reklama
Luxik
:)
Hej Natali.Dzidzia czasami sie rusza czasami nie, ja mialam kiedys dwa dni pause, nie ruszal sie, gdzies kiedys (chyba Naur) napisala ze czasami bobo schowa sie w miejsce gdzie poprostu nie czujemy jak sie porusza.
Z tymi cyckami to ponoc zimna i ciepla woda na zmiane, staja sie jedrniejsze.I masaze.
Z tymi cyckami to ponoc zimna i ciepla woda na zmiane, staja sie jedrniejsze.I masaze.
Syska a co to znaczy: brzydkie? Obwisłe, nie jędrne, rozstępy, duże brodawki..czy coś jeszcze innego?
Ja nie wiem, bo moim tylko rozstępy sie zrobiły, poza tym nadal są całkiem do rzeczy, tylko wielkie strasznie.
Nat patrz wypowiedż Oli. Tak już to pisałam.
Ja nie wiem, bo moim tylko rozstępy sie zrobiły, poza tym nadal są całkiem do rzeczy, tylko wielkie strasznie.
Nat patrz wypowiedż Oli. Tak już to pisałam.
najbardziej mnie przerażają brodawki,są nienaturalnie duże,a poza tym są nabrzmiałe (ale to chyba normalne) no i czuję swędzenie (chyba oznaka tego,że niebawem pojawią sie rozstępy).Jednak najbardziej,jak wspomnialam,przerażają mnie brodawki.
Heh, syska tak niestety bywa i być musi, bo one muszą byc duże do karmienia, to normalne. Moje też są b.duże i juz w dodatku zaczyna pojawiać się początek siary, nadgorliwe.
Po odstawieniu od cyca bobasa nieco się zmniejszają i jaśnieją na powrót (jeśli wcześniej ściemniały). Nie jest tak źle!
Po odstawieniu od cyca bobasa nieco się zmniejszają i jaśnieją na powrót (jeśli wcześniej ściemniały). Nie jest tak źle!
Moje cycki tez juz z rozstepami:sick: ....ale tak to sa fajniusie...duze sie zrobily...;-) A co do brodawek to zmian zadnych nie zauwazylam.
Natalka witam na forum;-)
Moja dzidzia tez rusza sie nieregularnie...ale widocznie tak ma byc...pozniej to jest chyba jakos inaczej z tymi ruchami, ale dokladnie to nie wiem.
Natalka witam na forum;-)
Moja dzidzia tez rusza sie nieregularnie...ale widocznie tak ma byc...pozniej to jest chyba jakos inaczej z tymi ruchami, ale dokladnie to nie wiem.
reklama
Podziel się: