reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witajcie!Zdjęcia na razie nie wstawie bo zabardzo niewiem jak ale mam nadzieje ze jak wróci mój mąż to Wam prześle zdjecie mojego brzuszka. dziś rano mały obudził sie szybciej ode mnie i juz pukał mamusi w brzuszek, co do paznokci też miał ładnie wyglądają fakt ale cięzko żeby je zdjąć więc sobie teraz podarowałam nie robie:-D czytałam gdzieś że na tym etapie zdaża się że dzieci w nocy sobie fikaja jak śpimy w brzuszku a w dzień jak chodzimy to śpią chyba coś w tym jest :-), pozatym pogoda wspaniała aż niechce się siedzieć w domku. Ja jestem juz na zwolnieniu bo mam przed soba obronę w czerwcu więc pisze pracę mag w między czasiei jeszcze dwa egzaminy przede mną! Tak sobie myślę kiedy zaczniecie kompletować wyprawkę dla dzidzi?myślicie o tym mnie korci żeby coś kupić ale przez te zabobony boje się troche... pozdrawiamy i słonecznego dnia dla Was!:-)

reklama
Co do autobusów to mi też nikt nie ustępuje miejsca może czasem zdarzy się że ktoś osobie starszej z siatami zakupów ustapi tak to wcale , ogólnie nasi kierowcy są mało przyjemni i jak się zdąży dobiec do drzwi to niestety zamykają przed nosem :no: tak to już u nas jest, zauważyłam też że w bankach, sklepach nikt nie ustępuje miejsca pierwszeństwa kobietą w ciązy jestem ciekawa jak to będzie u mnie ale myślę że pewnie podobnie nikt nie ustępi mniejsca przykre, :no:

Natalka, nie myśl o zabobonach. Niech mówią ludzie co chcą. Ja też myślę o wyprawce, ale na razi oglądam na internecie. Kupować będę chya w czerwcu, wtedy mam imieniny, to może i jakaś kasa się trafi :-D

Apropo tych niemilców w autobusach to powiem wam że mam różnie,raz udaja ze spia,oglądają widoki,albo maja własnie fascynującą lekture:-D aż mi sie śmiac chce.Raz babeczka jak mnie zobaczyła to szybko zerknęła czy nie siedzi na miejscu z krzyżykiem,a ponieważ nie siedziała doszła do wniosku ze w takim razie jej to nie dotyczy i spokojnie zaczeła mnie ignorowa patrząc w okno:tak: ludzie sa beznadziejni:confused:
A jesli chodzi o kolekj,poczty banki itp.to-w Carefourze gdzie najczesciej robimy zakupy jest kasa pierszenstwa-wiec jak widze ze stoi ktos kto nie powinien-zwracam uwage-ostatnio sie nawet pokłóciłam z grupką młodych chłopaków i oczywiście wepchałam sie przed nich:eek: Mój M.nie moze sie nadziwic jaka to ja odwazna sie zrobilam:-D ale fakt,sama to zauwazylam.
a ostatnio na poczcie bylo chyba ze 20 osob,a ja nie biorąc numerka podeszlam do okienka(zaraz oczywiscie krzyki za mna ze-"kolejka przeciez" , "numerki sa na korytarzu"-a ja spokojnie do pani w okienku-"ale kobiety w ciąży sa obsługiwane poza kolejnościa,o ile dobrze znam przepisy,prawda?"-Mój M.musiał wyjsc tak mu sie smiac chcialo,babka w okienku z nietęga miną musiałam mnie obsłużyc:-D :tak:

reklama
Zaufajcie mi ze ja wczesniej tez nie:tak: Byłam raczej z tych cichych co siedza w kącie i nie domagaja sie swoich praw.a teraz?Samam siebie nie poznaje:-D i nie tylko ja:tak:

Do góry