reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

My też robimy zakupy w Carefourze i też korzystam od niedawna z przywileju pierszeńskatw przy kasie...ostatnio była dosyc duża kolejka i oczywicie się wepchałam...a ludzie z oburzeniem ze kolejka...ja na to ze w tej kasie kobiety w ciazy maja pierszenstwo i juz....Moj andrzej tez sie usmial...Trzeba wlaczyc o swoje prawa.
Ja chodze do lekarza panstwowo i w poradni jest zasada ze kobiety w ciazy wchodza najpierw...oczywiscie nigdzie kartka z taka informacja nie wisi ale wszyscy o tym wiedza. A ostatnio jak bylam to byly 3 babki wielce oburzone....i zanim przyszedl lekarz to ciagle powtarzaly ze nie ma takiego przepisu i ze wchodzi sie w koleknosci przyjscia....jakie mialy miny jak przyszedl lekarz z polozna i po chwili polozna wychodzi z gabinetu i mowi :"prosze ciezarne"....az mi sie tak fajnie zrobilo jak popatrzylam na miny tych kobiet.....;-)

reklama
Kiara gratuluje odwagi :-) ja taka odważna niejestem chociaż jak mam coś do powiedzenia to powiem:-) ale niechce się niepotrzebnie stresować i podnosić sobie ciśnienie bo u nas to w mieście codziennie musiałabym się kłócić tak tu jest. Lubie swoje miasto Toruń ale ludzie potrafia wkurzyć człowieka:no: ja myślę że zacznę coś kupować małemu w maju mąż ma urodzinki może wybierzemy się wtedy na zakupy zobacze jeszcze...:-) staram sie niewierzyc w zabobony ale czasem człowiek sie wystraszy jak mu nagadaja:tak:

BARDZO DOBRZE KIRA !!! Ludzie sa naprawde nienormalni.Te baby to chyba sa zazdrosne a faceci nie wiedza co to znaczy byc w ciazy!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo nie wiem jak cos takiego wytlumaczyc:dry:

Koniec narzekania na społeczeństwo....macie jakieś plany na majowy weekend?? Bo w tym roku będzie wyjatkowo długi....Ja mam nadzieje, że mój Andrzej dostanie wolne i będziemy mogli gdzieś wyjechać...ale konkretnie to jeszcze nie myslałam.

Na kolejki jeszcze ogromne nigdzie nie trafiłam, ale zauważyłam za to , ze panie ekspedientki jak zobaczą że jest w ciąży to strasznie miłe są (czasem aż do przesady:-D )​

Hehe, jeśli chodzi o weekend majowy to też muszę ponarzekać. Za daleko nie mogę jechać, a w zasadzie to wogóle, bo mój mąż ma zjazd akurat. Pochodzimy pewnie po lesie, może znajomych odwiedzimy, ponadrabiamy zaległości...​

Znalazlam fajna strone z wozkami dla naszych bobo,www.bobowozki.pl byc moze ktores z was ja znaja ale moze niektore nie,duzy wybor!I o wiele taniej niz w sklepach (przynajmniej w Luxemburgu:-()
Jest tez moj z "quinny" Mrozik!

Ja chetnie bym na działeczke pojechała:tak: Hmm...słoneczko i las:tak: zobaczymy jak z wolnym czasem.ale weekend mamy idealnie długi-super:tak:

reklama
Ola chcesz kupić wózek na 3 kołach?? Ja słyszałam że sa okropne...źle sie prowadzą..itd. Ja chce wózeczek na 4 pompowanych kołach...takie podobno najlepsze....no ale to kwestia gustu...

Do góry