reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Pati my jestesmy z Krakowa , jak bedziesz w poblizu to zapraszam na herbatke ;D
a album to super sprawa , na samym poczatku jest list do sw. mikolaja pisany w tym roku z prosba o malenstwo , wysluchal i przynoiosl sliczny prezent , pozniej nasze zdjecie , dzidzius musi wiedziec jak rodzice wygladali w tych " tamtych" czasach i zdjecie usg ......mysle ze bedzie fajowska pamiatka na przyszle lata ;D

reklama
pati80, silunia macie już pierwsze zdjęcia usg? Jak duże są wasze fasolki? Ja już nie mogę się doczekać kolejnego zdjęcia. Najchętniej chodziłabym na wizytę co tydzień.

No właśnie na tym moim dzidziuś jest mała białą plamką, właściwie to monitorze było to widać lepiej niż na zdjęciu. W poniedziałek idę do gina, więc wezmę kolejne zdjęcie i sie wam pochwale moja dzidzia.

Kasiu ja bylam dwa tygodnie temu na pierwszym usg i dzidzia byla taka malenka 3 mm fasolka , ide w przyszlym tygodniu na interpretacje wynikow badan , chce zeby gin na nie spojrzal i powiedzial mi na 100 pro , ze jst ok no i pewnie dzidzie zobacze znowu moze bedzie miec 6 mm albo wiecej ;D wielka dzidzia ;D no i chce zobaczyc serduszko oczywiscie

Mi na wizycie lekarz powiedział, że fasolka to będzie teraz rosła teraz po dwa milimetry dziennie, więc i twoja i moja to już wielgachne powinny być :)

dziewczyny nie moge sie powstrzymac , zeby nasze dzidziolki nie porownywac wiekowo
moje dzidzi od dzidzi Pati jest starsze o 10 dni
twoje dzidzi Kasiu od mojegojest starsze rowno 2 tygodnie ;D ;D ;D rowniutki odstepy

No to moje jest najstarsze, zdąże Was jeszcze postraszyć przed porodem ;) Chociaż na razie jest to tak odległe, że sama się jeszcze nie boję.

reklama
A ja donoszę, że wczorajsza wizyta u gina uspokoiła mnie, dowiedziałam się, że ból brzucha w tym okresie jest normalny zjawiskiem. Mam pierwsze USG, na którym widać nasze dziecko, w tej chwili ma prawie 7 mm, to 5 tydzień. Lekarz zlecił mi sporo badań i na następną wizytę mam się stawić za 3 tygodnie.
Silunia jako przyszła mama czuję się rewelacyjnie, bardzo chcieliśmy mieć to dziecko i od dawna marzyłam o tym, by zostać mamą. To niesamowite wrażenie czuć jak rozwija się we mnie nowe życie. A najlepsze jest to, że dziś dowiedziałam się, iż moja o 2 lata młodsza siostra też jest w ciąży, jej dzidzia jest młodsza od mojej o 1 tydzień :)

Do góry