reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Cholerka a juz myslalam ze to nie rozstepy:no:
Masz racje Lidka to moga byc stare, bo juz mama to dawno.Ciekawe kiedy wyjda nowe:-p

reklama
Ja spałam bardzo krótko dzisiaj. Zasnęłam około 1 w nocy a obudził mie ból pleców o 4 rano, plus pobudki na sikanie w między czasie. Do szóstej już nie zasnęłam dobrze i musiałam wstawać do pracy się szykować. Chyba mnie tez zaczął się częstomocz :-( , nic jakoś to przeboleję;-) .
Byłam w poniedziałek u kosmetyczki na hennie rzęs. Pytała kiedy sę rozsypuję, bo myślała że już niedługo :-D . To tak odnośnie wielkości brzuchola. Jak się dowiedziała że to dopiero połowa, to oczywiście zapytała czy czasem nie bliźniaki będa ;-) . No a w autobusie dalej mój brzuch jest niezauważalny :wściekła/y: . Ostatnio to nawet kierowca mi nie chciał przednich drzwi otworzyć, niemilec....​

Coraz czesciej slyszy sie o tych nie milych kierowcach, jakies mandaty, kary-WIEZIENIE- by trzeba bylo wymyslec na tych brutali!!!No i na te babcie ktore gapia sie z mina wisielca.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lidka, czy ja dobrze zrozumiałam? masz więcej niż jednego psiaka? Ja myślałam o suczce dla mojego Fido, ale w obecnej sytuacji zaczekam aż dzidzia skończy 3 latka i dopiero mu partnerke znajdziemy ;-) .​

Mam 2 psiaki :) Pies 6 lat i suczka 10 miesiecy. Pies wykastrowany juz 3 lata temu, a sunia bedzie kastrowana w przyszlym miesiacu :happy:

Ja na szczęście autobusami nei jeżdże...
Mam pytanie...może sie wydać glupie ale sama juz nie wiem co mam zrobic...mianowicie chodzi o moje paznokcie...nosze akryl, nie sa dlugie...sa naturalnej dlugosci 2-3 mm poza opuszke palca i nie przeszkadzaja w niczym...chodzi mi o to czy beda mi przeszkadzaly w opiece nad malenstwem...moze ktroas z was tez nosi lub nosila akryl??

Ostatnio na szczęście nie maiałam styczności z babciami :-) . Na początku tylko mi się "przysłużyły". Znaczy to Ola że w Luxemburgu też tak niemiłe babcie mieszkają? :-D

Ja miałam kiedyś robione, ale nie opiekowałam się dzieckiem. Ale robisz sobie w ciąży? Nie ma przeciwwskazań?​

Ola - udało mi się wreszcie pooglądac wózki ze stronki którą mi podałaś. Część mi się podoba, ale te większe. Zwróciłam uwagę że w opisach jest podane że niektóre są tylko do 3 miesięcy. Te na pewno mi nie pasują. Musze je jeszcze na żywo pooglądać. Ja zrobię tak , że wypatrze w sklepie wózek, a kupie go przez internet, pewwnie będzie taniej​

Mrozik ja sama nie mialam stycznosci z kierowcami-brutalami i babciami , tez jak Viviana nie jezdze autobusami,sporadycznie.Ale kiedys widzialam jak kobitka z cudo-brzuszkiem chciala szybko wbiec do autobusu a koles jej drzwi przed nosem zamknal, swinia.Byla murzynka , facet chyba byl rasista.
Rany te paznokcie!:szok:Pare razy mialam juz wiecej niechce, zalozyc jest latwo ale sciagnac.........koszmar.Teraz zapuszczam swoje i zarzucam francuski manicure.Z pazurkami przy bobo, wydaje mi sie ze trzeba bedzie poprostu bardziej uwazac.

reklama
Ja jestem bardzo nietolerancyjna dla rasistów. To chyba przez to że nie umiem pojąć o co im chodzi.

Paznokcie wcześniej miałam kiepskie i nie było mowy o zapuszczeniu, za to teraz tak ładnie rosną, ale przy dziecku zetnę na pewno na krótko.​

Do góry