reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

witam w ten pochmurny dzionek
co tu dzis taka cisza? śpicie wszystkie tak pogoda ja tez ledwo wstalam ,zjadłam i zaraz znowu sie połoze :D
a miałam umyc okno w kuchni ::) ::)

reklama
Witajcie :)
Byłam dzisiaj u lekarza :) i jest wszystko ok! :D
dzidzia waży 30 dag i ładnie się wierci :) Ale płci jeszcze niestety nie widać :(
wysyła mnie na wszystkie badania raz jeszcze :) no i schudłam prawie 2 kg :)
Moze za miesiąc jak pujde to będzie widać cos więcej :)
teraz uciekam juz spać,bo dzisiaj połowe rodzinki odwiedziliśmy ;)

dobranoc ;D

To dobrze czarnulka22, że z dzieckiem wszystko w porządku.
Tylko jak to jest, że my wszystkie tyjemy, a ty chudniesz? ;)

K@si@ pisze:
....
Tylko jak to jest, że my wszystkie tyjemy, a ty chudniesz? ;)

Ja dałam sobie czadu przy pierwszej ciąży i przytyłam aż 30 kg :( a teraz moja druga dzidzia dba o mame i nie daje by mamusia przytyła ;)

Np. dzisia byliśmy u rodziców mojego męża i jedliśmy lody :) a po powrocie do domu odrazu pogoniło mnie do WC bym wszystko zwruciła,a moja córeczka bardzo się z mamy śmiała jak słyszała jak mam zwraca :)

dobrej nocki brzuchatki ;)

Hejka! jak jak narazie przytyłam od poczatku moze ze 3kg, wiec nie jest zle...Czarnulka moje dziecko wazy tyle samo co twoje i tez nie bardzo było widac płeć ...mam nadzieje ze następnym razem sie juz ujawni.. :D pozdrawiam!

My wczoraj mielismy wizyte u gina z wynikami i krzywa , wyniki wzorcowe co mnie cieszy , nawet zelaza na razie nie musze brac .....doktor mowi ze moglabym ciut wiecej przytyc na razie na plusie od poczatku ciazy 2 kg , brzuchol wywalony wiec wydaje sie wiecej ;D

Witam dziewczynki! Musialam przeczytac 2 strony postow na tym watku :) Ale sie rozpisalyscie :)
Juz mi Was brakowalo!
Milego popoludnia.
Fajnie, ze wyniki badan macie ok, a co do plci - to predzej czy pozniej sie ujawni :)

To fajnie wam z tym tyciem, ja to juz zaczynam tyć książkowo czyli po pół kilo na tydzień ;D

reklama
No ja jestem ciekawa ile waze, bo wagi w domu sie nie dorobilam ;)
Jak bylam u ginek. pod koniec marca to okazalo sie, ze przytylam od poczatku niecale 3 kg. Zobaczymy teraz, bo juz mi ciasno sie robi w niektorych ciuszkach :)

Do góry