchane już od początku :-D

reklama
Gosia no to widzę, że nie ja jedna tak mam. Tylko ja mam przyjść za jakieś 2, 3 tyg. bo oprócz płci nie dało się też np. serca zobaczyć i lekarz sam napisał w opinii, że zaleca ponowne badanie.

Idę spać, bo jestem wykończona i jakoś mi duszno; Julka twierdzi że to od dzidzi..hmm.

Witam wszystkie sierpniówki. Dzisiaj mam niecoi gorszą pogodę, troszkę mniej słońca, ale wydaje mi sie że cieplej jest. Ja do gina idę chyba w przyszłym tygodniu pod koniec, albo w jeszcze następnym na początek. Nie wiem co i jak, czy jakies badanie mnie teraz czekają, czy usg... Zobaczymy co będzie :-D . Trzymam za wszystkie kciuki, żeby wasze dzieciaczki pokazały wam co mają miedzy nóżkami :tak: ;-)​

Ja dzis mam usg i troszke sie denerwuje czy wszystko w porządku:-( mam nadzieje ze tak.wizyte mam za tydz.Naur moja dzidzia tez ciagle sie odwracala wiec nie wiem czy dzisiaj uda sie dobrze wszystko zobaczyc;-) to chyba normalne u nich:-) nawet nie ma zmierzonej jeszcze kosci nosowej-dzis moze sie uda -bo tak sie krecilo ze ledwo udalo sie przeziernosc zmierzyc:-D

Kira - na pewno będzie dobrze. Rozumiem strach. Ja sama ostatnio sie strasznie bałam, ale to dlatego że maluszek słabo się ruszał. A jak na usg sobie przysnął i ani drgnął to dopiero mnie wystraszył. Zawsze taki ruchliwy, a tu mu sie na spanie zebrało ;-)​

No mój wczoraj też spał, potem zaczął machać łapkami i nogani, ale niemrawo. Za to wieczorem jak zwykle dał popalić.
Julka była zdecydowanie nie wstydliwa, od razy pokazała wszystko i zawsze pięknie się układała. A tu wstydziuch mały.
Bedzie dobrze Kira!

Idziemy na spacerek, papa!!

Mrozik u mnie pogoda cudowna, cieplo, slonce parzy, mam nadzieje ze zostanie tak przez te swieta.
A jak to jest u ciebie z tym ginem? Nie masz wyznaczonych terminow wizyt?U mnie to doktorek rozplanowal juz wszystkie.
Pochwal sie jak juz bedzie cos wiadomo po tym USG:tak:

Natalka
ze spaniem ostatnimi czasy tez mi sie cos pokrecilo, pozno chodze spac,bo jakos nie umiem zasnac, a wiec wstaje tez pozno ,w dzien czesto spanie mnie lapie ale nie zawsze sie poddaje :tak:Do tego sny mam tez jakies durne:wściekła/y:
Wszystkim mama zycze aby juz wiedzialy kim sa ich bobo:tak:

Ola - ja chodzę do gina znajomego - tzn jest to mama mojej dobrej koleżanki. Nie mam wyznaczonych wizyt dokładnie, tylko jak potrzebuję to dzwonię i przychodzę. Tzn mówi mi że np na następna wizytę to za jakieś 3 tygodnie przyjdź. No i za około 3 tygodnie dzwonie i mówie że przyjdę niebawem i się dowiaduję gdzie w tym czasie będzie;-) . Ale na następne usg to chcę iść do innego lekarza, bo ona nie jest sprawna w tej dziedzinie :tak: . Ona niech mnie zwyczajnie zbada i powie co i jak, a dzidzie będzie badał kto inny. Troszkę zamieszałam, ale mam nadzieję że wszystko jasne:-D

reklama
AAA, usg to nie wiem kiedy, dopiero powie mi na tej wizycie gin kiedy mam nastepne usg zrobić. Ale płci to nie chcę wiedzieć, także tym sie nie pochwalę ;-) .​

Do góry