reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Imie już mamy-bedzie Adaś albo Kuba.Musimy jeszcze pomyśleć:tak: Mój tata ma Adam na imie i jak sie dowiedzial ze pierwszy wnuczek tez moze miec takie imie to dumny jak paw chodzi:-p

reklama
Kira super, że wszystko w porządku, no i gratuluję siusiaka!! Ja też się nad Kubą zastanawiam, ale pozastanawiamy się poważniej jak się płeć ujawni.

Mazurki upieczone..mniam, ale zapachy!

Super Kira że juz po badaniu i że chłopczyk zdrowy :tak: . Wymiary chyba w sam raz jak na ten "wiek" ;-) . Bardzo ładne imiona, u nas jednak jest już troszeczkę wśród znajomych i rodzinki Kubusiów, dlatego jeśli u nas będzie chłopiec to raczej odpada. Strasznie dużo Kubusiów prababcia miała:-D . Dla dziewczynki to obecnie podoba mi się Julia. Ale pewnie mi się jeszcze po drodze parę razy zmieni. Mąż też się jeszcze nie wypowiedział :)
Ehhh, coś mnie dzisiaj bardzo brzuszek boli. Jak do jutra nie przejdzie to biegnę do gina​

Witajcie, jak tam przygotowania przedświąteczne? Jajeczka już pomalowane?? U mnie juz wszystko zrobione...
Kira gratuluje syneczka!!
Ja już odliczam dni do Usg...i mam nadzieje ze tez bedzielmy wiedzieli jaka płec jest dzidziusia. Co do imion to mamy już wybrane, dla chłopaczka Seweryn a dla dziewczynki Amelia...

Malutki baranek ma złote różki,pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cichutko:WESOŁEGO ALLELUJA :-D Wesołych Świąt dziewczynki:-)

A ja bylam przed chwila u dentysty, kurcze jakas afta mi sie przypaletala, a skad to nie wiem,owoce myje, naczynia uzywamy tylko my z Carlo, lekarz mowi ze to od wielu rzeczy moze byc, ale najwazniejsze ze nie szkodzi bobo;-).Wczoraj tak mnie kopal jak nigdy dotad, az brzuch podskakiwal:-D:-D
Koszyczek kupiony, jaja zaraz farbujemy,potem na swieconke a po swieconce na basen:tak:Potem to juz tylko relaks.
WESOLYCH SWIAT !!!

Witajcie!A my z okazji Świąt życzymy Wam;
Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii;-), by nie brakowało Nam zdrowia, szczęscia i dobrego humoru, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego Dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka!:-)

reklama
Wesołych, ciepłych, pogodnych, spokojmych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, w gronie ukochanych i rodziny, grzecznych dzieci i smacznego jedzonka!!

U nas dzień spokojny, tylko szkoda że strasznie zimno, wieje jak diabli aż się z domu wychodzić nie chce.
Mrozik a co Tobie? Mam nadzieję, że już nic. Ja za to musiałam dzisiaj paczkę suszonych śliwek zjeść, na odetkanie..hmm..na szczęscie pomogło!

No to miłego relaksu!!

Do góry