reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witaj Natalko. Fajnie że jest nas coraz więcej :tak: . A ja myślałam że ostatnia będę, która sie tu wpisze :-D
Co do piersi to mi tylko urosły. Innych objawów jeszcze nie mam i mam nadzieję że nie nadejdą :szok: . Ja smaruję je już bardzo regularnie tym kremem do piersi z mustelli. Dzisiaj tez zamówię sobie dwupak tego na pozostałe partie ciała. Jak już mówiłam, nie wiem czy to coś daje, ale dobrze mi z nimi :-)​

reklama
Ja wcześniej nie miałam skłonności do rozstępów i mam nadzieję ze nie będę miała, bo mam za to skłonności do "skórki pomarańczowej" :-(​

Gdzie się wszyscy podziewają? Strasznie pusto dzisiaj. Mnie się okropnie chce spać. Chyba usnę na biurku w pracy:szok:

Ja sie bardzo niewyspałam, do 2.00 nie mogłam zasnąć a juz po 7.00 pobudka. zaraz idziemy na plac zabaw a po południu mam zamiar napaść parę sklepów z ciuchami.
Miłego dzionka!!

A u mnie to jak narazie w porzadeczku, ale nie ciesze sie zbytnio bo wszystko sie jeszcze moze zmienic, rozstepow tez nie ma, chyba ze te jasne kreseczki na biodrach to rozstepy.
Jak to jest z tymi rozstepami??rozowe sa czy biale czy czarne?jesli wszystkie kolory to ja mam takie maluckie i biale na biodrach:no::no::no::no::no::no:

Witam !

ale dzis znow piekna pogoda! Wlasnie wrocilam ze spacerku z psami :happy:
Kilka dni temu bylismy na dlugasnym spacerze nad wisla- ale bylo pieknie! :-) Zabralam aparat i bylyby sliczne fotki gdyby nie to, ze rozladowaly sie baterie :baffled: Wisle mamy jednak blisko wiec na dniach znow idziemy na taki przyjemny spacerek :happy:

Co do piersi to z moimi na razie nic sie nie dzieje (odpukac!) :tak: Sutki co prawda wieksze i ciemniejsze, ale jeszcze nie ma jakiejs wielkiej roznicy :tak: Kremuje sobie codziennie Mustela, a brzuch, posladki i uda smaruje Gerberem :happy: Zobaczymy co to da :confused:

A u mnie to jak narazie w porzadeczku, ale nie ciesze sie zbytnio bo wszystko sie jeszcze moze zmienic, rozstepow tez nie ma, chyba ze te jasne kreseczki na biodrach to rozstepy.
Jak to jest z tymi rozstepami??rozowe sa czy biale czy czarne?jesli wszystkie kolory to ja mam takie maluckie i biale na biodrach:no::no::no::no::no::no:

No to co opisuesz to rozstepy :) ale chyba raczej stare bo nowe za zwykle sine albo rozowe i wlasnie z czasem bledna. ja mam takie na biodrach, ale juz mialam je dawno

reklama
Lidka, czy ja dobrze zrozumiałam? masz więcej niż jednego psiaka? Ja myślałam o suczce dla mojego Fido, ale w obecnej sytuacji zaczekam aż dzidzia skończy 3 latka i dopiero mu partnerke znajdziemy ;-) .

Do góry